Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cumpar W124

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumpar W124

Salut,
    In calitate de fost proprietar de W124, regret vanzarea lui si vreau altul.
    Am facut o schimbare profesionala si am ramas in Romania (Timisoara). In concluzie, am nevoie de o masina buna (cel putin la fel de buna ca fostul W124).
    As prefera un motor diesel de 2.5, dar sunt dispus si la alte motorizari.
    Caut o masina cat mai dotata (AC obligatoriu).
    Am vazut masina lui mr.g:

O cunoaste cineva? Ceva istoric?
    As vrea sa cumpar o masina care nu a suferit accidente.

O alta masina care mi-a placut, dar nu se mai vinde:

Orice informatie o sa-mi fie de ajutor!
    Multumesc!

P.S. Pt. colegii din TM: Va astept la AutoOvarom!

Pune si date de contact.

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
    Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Date de contact:
      Rares 0722467419
      viseroirares@yahoo.com

Multumesc!

Comment

Bafta in gasirea unui MB asa cum iti doresti!Si eu recomand AUTOOVAROM cu incredere am fost acolo cu ceva probleme destul de serioase si s-au rezolvat bine si ieftin,dezavantajul este timpul de programare(cam 1 saptmana pe vremea cand am fost eu).

Comment

Steradulescu,
          Pentru a scurta timpul de programare, am mai deschis inca un sediu (Pop de Basesti, 37A) si ar trebui sa ne miscam mai repede.
          Te astept in continuare pe la noi!

Comment

Salut,
            Am găsit un E220 din '94, cutie automata, in Ungaria.
            Pentru cei care au deținut/dețin o combinatie motor/ cutie asemănătoare: Cum se comporta cutia la drum? Se simte puterea motorului?
            Ca si consum, nu îmi imaginez sub 15 in trafic.
            ÃŽmi imaginez ca o sa reușesc sa o omologhez ca si Euro 2.

Multumesc,
            Rares

Comment

Originally posted by visulav View Post
              Salut,
              Am gãsit un E220 din '94, cutie automata, in Ungaria.
              Pentru cei care au deținut/dețin o combinatie motor/ cutie asemãnãtoare: Cum se comporta cutia la drum? Se simte puterea motorului?
              Ca si consum, nu îmi imaginez sub 15 in trafic.
              ÃŽmi imaginez ca o sa reușesc sa o omologhez ca si Euro 2.

Multumesc,
              Rares
              Alegere buna,cel mai puternic motor cu 4 cilindri de pe w124.
              Consumul o sa fie 7-8 afara 12-13 oras.
              Puterea suficienta cat sa ii calmezi pe astia cu Vw/Audi 1.9TDI...
              Euro 2 iese garantat!
              Numai bine.
              Mercedes-Benz E220C 124 automatic '94
              Mercedes-Benz 230C 123 automatic '78
              Mercedes-Benz SL320 129 automatic '96
              Mercedes-Benz E200C 124 automatic '95

Comment

Salut, am eu mercedes de vanzare in Arad, nu e w124 da poate te intereseaza un w202 c200 sport, pe benzina, automat
                Masina e asta :http://www.tocmai.ro/mercedes-benz-w...-11576844.html si trebuie sa apara si aici la bursa anuntul
                Daca te intereseaza, te sun eu pentru detalii

Comment

Originally posted by Radu_G View Post
                  Salut, am eu mercedes de vanzare in Arad, nu e w124 da poate te intereseaza un w202 c200 sport, pe benzina, automat
                  Masina e asta :http://www.tocmai.ro/mercedes-benz-w...-11576844.html si trebuie sa apara si aici la bursa anuntul
                  Daca te intereseaza, te sun eu pentru detalii
                  Daca omul vrea W124, de ce te amesteci aiurea? Asta una, a doua, anuntul nu are cum sa-ti "apara" nicaieri din mai multe motive, pe care le-ai fi aflat daca citeai regulamentul bursei. Mai precis, chiar daca eram eu binevoitor si treceam peste faptul ca la prima ta postare ai ceva de vandut, tot nu-ti aprobam nimic pentru ca nici unul din cele doua anunturi nu era conform. Primul fara poze, al doilea fara date de contact.

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                  Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

visulav a scris: "O alta masina care mi-a placut, dar nu se mai vinde:
                    http://www.clubmercedes.ro/my-w202-1...ht=beauty+w202"
                    Eu in link-ul asta vad un w202 de aceea am precizat ca am eu unu de vanzare

Comment

Salut rares!
                      Ai fost la oradea sa vezi w124?
                      Cum e masina?
                      Last edited by Zeus; 08-11-2013, 19:10 PM.

Comment

Salut,
                        Va multumesc pentru raspunsuri!
                        Momentan nu doresc alt Mercedes decat w124 desi imi place foarte mult si w126.
                        W202-ul lui zbanghy1986 il apreciez pentru starea in care este, dar nu o sa cumpar un w202.
                        Am fost joi la Oradea. Vanzatorul pare foarte serios, insa masina nu era pe gustul meu (caut una dreapta, mai buna decat cea pe care am dat-o user-ului webster200).

Cea pe care am gasit-o in Ungaria are putina rugina in compartimentul motor (pe aripi, intre calculatorul de injectie si far). Mi-e teama sa nu fi fost lovita frontal. Eu nu am mai intalnit W124 ruginit in zona respectiva (sau ma insel?).

Multumesc!

Comment

Originally posted by visulav View Post
                          Salut,
                          Va multumesc pentru raspunsuri!
                          Momentan nu doresc alt Mercedes decat w124 desi imi place foarte mult si w126.
                          W202-ul lui zbanghy1986 il apreciez pentru starea in care este, dar nu o sa cumpar un w202.
                          Am fost joi la Oradea. Vanzatorul pare foarte serios, insa masina nu era pe gustul meu (caut una dreapta, mai buna decat cea pe care am dat-o user-ului webster200).

Cea pe care am gasit-o in Ungaria are putina rugina in compartimentul motor (pe aripi, intre calculatorul de injectie si far). Mi-e teama sa nu fi fost lovita frontal. Eu nu am mai intalnit W124 ruginit in zona respectiva (sau ma insel?).

Multumesc!
                          E boala de la pietre si prostii de pe drumurile patriei.. Are cineva de la Bistrita un w124, facelift, 250d, dar neinscris. A facut cu el mai mult drumuri externe. Gogul stie mai multe detalii.
                          Mercedes W124 200D - ex
                          Mercedes C124 CE200 - ex
                          Mercedes W124 300D Turbo - donatoare de organe
                          Mercedes W124 E250D - donatoare de organe
                          Mercedes C124 300CD - daily driven
                          Mercedes C124 300CE 12v
                          Mercedes C124 300CE 24v in proiect de restaurare
                          Mercedes S124 250TDT
                          Mercedes W210 E200 16v
                          Mercedes W906 2.2 CDI

Comment

Sal

Arunca un ochi si la al meu W124 motor 2,5D 66KW an fabricatie 88 este pus la vinzare cu titlul ”vind w 124 motor 250D” pretul este negociabil. Mai multe detalii la Tel.

Comment

Salut, am de vanzare un 124 230 benzina stare de exceptie (fara exagerare), totul original inclusiv vopseaua.Masina este a unui prieten si nu are timp sa se ocupe de vanzare.Tel:0723006919.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF