Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand MB W115 bot de cal 220 diesel

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by vstef_is View Post
    Nu si pentru masinile istorice, iar aceasta ar putea fi - caz in care nu se plateste taxa.
    Ca sa o inscriu ca retromobil trebuie sa mai investesc in ea. Adica sa pun pe ea toate piesele noi pe care le am (aripi, praguri, chedere, ornamente). Inseamna minim 700 eur manopera plus pretul pieselor. Iar valoarea totala a masinii va ajunge la aprox 3000 eur. Chiar daca va fi impecabila si inscrisa ca masina de epoca, in tara asta tot nu se va vinde cu 3000.
    Asa ca mai bine o vand acum cu 1800 discutabil...

Comment

Ultima incercare de a vinde aceasta masina! Sper sa nu incalc regulamentul, dar fac o reducere subsatntiala.
      Asta pentru ca vreau sa cumpar o alta masina si in speranta ca acea masina nu se va vinde azi-maine...
      Ultimul pret, fix, fara negocieri este 1500 euro.
      Tel 0723.404.505.

Comment

Colegii care sunt interesati ptr. comparatie ar trebui sa vada la nemti cit costa una
        cam in starea pe care o vad in poze si ar realiza, ca sub 3500 euroi nu gasesti ,
        w115 in stare buna.In plus nu sa fac reclama masini pe care o vinde colegu , dar
        mecanicii in diesele spun ca motorul 220 d era cel mai reusit, la vremea respectiva !

Bafta !
        Omul invata pina la moarte si cind.............

Comment

Originally posted by zistok View Post
          Colegii care sunt interesati ptr. comparatie ar trebui sa vada la nemti cit costa una
          cam in starea pe care o vad in poze si ar realiza, ca sub 3500 euroi nu gasesti ,
          w115 in stare buna.In plus nu sa fac reclama masini pe care o vinde colegu , dar
          mecanicii in diesele spun ca motorul 220 d era cel mai reusit, la vremea respectiva !

Bafta !
          Deschide un topic separat cu masina tatalui tau poze,stare,pret,e pacat sa o hacuiesti,scuze de off topic,bafta la vanzare.
          Ai grija cum te comporti cu copii tai fiindca ei iti vor alege azilul.

Comment

Originally posted by old merc fan View Post
            Deschide un topic separat cu masina tatalui tau poze,stare,pret,e pacat sa o hacuiesti,scuze de off topic,bafta la vanzare.
            Salut !
            Scuze de Off Topic !

Nu prea am inteles ce ai vrut sa spui !
            Masina nu e de vinzare ! ( inca )
            Masina nu este in restaurare...........
            Nu este nici in stadiul de dezmembrare
            Nu este intr-o stare super.......... !

Mai clar, inca nu am luat nici o decizie in legatura cu masina !
            Nu vad un motiv sa deschid un topic doar sa ne aflam in treaba !
            Cind va fi momentul ( daca va fi ) nu voi ezita sa iti urmez sfatul!
            Credema ca e greu sa iau o decizie, chiar imi plac w115 ..........
            In fine ............

Merci de idee !

O seara placuta !

Comment

Bafta !
              Masina mea nu este "impecabila", sau "unica" sau "doar pentru cunoscatori".
              Este doar o masina de 36 de ani cu care circul aproape zilnic.
              Si nu are nici un fel de "adaptari" sau "imbunatatiri" facute in stil romanesc. Totul e asa cum trebuie sa fie...
              Singura ei problema mare este ca nu se poate vinde in tara asta.

Comment

Frumoasa masina,are si tatal meu una (dar e 200 d ), care probabil la primavara o voi dezmembra ! Starea masinii nu se compara cu ce vinzi tu. Nu am timpul necesar si pentru aceasta masina, desi ar fi mare pacat !
                Bafta la vinzare !!!!!
                Da, scuze colegul Zistok asta e comentariul pe care vroiam sa il citez si din greseala am dat Quote pe alt comentariu al tau. Greseala mea (o repar cu o bere cand vii in Iasi). Ideea era ca daca e completa masina si ok in acte e pacat sa o dezmembrezi. Scuze inca odata de off, promit ca nu mai fac.
                Last edited by Carmine; 12-20-2011, 22:37 PM.
                Ai grija cum te comporti cu copii tai fiindca ei iti vor alege azilul.

Comment

Salut !

Scuze ptr. raspunsul meu ferm ! Dar , mai am o masina de transcris pe ultima 100 metri si nu sunt in apele mele ( din cauza taxei )!

Precum si viata e uneori complicata, cam asa e si cu masina sus amintita !
                  Ma rog..........!
                  Oricum MERCI DE INVITATIE ..........dar nu am drum pe acolo, desi am auzit ca aveti un oras frumos.............
                  Daca ai cumva drum pe la noi (tel.......), profitand de terenul propriu , eu platesc berea sau ce o fi......

O zi buna !

Comment

S-au dus sansele sa mai cumpar ce imi doream eu, asa ca masina mea costa din nou 1800 euro.
                    Sau schimb cu Mercedes w124 sau w201.
                    Tel 0723.404.505

Comment

Salut.Zistok,am inteles ca ai un 200d.Este inmatriculat,cum arata,niste foto se pot trimite pe prundarugabi@yahoo.com asta daca cumva vrei sa-l vinzi.Multumesc.

Comment

Originally posted by Gabri13 View Post
                        Salut.Zistok,am inteles ca ai un 200d.Este inmatriculat,cum arata,niste foto se pot trimite pe prundarugabi@yahoo.com asta daca cumva vrei sa-l vinzi.Multumesc.
                        Salut !
                        Suntem Off TOPIC !!!!!!!

Nu e corect fata de colegul Rufus !!!!!!!!!

Nu este de vinzare ! Daca va fii, aici voi posta prima oara !

Comment

Up!!!
                          Masina circula zilnic. Si chiar merge bine
                          Pret 1800 euro.
                          Tel 0723404505

Comment

Ciudat ! Lumea nu mai cauta masini adevarate !

Pacat !

Sper sa apara si cumparatorul ! Iti tin pumnii !

Comment

Ciudat ! Lumea nu mai cauta masini adevarate !

Pacat !

Sper sa apara si cumparatorul ! Iti tin pumnii !
                              Cumparatorul nu a aparut inca!
                              Cred totusi ca va veni si ziua in care baietii de bani gata o sa isi doreasca sa apara in club sau la cafenea cu un oldtimer...
                              Pana atunci o sa mai lucrez si o sa ma bucur de ea

Comment

Tu chiar crezi asta?
                                Daca va veni si ziua aceea, iti garantez ca nu va fi "bot de cal", sau cel putin nu in urmatorii 20 ani. "Fitzos" ar fi un Ford Mustang, Cadillac DeVille, Chevrolet Bel Air, Mercedes Gullwing, masini scumpe nu "glume"....Cu masini ieftine de sub 10.000 euro "cocalarii" nu impresioneaza "pitzipoance".

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF