De vanzare urmatorul utilaj:
-W124
-diesel 2,5 fara turbo 90 CP
-an fabr 1992
-dotari putine: trapa;inchidere centralizata;servo;ABS
-INMATRICULATA RO 2008 UN SINGUR PROPIETAR!
-ADEVERINTA ANAF CUM CA NU S-A RECUPERAT TAXA- 02.09.2013
-RCA,ITP- valabil 2014,certificat fiscal,fisa stampilata.
-Masina e intr-o stare foarte buna,voi specifica defectele doar: doua puncte de rugina aripa stg/dr; o zgarietura de cheie deasupra stopului dr.spate.
-Functioneaza lumini,luminite,martori luminosi,trapa,tetiere la buton,are scuturile originale absolut toate,tapiteria e impecabila,mai am un set de huse in ton cu tapiteria
-Carte service in D,apoi in RO. repet,fratele neamtului fiind singurul propietar.
- 2 x chei
-Pretul : 2200 E
Daca am uitat ceva......sau mai exista si alte intrebari nu ezitati sa ma contactati: 0754-058488 Florin
-W124
-diesel 2,5 fara turbo 90 CP
-an fabr 1992
-dotari putine: trapa;inchidere centralizata;servo;ABS
-INMATRICULATA RO 2008 UN SINGUR PROPIETAR!
-ADEVERINTA ANAF CUM CA NU S-A RECUPERAT TAXA- 02.09.2013
-RCA,ITP- valabil 2014,certificat fiscal,fisa stampilata.
-Masina e intr-o stare foarte buna,voi specifica defectele doar: doua puncte de rugina aripa stg/dr; o zgarietura de cheie deasupra stopului dr.spate.
-Functioneaza lumini,luminite,martori luminosi,trapa,tetiere la buton,are scuturile originale absolut toate,tapiteria e impecabila,mai am un set de huse in ton cu tapiteria
-Carte service in D,apoi in RO. repet,fratele neamtului fiind singurul propietar.
- 2 x chei
-Pretul : 2200 E
Daca am uitat ceva......sau mai exista si alte intrebari nu ezitati sa ma contactati: 0754-058488 Florin
Comment