Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vand Mercedes Benz E 270 CDI W 210 Avantgarde

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Printre cele mai frumoase 210 de pe forum, cam maratonist insa la ~300.000km.
    Farurile si vopseaua sunt cele originale? Arata extraordinar de bine.
    Bafta la vanzare!
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Originally posted by mircea600sel View Post
      A 160 Avantgarde + diferenta?
      Te-ntorci la dragostea dintai?
      E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
      C180 W202, 1994
      W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Originally posted by adidc View Post
        Te-ntorci la dragostea dintai?
        Ma bate gandul,daca diferenta e "normala".(desi pretul ei nu este unul real).

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Te intereseaza un E200 din 2000 + 1000 de euro?

Comment

Originally posted by damian_daniel21 View Post
            Te intereseaza un E200 din 2000 + 1000 de euro?
            Mersi de oferta dar nu ma intereseaza.

Comment

Niste poze cu A 160 ar fi bune si o oferta pe privat sa ma gandesc,dar adevarul e ca cash-ul ar fi prioritar .

Comment

Originally posted by winetou 007 View Post
                Mersi de oferta dar nu ma intereseaza.
                Mie nu imi raspunzi sau te-am jignit cu oferta mea?

sigpic

Comment

Parerea mea este ca jignirea nu vine din schimbul propus ci din postul "Ma bate gandul,daca diferenta e "normala".(desi pretul ei nu este unul real)." In primul rand toti moderatorii indeamna la a nu se comenta pe seama pretului....asa paraca suna regulamentul,nu? As fi tare curios care credeti dvs ca ar fi pretul real pt respectiva masina.Si mai curios as fi care ar fi pretul real pt "A"ul dvs....in fine.... In alta ordine de idei eu sunt cel care nu va citeste posturile si-mi pare tare rau ca l-am citit pe acesta fiindca imi imaginez ca toate sunt in aceeasi nota! Am mai vazut un comentariu referitor la un "c"-clase pe care-l vinde userul dmbogdan parca...cel din cernavoda in care dvs apreciati ca (iarasi) este o masina care nu se va vinde cu 10 000.... Asa pt cultura dvs generala vreau sa va spun ca eu m-am dus cu banii la mine sa-i dau !!!! (ca nu ne-am inteles,fiindca el voia ceva mai mult ,e adevarat,dar asta e o alta discutie)
                  Si acum in alta ordine de idei probabol ca asta inseamna "ban" nu de alta dar am vazut ca lumea nu indrazneste sa-si spuna parerea pe aici cu privire la moderatori...(in cazul meu moderator),dar ma gandesc ca poate aveti decenta ca macar sa nu stergeti postul. Va urez toate cele bune si o schimbare de atitudine cred ca va va aduce numai de castigat.Credeti-ma ca nu impresionati pe nimeni cu comportamentul actual ! Puteri inchide contul !

Comment

Originally posted by cregacrega View Post
                    Parerea mea este ca jignirea nu vine din schimbul propus ci din postul "Ma bate gandul,daca diferenta e "normala".(desi pretul ei nu este unul real)." In primul rand toti moderatorii indeamna la a nu se comenta pe seama pretului....asa paraca suna regulamentul,nu? As fi tare curios care credeti dvs ca ar fi pretul real pt respectiva masina.Si mai curios as fi care ar fi pretul real pt "A"ul dvs....in fine.... In alta ordine de idei eu sunt cel care nu va citeste posturile si-mi pare tare rau ca l-am citit pe acesta fiindca imi imaginez ca toate sunt in aceeasi nota!
                    Cred ca stiu mai bine decat dvs cat valoreaza un E270 cdi pentru ca am avut unul si stiu la ce pret se vinde un astfel de model.Si plus de asta al meu avea 140.000 reali(nu 300.000 km).Si eu am cerut 6500 la inceput pana cand am primit pretul real al pietii.
                    Pentru linistea dvs am sa va spun si parerea mea despre cat merita cele doua masini.E-ul in cauza merita maxim 4000 euro,iar A class-ul meu maxim 2400.

Am mai vazut un comentariu referitor la un "c"-clase pe care-l vinde userul dmbogdan parca...cel din cernavoda in care dvs apreciati ca (iarasi) este o masina care nu se va vinde cu 10 000.... Asa pt cultura dvs generala vreau sa va spun ca eu m-am dus cu banii la mine sa-i dau !!!! (ca nu ne-am inteles,fiindca el voia ceva mai mult ,e adevarat,dar asta e o alta discutie)
                    ))Deci am avut dreptate ))Omul cere prea mult.Stiam ca o sa se ajunga la vorba mea.Ce Dzeu,suntem in 2013.Un S class 4000 euro si voi cereti pe masini mult inferioare 10.000?

Si acum in alta ordine de idei probabol ca asta inseamna "ban"
                    Nu suntem in vremea tineretii dvs.Ceausescu a murit.

nu de alta dar am vazut ca lumea nu indrazneste sa-si spuna parerea pe aici cu privire la moderatori...(in cazul meu moderator),dar ma gandesc ca poate aveti decenta ca macar sa nu stergeti postul.
                    Cine a vrut ceva sa zica si nu a fost lasat?Astept nume, daca sunt, sau vorbiti sa va aflati in treaba?

Puteri inchide contul !
                    Pot dar nu vreau sa va ajut in privinta asta.

Assalamu aleikum.

sigpic

Comment

Ca sa fiu si eu offtopic... unde e grila de evaluare la masini? Ca sa stiu si eu daca mai trebuie sa umblu la pret sau nu. E270cdi al tau l-ai vandut ieftin pentru ca te grabeai sau pt ca nu era in starea in care spuneai tu. Daca masina asta arata in realitate ca in poze eu cred ca merita pretul cerut de proprietar.

Comment

Originally posted by fane_satar View Post
                        Ca sa fiu si eu offtopic... unde e grila de evaluare la masini? Ca sa stiu si eu daca mai trebuie sa umblu la pret sau nu. E270cdi al tau l-ai vandut ieftin pentru ca te grabeai sau pt ca nu era in starea in care spuneai tu. Daca masina asta arata in realitate ca in poze eu cred ca merita pretul cerut de proprietar.
                        Ok.Eu v-am spus preturile reale,nu alea la care visati voi.Si pana una alta nici 270-ul asta si nici C-ul ala cu 10.000 nu s-au vandut.

P.S. Aici punem punct offtopicului cu o precizare : masina din acest anunt este foarte foarte frumoasa si sper sa se vanda cat mai repede.

O seara faina!

sigpic

Comment

Buna seara si bine v-am gasit!

Mersi de oferta nu ma intereseaza am scris pentru oferta propusa de userului damian_daniel21 cu schimb cu un E200 din 2000+1000 euro dif.

Si pentru moderatorul mircea600sel am raspuns pentru oferta facuta cu urmatoarele cuvinte citez :" Niste poze cu A 160 ar fi bune si o oferta pe privat sa ma gandesc,dar adevarul e ca cash-ul ar fi prioritar . " mesaj postat
                          Astãzi, 11:49 !

Multumesc de interes o seara faina tuturor !!!

Last edited by mircea600sel; 01-06-2013, 23:22 PM.

Comment

Up !
                            Valabil

Comment

Salutare. Am un Vito 110 cdi, din 2002, daca va intereseaza un schimb putem discuta.

Comment

Niste poze cu Vito exterior si interior + o descriere si o oferta pe adresa de mail : nam_szilamer@yahoo.com ca sa ma gandesc .
                                O seara faina .

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF