Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cumpar W124 CE200

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumpar W124 CE200

Salut!

In continuarea colectiei, caut sa cumpar MB W124 CE200, inmatriculat in Romania.
    Trebuie sa fie in stare de functionare buna (motor, cutie de viteze, articulatii, tabla, etc.).
    Nu caut sa cumpar masina in care sa mai bag bani semnificativ; prefer sa dau mai mult dar sa il iau de la cineva care l-a intretinut.

Multumesc!
    ex. W202, C180, iA, '94
    ex. W124, CE230, iA, '91

--------------------------------------------------------------------------------

Salut!

Caut de putină vreme un W124 CE200 si am gasit anuntul de mai jos
    http://mercedes.anunturi-auto.4tunin...-11405689.html.
    Din poze arata foarte bine dar acestea nu sunt recente.
    Am vorbit cu proprietarul la telefon si am intrebat despre motor, cutie, etc. Dansul spune ca nu are nici o problema.
    Vreau sa ma duc sa il vad intr-o saptamana sau doua. Cred ca se ocupa cu adusul masinilor din DE dar parea de bun simt.

Daca cineva il stie sau poate sa ma sfatuiasca dupa ce sa ma uit mai in detaliu la acest model, ii ramana dator.

Multumesc!
    ex. W202, C180, iA, '94
    ex. W124, CE230, iA, '91

Comment

Ala rosu , nu are clima si are motorul de 2300 , rezulta impozit mare .
      Recomand o motorizare de 100 kw respectiv 136 CP , motor cu doua axe cu came , pentru ca este mai zvelt ...mai puternic si piese se gasesc deoarece a fost montat si pe C class si pe E class , modele ulterioare . Daca veti gasi unul si cu gaz secvential , clima , piele ,geamuri electrice, eventual cutie automata , atunci este cea mai buna alegere . Personal prefer clima cu doua butoane rotative ...
      Precizez ca am acest model de masina si pina in momentul de fata nu pot sa-i reprosez nimic . Pur si simplu m-am indragostit de ea...Din pacate nu stiu cum sa postez poze pe acest forum , desi am incercat .

Comment

Multumesc frumos pentru raspuns.
        Mie imi place foarte mult modelul coupe de la W124.

As fi preferat motor mai mic fiindca nu il iau pentru putere. Nu am vazut insa sa fie mai mici

Cel din anunt are instalatie de gaz dar nu e omologata; nu-mi trebuie GPL fiindca nu merg mult cu el si mi se pare riscant in caz de accident. Pentru drumuri lungi am pe langa W202 si un 1.6 diesel (consum de 4% ).

Clima nu e musai daca are trapa.

Nu in ultimul rand, am si un buget redus in care trebuie sa ma incadrez, asa ca imi limitez optiunile.

Daca ati putea pune poze (cred ca trebuie redimensionate), ar fi grozav.
        Tare imi place cand vand cate un exemplar ingrijit.

Numai bine!
        ex. W202, C180, iA, '94
        ex. W124, CE230, iA, '91

Comment

C124 E220 frumos si bun!
          Cunosc masina e ca si noua,functional tot 100%.
          Nu cred ca este w124 coupe mai bun,la vanzare in momentul de fata!
          Tel:0721296308 Cosmin
          Attached Files
          Mercedes-Benz E220C 124 automatic '94
          Mercedes-Benz 230C 123 automatic '78
          Mercedes-Benz SL320 129 automatic '96
          Mercedes-Benz E200C 124 automatic '95

Comment

Salutari

Am fost si am vazut masina de la Galati.
            E frumoasa dar nu e impecabila. Are o problema tehnica majora si cateva minore. Nu ma aventurez caci nu stiu cat ma poate costa reparatia si m-am mai fript o data.

Cea de la Bistrita e a unui pasionat si din ce am vorbit la telefon e foarte ingrijita.
            Pacat ca nu am toti banii ceruti pe ea.

Caut in continuare si mai strang bani. Cum mi-o fi norocul.

Numai bine.
            ex. W202, C180, iA, '94
            ex. W124, CE230, iA, '91

Comment

Salut,

Pe asta ai vazut-o? Arata bine din poze, in schimb are motor de 2,2. Link aici

Telefon : 0766803347 - 0742497306

Vis a vis de buget, daca-mi permiti o parere din proprie experienta.

O masina de genul pe care il cauti tu, la motor de 2000cmc, intr-o stare de 7-8 ca nota asteapta-te sa fie in jur de 3000 euro (plus sau minus 15%). Pun in acest pret si varinta in care o achizitionezi de afara mai ieftin,dar se adauga drum,taxa de prima inmatriculare s.a.

Ce inseamna 7-8 : adica o masina buna,dar cu diverse chestii de facut la ea (problemele pot fi diferite de la caz la caz tehnice sau estetice )

Inca ceva, problemele tehnice sunt mai usor de remediat sau cel putin asa mi se par mie.Piesele sunt permisive ca si pret, le gasesti oriunde. La chestiile estetice, nu-i chiar asa...sau ma rog, unele sunt mai greu de gasit.

Daca vrei spre "impecabila" (de la nota 8 in sus ), adica fara repros (tehnic si estetic, si binenteles ca aici apare si numarul de kilometri efectuati) pretul incepe de la 4000 de euro in sus...cel putin eu asa cred, dupa ce am mai vorbit cu unul altul de pe aici de pe forum si dupa ce am vazut si preturile de pe mobile.de

Iti doresc succes in cautare si sa gasesti ceea ce cauti.
              Doua stele si alerg dupa ele...Steluta & Stelut
              https://w124-coupe.com

Comment

Originally posted by cosfru View Post
                Salut,

Pe asta ai vazut-o? Arata bine din poze, in schimb are motor de 2,2. Link aici
                Costin masina are motorul 230 k jetronic de 136 cai nici de cum 220 de care e cu totul altceva.
                Eu recomand model facelift si motoarele 200 sau 220 si caroseria sa fie cat de originala ca restul e joaca de copii!

Comment

Si daca nu e cu suparare, ce pret are cea de la bistrita?
                  Membru Fondator A.P.L.I.B.D.N.B. - Asociația Pentru Lupta "ÃŽnpotriva" Beției Dezorganizate "Niște Bețiv"

Comment

@GoguL, eu doar am vrut sa-i dau omului o mana de ajutor, cautand dupa altceva am dat si de anuntul acela;recunosc ca nu ma pricep la chestii din astea si am scris ceea ce am vazut
                    @morpheus, uite aici cat era prima strigare la cea din Bistrita; masina, e drept arata intr-un mare fel

Scuze de off-topic.
                    Last edited by cosfru; 11-07-2012, 15:38 PM.

Comment

Undeva la 5000 si ceva se da masina.Va garantez eu ca multi dintre voi poate nici nu ati vazut un 124 in stare asa buna!2 ani cu masina aia nu ar trebuii sa ai nici o treaba.Parca da la ea 2 seturi de roti aluminiu si faruri originale.Sunati si vorbiti ca nu costa nimic.

Comment

Multumesc lui cosfru pentru detalii si pentru sfaturi. Voi suna sa culeg cateva informatii (anuntul vorbeste de stare impecabila, pentru cunoscatori, etc ... am eu o idee ce inseamna) .

Cu Cosmin de la Bistrita am vorbit si mi-a dat destule detalii despre masina, piese schimbate, etc. Intr-adevar, cred ca masina este extraordinara si isi merita banii.

Bugetul meu este insa limitat sever la 4000. Daca o vedeam inainte sa iau W202 ...
                        ex. W202, C180, iA, '94
                        ex. W124, CE230, iA, '91

Comment

Originally posted by Pravale Baba View Post
                          Multumesc lui cosfru pentru detalii si pentru sfaturi. Voi suna sa culeg cateva informatii (anuntul vorbeste de stare impecabila, pentru cunoscatori, etc ... am eu o idee ce inseamna) .

Cu Cosmin de la Bistrita am vorbit si mi-a dat destule detalii despre masina, piese schimbate, etc. Intr-adevar, cred ca masina este extraordinara si isi merita banii.

Bugetul meu este insa limitat sever la 4000. Daca o vedeam inainte sa iau W202 ...
                          @Pravale Baba, nu ai pentru ce. Oricum nu iti face nici un fel de asteptari...ai sa vezi ca atunci cand te astepti mai putin, se va ivi si ocazia.
                          @GoguL, nici la pretul initial cerut, cea din Bistrita nu este scumpa. Pe mobile una la fel pleaca de la 5-6000. Daca mai pui si deranjul + taxa de prima inmatriculare...ajungi la mai mult ca si cumparator.

Un coupe la fel foarte ingrijit avea si userul 200CE_Marius , Dzeu sa-l ierte. http://www.clubmercedes.ro/mercedes-...993-t5715.html Oare stie cineva ce s-a intamplat cu masinile sale ?

Comment

Am vorbit pentru cel de VN.
                            E vandut de mult, in Bucuresti.
                            ex. W202, C180, iA, '94
                            ex. W124, CE230, iA, '91

Comment

Salut! Uite aici,e masina unui prieten,poate te intereseaza,bafta!

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF