Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cumpar W124 4matic

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumpar W124 4matic

Cumpar W124 4matic,exclusiv benzinar.

Si inmatriculat in RO.

Comment

Un pic de ajutor... uite una.

Salut.
      S-ar putea sa ai noroc, asta daca esti pasionat si priceput la ceva reparatii.

Intra pe link-ul asta, omul a uitat sa spuna ca masina este 4matic.
      Eu am vrut sa o cumpar, am fost, am vazut-o,m-am razgandit, dar sper sa te pot ajuta cu ceva detalii sa nu bati drumul degeaba. Uite tel meu:
      Succes !
      Last edited by Zeus; 12-16-2012, 09:23 AM.

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
      Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Este si pe Forum:

W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
        W126 280SE Black Blue Metallic
        W126 300SE Anthracite Grey Metallic
        W126 500SE Nautical Blue Metallic
        W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
        W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Nu domnule Dan, nu este pe forum. Vorbim de masini diferite aici. Intra pe autovit si convinge-te.

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.

Comment

Cea de pe forum e neinmatriculata si e T,adica break sau combi cum vreti voi.O zi buna
            Mercedes W202 C180 Sport
            Mercedes W245 B180 cdi

Comment

MERCEDES E 300 BERLINA 3,0 180CP NEGRU
              Pret: 2100 EURO An Fabricatie: 1995 Carburant: Benzina
              Rulaj: 150,000 km Capacitate: 3,000 cmc Putere: 180 CP
              Dotari:
              EURO 2; CUTIE AUTOMATA; 4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; 4 AIRBAGURI; DUBLU CLIMATRONIC; TRAPA; PILOT AUTOMAT; COMPUTER BORD; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; TAPISERIE PIELE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA;
              MASINA IMPECABILA TEHNIC SI OPTIC. FULL OPTIONS. FULL ELECTRIC. INCALZIRE IN SCAUNE. SISTEM AUDIO.
              Pretul afisat este cel de vanzare (inclusiv TVA daca se emite factura)

16873240002.jpg16873240003.jpg16873240004.jpg16873240005.jpg16873240006.jpg

Masina asta s-a vandut. Am sunat eu, vroiam sa o cumpar daca era in stare asa impecabila cum spune in anunt.

Comment

Nu stiam ca s-a dat, imi pare rau ca te-am pus un pic pe jar...
                In fine,
                Masina a aprtinut Eugeniei Onoriu, cuparata in 1997, super-scula atunci, dupa care a luat-o Mihai Mohora. Astia au avut grija de masina, ce s-a intamplat la urmatorii 2 proprietari este greu de imaginat. Sa-ti bati joc de o masina asa, am mai vazut, dar de o asemenea masina mai rar se intampla asta... Eu am fost sa o vad, surprins fiind de pretul ei (eu mai am un E280 w210 si un ML320, dar masina asta am considerat-o mereu extrem de fiabila si bine de tinut la casa omului.
                Ca sa nu va mai plictisesc aici, o sa va spun ce insemna impecabil:
                - Geamuri fata sparte (de pietricele)
                - Aripi fata ruginite
                - Capota fata lovita, reparata prost, chit crapat pe ea
                - Bara fata sparta (dar sparta rau)
                - Bandourile de pe staga si pragul pluteau pe masina si pe chitul de la reparatie
                - Bara spate sgariata pe toate partile
                - Aripa spate stanga putreda, cu chitul spart, cu bucati lipsa.
                - Stalp stanga chituit si vopsit extrem de prost
                - Oglinzile exterioare rupte amandoua si lipite cu ce s-a gasit in comert (nu ma refer la sticla, ca oricum sticlele erau de oglinda de baie)
                - Capota portbagaj infundata si sgariata
                - Parbriz spart

Cam asta era la exterior..., la interior acum:
                - Fetele de usi fata dezlipite (pielea) si prinse in autofiletante
                - Mizerie in masina si in portbagaj pe mochete imposibil de curatat
                - Scaunele fata cu pielea rupta si lipsa pe alocuri
                - Cotiera fata de inlocuit clar

La motor, transmisie si optiuni:
                - Trapa electrica (nu mergea)
                - Geamuri electrice fata (mergea doar la sofer)
                - Oglinzi electrice si incalzite (nu mai era cazul)
                - Perdeluta electrica luneta spate (ajutata cu mana)
                - CUTIA AUTOMATA - din 2 in 3 schimba cu ridicarea piciorului de pe acceleratie
                - 4MATIC - cand cupla (sau incerca sa cupleze) fata, arteziana de ulei de la cutia de transfer prin tot motorul
                - Amortizoare - deloc
                - Bataie de planetara spate dreapta - infernal
                - Bataie planetara fata dreapta - in viraje, dar rau
                - Clima (probabil, caci compresorul nu misca sub nici o forma)
                - Jantele vopsite elegant cu spray-ul (cu tot cu cauciucuri)

In rest... numai pretul era OK si ideea ca masina A FOST un E300 4MATIC
                Iti trebuie ceva aparte sa aduci o asa masina in halul asta...

Va salut pe toti!

Comment

Hai baieti dati-mi un W124-4matic !

Comment

Salut, iti prezint masina mea , daca iti place vorbim. W 124 260E 4MATIC 1988, 118 kw. Stare tehnica foarte buna,toate reviziile la zi ( 4Matic functional , nu troncane nu bocane, motorul merge foarte bine, 206000 km reali,cutia automata schimba foarte bine), are o gramada de inbunatatiri(faruri cu lupa + xenon,esapament cap coada inox Borla,sistem audio , etc...).Vreau sa-mi cumpar alta masina dar nu ma pot despartii de asta.S.s: WDB1242261A860093 (masina a fost inmatriculata in tara prin '96 si a avut 2 proprietari , eu sunt al treilea si e la mine din 2002). 0744384155 Adrian.
                    Attached Files
                    W124 260E 4Matic automat '88 - fosta (2002-2011)
                    W211 E280 cdi automat '06

Comment

N-am mai auzit de un asa tratament aplicat la aceste bijuterii de masini

tabla ca tabla da pacat de interior si transmisie.Rar se mai gaseste un 4matic functional.

Comment

Salut Adrian, in cazul in care vrei totusi sa te desparti, pune si tu un pret sa stim care e treaba !

Multumesc.

Comment

Doar pentru cei interesati mai multe informatii, detalii si pret la telefon.Multumesc.
                          W124 260E 4Matic automat '88 - fosta (2002-2011)
                          W211 E280 cdi automat '06

Comment

Daca te intereseaza, am eu unul de vanzare, inmatriculat .
                            1988 Mercedes-Benz 300E 4matic

Comment

Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF