Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand W210 E 270 Cdi AVANTGARDE

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Going, going...gone...

    Comment


    • #32
      update de pret 12.500.euroi

      Comment


      • #33
        chiar nimeni interesat de un ochios 2,7 avangarde??...nimeni nu are curaj sa faca o oferta de pret?..hai nu mai fiti sfiosi..si datii bataie cu ofertele.

        Comment


        • #34
          De curiozitate te intreb pt. ca din cauza unor probleme am renuntat la a-mi cumpara un ochios... cam ce consum real are in oras? Daca nu o vinzi pana scap eu de probleme o voi considera o optiune pt. viitoarea achizitie

          Comment


          • #35
            cipa orice masina consuma mult daca o calci non-stop..,acum..io vreau sati spun sincer..in oras..in ceea mai mare aglomeratie posibila(gen 1h de la un semafor la altul) mia luat 12,7.13.%
            In zii normala de circulat prin bucuresti mia luat cam 10,5-11,5
            Noaptea cam 9%
            Afara bucurestiului cam intre 7-9%..depinzand de viteza de deplasare(140-180km/h)

            Comment


            • #36
              E clar ca si consumul depinde de stilul fiecaruia de conducere... eu apreciez faptul ca ai fost sincer...

              Sper sa rezolv cat mai repede porbleme sa`mi pot lua un ochios...

              Comment


              • #37
                Cu ocazia inceperii anului scolar sunt dispus sa fac un update de pret...asa ca pret nou 12.000 euro.

                Comment


                • #38
                  Salutare, am ajuns la topicul asta printr-un link de la bursa auto. E acolo un anunt la e 270 avantgarde care m-a uimit, sincer. Dar pana la urma daca omul e asa in ceata...

                  Deci, stimate coleg, ochiosul tau argintiu avantgarde este foarte frumos. Din pacate piata nu iti va oferi curand o asemenea suma de bani in schimbul masinii. Modelul 2002-2004 se vinde la 12000-16000. Sincer, nu mai pierde vremea scazand cate 300 euro din pret, s-ar putea sa stai mult si bine la vanzare. Am vandut masini si am cumparat masini. O asemenea masina se vinde in momentul de fata in jurul a 7000-9000 euro. A ta nu are nici motor de 2200 cmc si tapiserie piele (ceea ce se cauta cel mai tare la un MB in romania), nici climatronic, nici Navi+tv s.a.m.d.
                  Masinile scumpe se vand extrem de greu in momentul de fata, si asa va fi de acum in colo in tara noastra, piata e saturata, iar pt o masina de lux se cer modele full extra si motoare medii pe piata second-hand.

                  Cu toata stima. Succes la vanzare!
                  Last edited by 200ce_marius; 09-14-2008, 21:46 PM. Reason: Postare ajunsa aici prin "relocare" de pe un topic unde nu avea ce cauta.
                  we develop cars that unite fascination and responsability

                  Comment


                  • #39
                    Este o parere personala pe care nu tio contrazic dar nici nu tio aprob..io zic sa te mai documentezi putin...modele de mertz ochios le gasesti la preturi diferite..incepand cu clasic..,elegance si avantgarde..tu leai cam inclus pe toate in aceeasi oala..si nu e bine.Referitor la motor..aici sincer chiar mai facut sa zambesc...io nu sunt de acord cu teoria ta(masina posibil sa nu se adreseze unui om cu un salariu de 10 mil lei pe luna...aici da..impozit asig..etc)...dar ma faci sa cred ca nu cunosti sau nu iti dai seama de micile diferente dintre modelele specificate de tine.
                    Referitor la piatza auto ..asa este..dar chiar nu ma intereseaza ca nu sunt "samsar"..iar chestia cu masinile de lux intram pe alt segment cu alte preturi...mmmult mai mari..ceea ce nu este cazul in acest topic.
                    Dotarile..da..aerul conditionat pe care eu il am pe masina merge foarte bine(chiar nu duc lipsa climatronicului)....iar in legatura cu tv-ul.....este chiar asa o tragedie ca nu poti vedea un film sau stirile in masina la stop?..sau in mers...adik pleci de acasa din luxul tau...fotoliu comod..spatiu mare si te baricadezi in masina sa te uiti la tv...hai ma ca nui chiar asa.
                    Astea nu sunt argumente care stau la baza bunei functionari a unei masini..astea sunt optiuni...iar daca nu poti traii fara ele le poti atasa.
                    Multumesc si succes si tie.

                    Corecteaza-ti postarea, te rog. Considera asta un avertisment.
                    Last edited by wild; 09-16-2008, 17:22 PM. Reason: Warning

                    Comment


                    • #40
                      up..pt stelutza norocoasa.

                      Comment


                      • #41
                        Chiar cer prea mult?...nu tentez pe nimeni?...uite..mai las la pret.,Pret nou 11.000 euro..poate asa mai trezesc interesul cuiva ...Astept ofertele voastre.

                        Comment


                        • #42
                          Pune-o si tu pe autovit,buletinul auto,etc.Oricum,piata auto din Romania este mai mult decat saturata acum.Oferta depaseste cu mult cererea,s-au adus masini din strainatate intr-o nebunie,de unde tata atatia cumparatori.La fiecare colt de strada 2-3 mercedes,golf,passat,bmw-uri cu anunt in geam.
                          MÃREAȚA COBRA

                          Comment


                          • #43
                            up cu stelutza..

                            Comment


                            • #44
                              oferta valabila.!.

                              Comment


                              • #45
                                Oferta valabila.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF