MERCEDES E200 CDI inmatriculat Germania,fab 2002,cutie automata hidramata 5 viteze cu mod economic si de iarna,Full options:tapiterie piele, scaune,4geamuri,trapa,oglinzi,trapa electrice; scaun sofer Recaro cu incalzire si masaj,telefon, dublu climatronic,cheie electronica,jante aliaj
PRET: 5500E foarte negociabil [accept schimburi]
Am toate actele masinii, valabile pana in 2011, inclusiv traducerea legalizata..proprietarul este roman.
Este 2002,luna a2a, motor 2.2diese: taxa vine 1700e fara depreciere.
km reali: 478mii. stiu ca sunt multi,dar sunt reali. masina a fost taxi in germania
Probleme: -dupa cum se vede si in poza, spoilerul fata e agatat putin in partea de jos dreapta [bordurile din Romania]
-are un zgomot la motor dupa 2000-2200 de ture.
Accept schimburi diverse cu alte autoturisme dar nu ofer diferenta. Accept si 2sau mai multe masini.
Date de contact.
PRET: 5500E foarte negociabil [accept schimburi]
Am toate actele masinii, valabile pana in 2011, inclusiv traducerea legalizata..proprietarul este roman.
Este 2002,luna a2a, motor 2.2diese: taxa vine 1700e fara depreciere.
km reali: 478mii. stiu ca sunt multi,dar sunt reali. masina a fost taxi in germania
Probleme: -dupa cum se vede si in poza, spoilerul fata e agatat putin in partea de jos dreapta [bordurile din Romania]
-are un zgomot la motor dupa 2000-2200 de ture.
Accept schimburi diverse cu alte autoturisme dar nu ofer diferenta. Accept si 2sau mai multe masini.
Date de contact.
Comment