Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Cumpar C270 cdi

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumpar C270 cdi

Cumpar C270 cdi w203 anii 2005-2007 de preferabil cutie manuala.
    Pret 4500 euro. Contact 0723286427. Preferabil in partea de Vest a tãrii.

Din experienta iti spun ,ori mai pui ceva bani ori te reorientezi.Si eu caut masina si numai epave.Poate ai noroc sa gasesti datorita motorului(taxe mari ,asig.mare).

Comment

Si eu caut de vreo 3 luni un w203 (indiferent de motorizare, fara 200cdi) dupa 2005 sau un w211 2004-2005 si nimic ...
      http://oi58.tinypic.com/295cvn5.jpg

Comment

Gyuky ti-l dau pe al meu.

Comment

Frumoasa masina, dar prea scumpa pentru mine. Eu faceam referire in banii colegului 4500e, eventual 5000e si masina mea la schimb.
          http://oi58.tinypic.com/295cvn5.jpg

Comment

Cred cã aveți dreptate. Dupã cãutãri pe net, zeci de telefoane date, probat masini, pot trage cateva concluzii si eu:
            1. internetul e plin de masini cu o calitate îndoielnicã.
            2. samsari care sar suparati daca îi intrebi despre veridicitatea informatiilor sau a service-urilor scrise in cartea de service.
            3. masina ieftina si buna nu prea exista, eventual ce e bun si iefin se vinde ca pita caldã.

Dar nu mã descurajez, aștept sã sarã iepurele )

Comment

Asteapta,ca si eu astept de prin septembrie sa sara(am un avantaj fata de tine ca nu caut o anumita marca ,de model nu mai zic).

Comment

Exact cum au spus colegii e foarte dificil in a gasi o masina ok in tara la pretul corect.

Mercedes E200 / W211 - 2004
                Mercedes CLK 200 / W209 - 2003

Comment

Din pacate am aruncat o privire si pe site urile din Germania, modelul C270/2005-2007 si am gasit numai 8 masini cu preturi 5000-8000. Ok,de la 5000 mai scoti ceva,dar taxa auto e problema in jur de 5000 de euro daca masina este EURO 3. Este ceva aberant,halucinant,nu mai stiu cum sa te fure si cum sa te sexualizeze acesti oameni fara scoala/studii ajunsi in functii de conducere...incep sa ma enervez si scriu cu litere mari asa ca mai bine tac

Comment

Tot din Ro poate gaseste la banii astia.

Comment

Ceva, ceva se aratã pe la Craiova. Douã exemplare, amandoua inscrise pe Bulgaria. Anul 2005 si aduse din Italia ambele. Kilometrii aprox 240000 si aprox 300000 dar nu se pot verifica, nu apar la reprezentanțã. Nu stiu ce sa zic.

Comment

Grija mare cu It.

Comment

Originally posted by steradulescu View Post
                          Grija mare cu It.
                          Cine a stat in Italia stie cum se circula si cum se intretin masinile acolo. Ca la noi. Parerea mea.

Comment

Prieteni, ma lovesc de o treabã foarte ciudatã. Un proprietar îmi aratã cartea service a masinii in care vad service-uri facute la reprezentanța Mercedes pânã la 230 000 km cu ștampile și tot tacâmul FÃCUTE ÎN GERMANIA. Sun la reprezentanțã, dau seria de șasiu și întreb despre service-uri iar nenea de acolo îmi spune cã ultima datã cand masina a fost într-un service Mercedes a fost în anul 2009 la 77 000 kM iar de atunci nu mai apare în sistem. Poate par naiv, dar întreb, chiar așa sã se falsifice ștampile și semnãturi??? Sau o fi altceva la mijloc???

Revin ... deci cu Italia sã stau departe?!

Comment

Fac samsarii astia carte service cu 100euro de nu se poate.

Comment

Working...
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF