Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cumpar W124 - 200E impecabil

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumpar W124 - 200E impecabil

Doresc sa cumpar un W124 cu motorizare 2000cmc, de preferat cutie automata, aer conditionat, cu cat mai multe optiuni.

Ma intereseaza o masina neinmatriculata in Romania, dar care sa aiba acte de provenienta.

De asemenea, doresc o masina cat mai aproape de perfectiune. Stiu ca ceea ce caut este aproape imposibil, dar ... eu imi fac datoria sa incerc.

Nu in ultimul rand, trebuie sa specific ca nu ma astept la preturi de 500 euro, deoarece o masina buna nu se ia cu bani putini, dar nici la preturi astronomice, de 4-5-6-1-10 K Euro ...

Eventualele oferte se pot face aici, dar ar fi de preferat sa se foloseasca adresa de mail, unde sa poata fi trimise cateva poze si informatii despre masina, cat si date de contact ale vanzatorului. In masura in care vad ceva ce-mi place nu ezit sa sun, sa stabilesc o intalnire si sa ma deplasez oriunde in tara.

Va multumesc frumos si astept ofertele dvs. la tavi_isbasia@yahoo.com
    sa n-ai incredere in frane si-n femei!

Vezi la colegul Gogul citeva link-uri mai jos. Schimbi motorul de 300 benzina cu un 2.5 diesel si te-ai scos. Daca intr-adevar vrei sa atingi suta de km in vreo 30 de sec. e bine si diesel-ul de 2.0. Eu unu, m-am saturat de el si am trecut la 2 jumate. Dar, acum depinde de ce vrei.

Comment

Scuze de off dar cred ca colegu vrea un 200e adica 2.0 benzina masina neinmatriculata pentru a o putea inmatricula pe numele lui.

Comment

Salutare, din nou!

Intr-adevar, caut un 200E. Am uitat sa specifica ca masina nu este pentru mine, ci pentru sotia mea. Acum vreun an si jumatate am cumparat o masina acelasi model de pe forum, de la un coleg de la Timisoara.

Fiind prima masina "proprie si personala" a muierii, si-a cam batut joc de ea. Nu c-ar fi fost vreun exemplar impecabil, dar oricum era in stare de functionare relativ buna la cumparare.

Acum, cand a mai aparut si un kinder, se impune inlocuirea "magarusului" din dotare. Problema e ca nevasta-mea a devenit fan Mercedes W124 si nu accepta inlocuirea modelului pe care si-a facut ucenicia de soferita. Vrea acelasi motor, acelasi model, ceea ce a condus la concluzia logica: recarosare. Acesta este motivul pentru care caut DOAR un W124 200E, de preferat cu cutie automata si cat mai multe optiuni. Astfel, mai scap de grija mijlocului de transport la restului familiei.

Daca masina era pentru mine, nu ma deranja deloc 3000-ul. Am in curte un Nissan Patrol motorizat cu 4200cmc si sunt obisnuit cu consum de aproximativ 40% in sarcina. De asemenea, nu se pune problema de surubarit, e placerea vietii mele, daca masina ar fi fost pentru mine, ma apucam bucuros de schimbat motoare.....

Comment

Incerc sa readuc in atentia domniilor voastre acest topic ...

Comment

Daca te intereseaza am un 124 230 benzina, inmatriculat Ro, taxa nerecuperata, stare de exceptie(fara exagerare), totul original inclusiv vopseaua, cutie automata, clima automata, airbag.Masina este a unui prieten si nu are timp sa se ocupe de vanzare.Tel:0723006919.

Comment

Coupe nu te-ar interesa? e200, 06/'95
              Mercedes W124 200D - ex
              Mercedes C124 CE200 - ex
              Mercedes W124 300D Turbo - donatoare de organe
              Mercedes W124 E250D - donatoare de organe
              Mercedes C124 300CD - daily driven
              Mercedes C124 300CE 12v
              Mercedes C124 300CE 24v in proiect de restaurare
              Mercedes S124 250TDT
              Mercedes W210 E200 16v
              Mercedes W906 2.2 CDI

Comment

Ar fi ideal daca as putea primi cateva fotografii cu masinile dvs pe mail la petricabaiciu@yahoo.com

Multumesc.

Comment

vand asa ceva

Mercedes W124 220 E-Class,imaculat,adus din Anglia,176000,carte service full , stampile la mercedes, AC,full dotari afara de piele. pret 1300 Euro. neinmatriculat EURO 2
                  Attached Files

Comment

Multumesc pentru oferta! Pot primi o copie a V5-ului pe mail pentru a ma interesa la RAR daca se poate face recarosarea? De asemenea, ar prinde bine cateva poze ale interiorului, daca nu-i prea mare bataia de cap pentru a le face.

Mail-ul meu: petricabaiciu@yahoo.com

Comment

Anuntul este in continuare valabil ...

Multumesc!

Comment

Originally posted by oldcarsmaniac View Post
                        Anuntul este in continuare valabil ...

Multumesc!

Comment

Working...