Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vand C200, 2001

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Up !!!!!!!!!!!

Comment

Cât se plătește acum taxa la vânzare?

Comment

Originally posted by g fun View Post
        Cât se plătește acum taxa la vânzare?
        Din cate stiu, momentan nu se plateste nimic.
        Last edited by Zeus; 01-17-2013, 14:07 PM. Reason: Majuscula!

Comment

Spune-i prietenului tau sa nu se grabeasca sa o dea pe nimic si nici sa scada pretul vertiginos. Iarna se cumpara masini, nu se vand. Daca vrea sa obtina un pret mai bun pe ea atunci sa incerce sa o vanda la vara si nu acum.
          Eu unul n-as vinde-o sub 6500 E, daca as fi in locul lui. Este totusi Mercedes.
          Banii se castiga greu iar de cheltuit se cheltuie repede asa ca nu va grabiti.
          Bafta in continuare la vanzare si scuze off topic-ul.
          C200 Kompressor 1998cmc 120kw (2001)

Comment

Originally posted by myke82 View Post
            Spune-i prietenului tau sa nu se grabeasca sa o dea pe nimic si nici sa scada pretul vertiginos. Iarna se cumpara masini, nu se vand. Daca vrea sa obtina un pret mai bun pe ea atunci sa incerce sa o vanda la vara si nu acum.
            Eu unul n-as vinde-o sub 6500 E, daca as fi in locul lui. Este totusi Mercedes.
            Banii se castiga greu iar de cheltuit se cheltuie repede asa ca nu va grabiti.
            Bafta in continuare la vanzare si scuze off topic-ul.
            Ești ruda cu propietarul?

Comment

Nu sunt. A fost doar un sfat.
              C200 Kompressor 1998cmc 120kw (2001)

Comment

Multumesc pentru sfat, nu se grabeste deloc sa o vanda, stiu ca a fost cineva de pe forum sa vada masina, i-a placut mult si acum asteapta amandoi sa vada cum e cu timbrul lui peste

Comment

Originally posted by asap View Post
                  mai exista si varianta de logan MCV diesel cu km putini si diferenta
                  Schimb cu un Logan benzina 1,4 48000 km reali + diferenta ? Masina este intr-o stare f buna.

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF