Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vand w210 e220 diesel

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Up 3500 Euro negociabil ( din aceasta suma se va plati taxa de timbru aproximativ 840 euro daca am inteles bine formula de calcul)

Comment

Up 3500 euro negociabil. Intre timp are 255000 km, i-am schimbat volanul ca era cam jerpelit, am luat de la colegul Willy unul imbracat in piele cu steluta din inox arata fain.

Comment

Up 3500 Euro negociabil.

Comment

Up 3500 euro negociabil. Pentru banii jos iau in considerare si cele mai ridicole oferte dupa cum spuneam la inceput nu sunt samsar de masini si nu doresc sa ma pricopsesc, nu sunt stramtorat de bani. La schimb sunt interesat doar de ML 270 motorina. Mai vin cu niste precizari care vad ca sunt necesare tinand cont peste ce persoane dubioase poti sa dai cand vrei sa cumperi o masina pe net: sunt proprietarul masinii in cartea de identitate, masina are ITP si RCA valabile, chiar ofer fiscal imediat nu povesti vanatoresti cum am vazut ca se practica de unii si insist la respectarea termenului legal de 30 de zile in care sa se faca transcrierea.

Comment

Up. Facut sambata schimbul de ulei + filtru.

Comment

Revin cu anuntul datorita portitei care exista acum pentru evitarea taxei. Pret 2900 euro si rezolv eu la notar cu actele pentru partaj. Azi am facut ITP pana in iulie 2015

Comment

De azi nu se mai primesc la Politie dosare cu act de partaj. Se pare ca raman cu ea pe cap. Problema e ca nu vrea sa crape Panzeru, sa am motiv sa-mi iau alta.
                Attached Files

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF