Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Cumpar w126 , motor 2.6 sau acte

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumpar w126 , motor 2.6 sau acte

Dupa zile de studiu am recurs la aceasta cale in speranta de a deveni proprietar si de W126 , preferabil motor 2.6 si cutie automata... Am gasit ceva si prin Germania si de aceea m-ar interesa si varianta cu actele atata timp cat voi putea circula linistit! Ca orice pasionat imi doresc sa arate cat mai bine si un pret mic pt.o masina departe de starea originala nu ma prea intereseaza decat doar pt.acte poate! Multumesc anticipat si am sa las si un nr.de tel...0740661773...raspund si la bip...

Am un w126 260SE in stare buna , perfect functionala inmatriculata in Bulgaria cu acte complete (itp+asigurare valabile) 0726230874

In cazul in care te intereseaza masina este de vanzare si aici pe forum deci poti sa vezi poze.

Comment

am 126 260 an 1991 5 viteze neagra inmatriculata fiscal la zi 0729205010 pret 1500

Comment

Se poate inchide! Scuze de intarziere!

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF