Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vând Mercedes W124 2.5D

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vând Mercedes W124 2.5D

Salutare, mi-am achizitionat acest w124 in noiembrie anul trecut.. cu gandul ca intr-un final voi reusi sa ajung la un w126.. de cand am cumparat i-am schimbat cate ceva..
    - flansa cardan cutie
    - bara stabilizatoare fata dreata
    - curea accesorii
    - garnitura capac motor
    - consumabile
    Mai recent .. am vazut ca aveam arcurile praf asa ca m-am decis sa le schimb, plus altele:
    - set complet arcuri sport
    - amortizoare spate Kayaba
    - placute frata fata+ spate
    - semnalizare dr fata(am admiratori)
    Masina vine cu 2 seturi de jante - set S classe (modelul de pe balena) cu gume cam uzate + set jante Lorinser model rar cu buza cu gume noi de iarna)
    . In rest masina se prezinta f bine mecanic+ vizual , motorul pot spune ca merge impecabil , fuge de rupe. Astept oferte de schimb cu w126.
    In ultima poza se vede deasupra rotii un punct in care a sarit vopseaua din cauza arcurilor vechi.. erau tasate si la o groapa mai mare din neatentie si avand cauciucurile de iarna noi.. am atins in aripa si se vede fapta,rog seriozitate acept orice test. Numai bine! Pentru detalii - 0758540870 Tudor
    Attached Files
    Last edited by Luxian; 08-09-2011, 09:29 AM.

Nu ne arati o poza si cu jantele alea rare Lorinser ? Daca esti amabil doar...
    Last edited by Luxian; 08-09-2011, 09:29 AM.

Comment

Se vad jantele in prima poza....

Comment

Se vad in primele 2 poze dar mai atesez una sa le vezi, precizez ca pot vinde si aceste jante separat, sau le dau la schimb cu ceva pe 16-17.
        Attached Files

Comment

Up, masina este acum si la vanzare, o pot da echipata cu jante originale MB pe 18" cu tot cu gume de vara, sau cu roti pe 15" cele de balena! pretul este de 2400 euro cu jantele pe 18" sau 2200 cu jantele pe 15", evident putin negociabil, toate actele in regula, masina este intr-o stare exceptionala! 0758540870 puteti suna oricand intre 09:00-22:00. Numai bine!

Comment

Momentan masina nu se mai da, m-am decis sa o fac pe gustul meu incetisor. Bafta

Comment

Masina se vinde in continuare.. sau schimb cu w124 CE200 sau CE220 preferabil 220-ul

Comment

Up, masina inca este la vanzare! s-au rectificat aproape toate defectele!!! a primit incuietoare noua, contact nou, orig MB, bara stabilizatoare noua, singurele defecte mai sunt la aripa fata si putin aripa spate stanga, care daca reusesc le repar curand, Noul pret al masinii este 2400 E neg!!masina merge impecabil! motorul trage bine, nu scapa ulei, motorina nimic.. presiunea la ulei e f buna, la articulatii la fel, sta f bine nu bate nu troncane nimic!! 0758540870!
                Last edited by mircea600sel; 08-10-2011, 15:39 PM.

Comment

Ce an de fabricatie e masina?Un schimb cu 190E?

Comment

Salut, fabricatie 12/1990, iar in leg cu schimbul... sa vad poze cu 190-ul, Si detalii despre masina, motor, caroserie..in ce stare sunt, an fab.. si daca ai actele in regula, ca altfel nu ma intereseaza schimb
                    reeditez: ti-am vazut pozele de la profil, da frumoasa masina.. dar astept detalii legate de ea!
                    Last edited by Rankery; 08-11-2011, 00:27 AM.

Comment

Se poate inchide! masina a plecat la bucuresti!!!

Comment

Working...
                      X
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF