Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Cumpar Vito prima generatie

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumpar Vito prima generatie

Salut!

Cumpar Vito prima generatie, de marfa, pentru cartofi cum ar veni, cu motorul cel mai puternic pe motorina, eventual din noua generatie, dar merge si cel vechi, daca se gaseste, daca nu, orice motor si AC; AC-ul e obligatoriu.

Nu ma intereseaza nr de KM, ma intereseaza sa se invarteasca roata si sa nu fie complet demolata masina.

Ofer MAXIM 2500 euro.

Stiu ca poate parea un pret mic, dar la ce vreau eu sa fac cu el, ma astept la oferte pe masura.

Va multumesc.

P.S. Daca cumva exista variante si din a doua generatie la pretul asta, putin probabil, dar daca sunt, nu ezitati.
    Membru Fondator A.P.L.I.B.D.N.B. - Asociația Pentru Lupta "Înpotriva" Beției Dezorganizate "Niște Bețiv"

Date de contact.
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Mă scuzați telefon: 0723348408
      Membru Fondator A.P.L.I.B.D.N.B. - Asociația Pentru Lupta "Înpotriva" Beției Dezorganizate "Niște Bețiv"

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF