Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

W140 s320

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut. Un W124 la schimb si inca ceva de la mine?

Comment

Multumesc dar nu.
      Inca valabil la 3000 de euro;azi am montat instalatia de gaz si functioneaza perfect.

Comment

Inca valabil.Pretul este negociabil.Accept si unele schimburi.

Comment

Inca valabil.2500 euro.

Comment

Up!Inca valabil.Accept unele variante.

Comment

Valabil.Tot 2500E sau schimb.

Comment

Inca nu inteleg la unii ce inseamna "schimb"?. Pina acum au fost 2 propuneri 126 si 124 si pas. Am si eu un 124 plus diferenta, te intereseaza? Presunpun ca ba. Schimburi : Alte modele MB (dupa sau inainte de 2000, bla bla) sau Vw, BMW, Honda, Hyunday, Dacia, Subaru, Lada, Voldo, Saab (hai ca faci istorie daca il schimbi cu unu din asta), Suzuki, Samsung, Jeep, Lincoln, Morgan...Sa fiu al naibii daca inteleg anunturile, care contin termnenul "schimb", fara nici un detaliu, mai ales ca anuntul se afla pe un formum dedicat marcii MB? Nu este primul anunt in care se specifica atit de sec o metoda de deal. Mi se pare normal sa de-a omu care vinde detalii ce inseamna pentru el "schimb". Face schimb cu alta masina, caruta, agregat, vrea bani si produse altele decit cele "mergatoare, antemergatoare"? Nu am nimic cu colegul, imi place masina (cel putin ce vad in poze, deocamdata nimic din interior), insa propun moderatorilor sa fie ceva mai fermi cu astfel de anunturi. Sorry, de of topic si tonul folosit!
                So, revenind la anunt: ce schimburi sa fie, sa pricep si eu? Sa stiu daca ma incadrez, sau devin retoric?
                Multam
                Last edited by arnie_arnie; 06-17-2013, 00:02 AM.

Comment

Este usor de dedus ca nu am cum sa cer la schimb un Mercedes fabricat dupa anul 2000(cu toate ca am avut cateva oferte) din cateva motive.Nu este de refuzat nici un W124 conteaza mult starea in care se afla deci te incadrezi perfect.Nici S-ul meu nu mai este fata mare ca nu mai e nici unul acuma.Cand zic schimb e clar ca schimb tot cu o masina altceva nu imi trebuie.Te astept cu detalii.

Comment

Originally posted by aetherus View Post
                    Este usor de dedus ca nu am cum sa cer la schimb un Mercedes fabricat dupa anul 2000(cu toate ca am avut cateva oferte) din cateva motive.Nu este de refuzat nici un W124 conteaza mult starea in care se afla deci te incadrezi perfect.Nici S-ul meu nu mai este fata mare ca nu mai e nici unul acuma.Cand zic schimb e clar ca schimb tot cu o masina altceva nu imi trebuie.Te astept cu detalii.
                    Multumesc. In sfirsit un raspuns la obiect. Te voi contacta zilele acestea pe privat sau telefon.
                    Numai bine.

Comment

0761051809. -am sunat la numaru' asta si am auzit urmatorul mesaj "the number you are dialed is blocked for incoming calls" ..imi poti da te rog un alt numar de telefon unde te pot contacta, pls ?
                      Multumesc
                      Last edited by arnie_arnie; 06-17-2013, 20:31 PM.

Comment

Cu scuzele de rigoare 0766888233 Aurel sau pe mess megaluleo@yahoo.com

Comment

Inca valabil la 2500 euro sau schimb tot cu masina inmatriculata.
                          0766 888 233.

Comment

Inca nu inteleg la unii ce inseamna "schimb"?. Pina acum au fost 2 propuneri 126 si 124 si pas. Am si eu un 124 plus diferenta, te intereseaza? Presunpun ca ba. Schimburi : Alte modele MB (dupa sau inainte de 2000, bla bla) sau Vw, BMW, Honda, Hyunday, Dacia, Subaru, Lada, Voldo, Saab (hai ca faci istorie daca il schimbi cu unu din asta), Suzuki, Samsung, Jeep, Lincoln, Morgan...Sa fiu al naibii daca inteleg anunturile, care contin termnenul "schimb", fara nici un detaliu, mai ales ca anuntul se afla pe un formum dedicat marcii MB? Nu este primul anunt in care se specifica atit de sec o metoda de deal. Mi se pare normal sa de-a omu care vinde detalii ce inseamna pentru el "schimb". Face schimb cu alta masina, caruta, agregat, vrea bani si produse altele decit cele "mergatoare, antemergatoare"? Nu am nimic cu colegul, imi place masina (cel putin ce vad in poze, deocamdata nimic din interior), insa propun moderatorilor sa fie ceva mai fermi cu astfel de anunturi. Sorry, de of topic si tonul folosit!
                            So, revenind la anunt: ce schimburi sa fie, sa pricep si eu? Sa stiu daca ma incadrez, sau devin retoric?
                            Multam

Mai este cineva de aici care vrea asi vinde fieru si vrea a fi contactat doar PM sau SMS...

Comment

Pt.Ovidiu Accord: Da ma intereseaza schimbul.Daca chiar este cineva interesat de masina poate sa ma sune sau sa imi dea un mesaj ca sun eu inapoi daca e problema cu ''impulsurile'' la telefon.Oricum o masina ca asta nu o cumperi numai bazandu-te pe niste poze.Si caut si cu interiorul cateva poze.Cu motorul nu am.
                              Pana atunci valabil anuntul si pretul tot 2500 euro.
                              Attached Files

Comment

Inca valabil la acelasi pret si multumesc pt interes.

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF