Salutare, mi-am achizitionat acest w124 in noiembrie anul trecut.. cu gandul ca intr-un final voi reusi sa ajung la un w126.. de cand am cumparat i-am schimbat cate ceva..
- flansa cardan cutie
- bara stabilizatoare fata dreata
- curea accesorii
- garnitura capac motor
- consumabile
Mai recent .. am vazut ca aveam arcurile praf asa ca m-am decis sa le schimb, plus altele:
- set complet arcuri sport
- amortizoare spate Kayaba
- placute frata fata+ spate
- semnalizare dr fata(am admiratori)
Masina vine cu 2 seturi de jante - set S classe (modelul de pe balena) cu gume cam uzate + set jante Lorinser model rar cu buza cu gume noi de iarna)
. In rest masina se prezinta f bine mecanic+ vizual , motorul pot spune ca merge impecabil , fuge de rupe. Astept oferte de schimb cu w126.
In ultima poza se vede deasupra rotii un punct in care a sarit vopseaua din cauza arcurilor vechi.. erau tasate si la o groapa mai mare din neatentie si avand cauciucurile de iarna noi.. am atins in aripa si se vede fapta
,rog seriozitate acept orice test. Numai bine! Pentru detalii - 0758540870 Tudor
- flansa cardan cutie
- bara stabilizatoare fata dreata
- curea accesorii
- garnitura capac motor
- consumabile
Mai recent .. am vazut ca aveam arcurile praf asa ca m-am decis sa le schimb, plus altele:
- set complet arcuri sport
- amortizoare spate Kayaba
- placute frata fata+ spate
- semnalizare dr fata(am admiratori)
Masina vine cu 2 seturi de jante - set S classe (modelul de pe balena) cu gume cam uzate + set jante Lorinser model rar cu buza cu gume noi de iarna)
. In rest masina se prezinta f bine mecanic+ vizual , motorul pot spune ca merge impecabil , fuge de rupe. Astept oferte de schimb cu w126.
In ultima poza se vede deasupra rotii un punct in care a sarit vopseaua din cauza arcurilor vechi.. erau tasate si la o groapa mai mare din neatentie si avand cauciucurile de iarna noi.. am atins in aripa si se vede fapta

Comment