Salutare!precum spune si titlul,caut un 560SEL care sa aiba piele etc,sa nu fie ruginit si motor/cutie in regula.Astept oferte dar la preturi reale,nu sume de 2000-3000-4000euro.Multumesc!
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Cumpar W126 560SEL sau alta motorizare tot V8!
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Pai, pune si tu un pret de referinta pentru ca din cate am inteles... nu vrei sa dai nici 2000, nici 3000 si nici 4000. Cat dai? 1000?
Apoi... datele de contact? Sa le cautam la profil? Lipsesc cu desavarsire...W123 280E Blue Green Metallic
W126 280SE Champagne Metallic
W126 280SE Black Blue Metallic
W126 300SE Anthracite Grey Metallic
W126 500SE Nautical Blue Metallic
W126 500SE Midnight Dark Blue
W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic
-
Originally posted by raduch View PostSalutare!precum spune si titlul,caut un 560SEL care sa aiba piele etc,sa nu fie ruginit si motor/cutie in regula.Astept oferte dar la preturi reale,nu sume de 2000-3000-4000euro.Multumesc!
Poate 5000-6000, poate oferte de-astea astepti.
Ai timp azi sa pui date de contact si un pret, desi personal consider anuntul asta o aberatie.
Daca nu, se inchide!
https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament
Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
Va rugam sa le schimbati din User Settings.
Comment
-
Dupa mine un W126 nu merita mai mult de 1300euro,exact cum nici un W140 nu merita mai mult de 2500-3000 euro desi la noi se cer niste preturi fabuloase pentru ca suntem in Romania.De exemplu in Germania le gasesti de la 1000euro oricare dintre ele,pentru ca nemtii sunt realisti si stiu ca nu merita mai mult,cu toate ca sunt masini foarte bune,printre ultimele Mercedes-uri de calitate.Asta este parerea mea si nu trebuie sa sariti aiurea cu gura!Eu am scris anuntul si asteptam sa mi se scrie daca exista ceva la pretul asta,daca nu exista asa ceva ,asta este.Nu am scris ca sa mi se spuna ca aberez(pentru ca nu e asa)ci sa imi raspunda persoane care au ceva la vanzare si nu persoane care scriu doar ca sa comenteze ceva.Cine c rede ca aberez,sa nu raspunda si gata.E foarte simplu!.Asa ca sa stiti despre ce e vorba,un amic tocmai si-a vandut 560Sel-u din 1989 inmatriculat,full options(exceptand scaune spate individual electrice)cu 1000euro si masina era in stare perfecta,asa ca nu cred ca aberez.Preturile cerute la noi sunt aberatii.Date contact:Radu,0748213572.
Comment
-
Recapitulam,
Date contact:Radu,0748213572
Ofera maxim 1300Euro. (inscrisa sau ba?)
Iar matale stimate domn citeste regulamentul inainte de a posta, anuntul asta nici nu avea de ce sa fiinteze, trebuia sa ti-l sterg de la inceput, dar avand in vedere ca un alt coleg moderator l-a aprobat, l-am lasat asa.
Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
Comment
-
Am ras...
Te rog sa-mi arati si mie un SEL, V8... din Germania cu dotarile descrise de tine la 1000 de euro!W123 280E Blue Green Metallic
Comment
-
Cu rasu vei ramane,nimic mai mult.Repet:S-A VANDUT 560SEL INMATRICULAT,IN STARE PERFECTA,CU APROAPE TOATE OPTIUNILE POSIBILE CU 1000EURO.De.cerut poate cere oricine cat doreste,dar de vandut sigur nu va vinde.Eu am zis cat ofer asa ca daca nu aveti nimic de vandut ,va rog nu mai scrieti aiurea.Nu oblig pe nimeni sa isi vanda masina pa pretul asta,ci am facut doar o oferta.Si nu inteleg de ce nu trebuia INFIINTAT anuntul meu,pentru ca am indraznit sa zic ca nu dau5000euro pe un SEL?Interesant!Nu stiu sigur daca pe forum-ul asta am postam mai demult o poza cu un 560Sel,dar atat trebuie sa stiti ca acea masina a fost s-a vandut cu 1000euro de cateva luni.Cum sa ceri mii de euro pentru o masina cu impozit de 8100ron,asigurare iarasi vreo 1200ron lejer si vechime 20 de ani,cum?fiti realisti!!
Acum incerc sa recuperez sel-ul de la cine l-a cumparat si am sa demonstrez cum arata o masina de 1000euro,desi omul o tine sa putrezeasca in fata casei.Last edited by Zeus; 11-29-2012, 10:34 AM.
Comment
-
Inainte sa faci presupuneri si sa ti se para si interesante apoi, te intreb doar atat:
Ai citit regulamentul, ca sa intelegi de ce nu trebuia aprobat anuntul? Te ajut eu:
2.3. Mențiuni obligatorii în cadrul unui anunț
Orice anunț trebuie să conțină următoarele detalii:
1 . Date de contact. Acestea pot fi număr de telefon, adresă de email, id-ul de messenger (sau orice alt instrument de chat/mesagerie instant)
2 . Preț (fie el și informativ). Pentru dezmembrări mașini complete se poate specifica prețul doar pentru anumite piese (de exemplu: prețul pentru motor complet, cutie, uși etc).
3. Poze
4. VIN (seria de șasiu) - unde este cazul
Starea produsului: nou, second-hand, defect, funcțional, problemele care le are, etc
An de fabricație, număr de kilometrii - unde este cazul
De asemenea, titlul anunțului trebuie să conțină acțiunea (vând/cumpăr) cât și produsul/produsele vizate.
În cazul vânzării mai multor produse, se grupează toate într-un singur topic, urmând ca la scrierea listei să fie trecute prețurile individuale.
Comment
-
Colegu... tu vorbeai de SEL-uri V8 full in Germania la 1000 de euro... Nu in Romania... Inca astept sa-mi arati unul...W123 280E Blue Green Metallic
Comment
-
500sel tu il stii foarte bine,ca am vorbit mai demult de el in PM si ti-am trimis si poza cu el,asa ca nu are rost sa tot vorbim aiurea despre lucruri stiute.oricum nu le gasesti pe net ci la parcurile auto Live.eu am vazut asa ceva si se putea negocia lejer.ex:560sec dotat(piele intoarsa) cu 3000 ca nou si la 2000banu jos.la persoane fizice poti sa scazi si mai mult.Last edited by raduch; 11-29-2012, 11:13 AM.
Comment
-
Originally posted by dan500se View PostTe rog sa-mi arati si mie un SEL, V8... din Germania cu dotarile descrise de tine la 1000 de euro!
Originally posted by raduch View PostS-A VANDUT 560SEL INMATRICULAT,IN STARE PERFECTA,CU APROAPE TOATE OPTIUNILE POSIBILE CU 1000EURO.
Eu nu râd ... doar zâmbesc ...
On topic:
Baftă la căutări ! În conjunctura actuală a pieţei auto SH din RO, socotesc că nu e imposibil de găsit un astfel de utilaj (W126 560 SEL la 1000 de iepuraşi) ... Dar: fieru' ăla ori nu e îmnatriculat RO, ori are vreo hibă (nesemnificativă, dar pe la părţile esenţiale - I. Luca C.), ori nu funcţionează juma' din echipare, ori ...
Colegu' Radu, să ai baftă să recuperezi acea maşină, dacă e ceea ce zici tu că e !Lord W126 500SE -> 2.5D
Lady W123 230C -> 240D
W124 -> 200D
W208 CLK200 -> 2.0
W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone
Comment
-
Maşinile astea sunt depunctate (ca valoare de piaţă) de cilindreea enormă şi impozitul aşijderea. Poate că vei găsi una (la 1000 de euro) al cărui proprietar a-nnebunit, sau l-a sufocat birul colosal cu care Statul Român i-a "fericit" pe proprietarii acestor minunate limuzine.
PS Pe mobile.de este chiar astăzi la vânzare una care cred c-ar corespunde cerinţelor tale (perfect funcţională). Problema este că pe lângă mia pe care esti dispus să o dai, ar mai trebui puse încă treişpe.
Comment
-
Ca tu stii pe cineva care a vandut o masina d'asta cu 1000 euro este total irelevant ... putea sa o doneze sau sa o piarda la barbut asta nu insemna ca toate ar trebuii sa se dea la fel.
Pe scurt , ai un nr de telefon si o oferta de maxim 1300 euro pt una buna care sa mai si mearga cu acte "valabile" , restul "socotelilor" si studiile de piata te rog sa ti le pastrezi pt tine sau poti incerca linsitit pe oricare alt site desigur daca ti se pare ca aici e ceva ciudat.
Spor la cumparaturi.
Comment
Comment