If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Mercedesuri de vanzare
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
Offtopic:
Va mai propun un exercitiu de imaginatie. Imaginati-va un forum ipotetic de bun simt, cu moderatori de bun simt, care posteaza mesaje de bun simt, atrag cu bun simt atentia utilizatorilor cand acestia din urma gresesc si asa mai departe. Toti moderatorii acestui forum ipotetic sunt oameni cu BUN SIMT(da, devine obsesiva locutiunea).
Exista insa 1 moderator ipotetic care nu se incadreaza intocmai in aceasta categorie.
Acest moderator(prezumtiv) are intotdeauna post-uri ironice gratuite, cu multa ura gratuita, aproape de fiecare data cand posteaza pe forum, indiferent cui se adreseaza post-urile lui. I-a fost atrasa atentia de catre mai multi utilizatori ipotetici ai forumului ipotetic ca nu prea e in regula ce face el. Poate i-a fost atrasa atentia si de unii dintre ceilalti moderatori, cu bun simt, ai forumului ipotetic. Aceasta ura gratuita nu aduce nimic bun nici informatiilor de pe forum, cu atat mai putin imaginii forumului. Inteligenta, armonia(si alte shit-uri de astea) ar trebui sa guverneze pe acel forum ipotetic, nu ura, ironia, efortul de a fi cat mai al dracului, etc...
Vreau sa mai scriu si eu ceva aici si gata...
Anul 1990 masina era noua proprietarul era mandru,profita de ea si avea una dintre masinile foarte bune si bine construite la acea vreme!
Anul 1998-2000 masina era deja veche,depasita ca design si performante de alte E klasse si momentul in care masina si-a scos banii dea lungul anilor avand un consum mic si reparatii minore...
Anul 2010-2012 masina ajunge sa fie atat de veche incat masinile contemporane sunt de 2-3 ori mai performante si cu un design mult avansat.In cazul acesta masina nu mai este in atentia oamenilor ca atunci cand era noua si la moda,modele bine pastrate sunt confundate de unii cu masinile 2 in 1,altii considera aceste masini bine pastrate o afacere buna la cumparare,altii batjocoresc,altii sunt total neinteresati,etc
Anul 2040 mergem in viitor masina este de epoca,nu isi permit numai colectinarii si fotbalistii sa detina asa un model,masina apare in videoclipuri,filme si reviste avand o atentie foarte mare si un pret poate de 2 ori mai mare,decat la achizitie in anul 1990...
Si cu asta vreau sa spun ca toate masinile dea lungul anilor au o fluctuatie asupra pretului.Astazi cumperi un w212 nou toata lumea wow ce masina ,peste 10 ajung sa detina si bunicii de la tara transportand cu ele morcovi si cartofi si peste 40 de ani doar colectionarii,etc
Sper ca ce am scris sa se pastreze pana in anul 2040 si cei care vor citi sa fie mai destepti evitand discutile de gen e prea scumpa,veche,urata si cu numai 75 de cai. Fiecare cere cat vrea pe masina lui
Domnilor,
Motivul pentru care de astazi revin pe forum este exact acelasi motiv pentru care acum cateva luni am renuntat sa mai postez...
On topic: Acest w124, care personal nu atrage privirea nimanui, probabil din cauza prafului care s-a pus pe pretioasa sticla de vin, este o masina banala la un pret mult mult prea mare. Eu nu pricep de ce colegul care vinde aceasta masina, la pretul la care vrea el, cand vede ca nu are public, el continua cu exercitii de imaginatie si analogii de pe alta planeta. Fiecare e liber sa isi exprime parerea, totusi.
Nu cred ca atunci cand cineva chiar vindea ceva interesant si atractiv pe forumul asta a avut parte de feedback negativ, aiurea, fara motiv. Gica contra sunt 2-3 dar nu toti.
Masina asta chiar nu e interesanta, e banala, arata ca o masina de 20 de ani. Nu surprinde pe nimeni.
Bafta la vanzare. O sa ai nevoie.
Domnilor,
Motivul pentru care de astazi revin pe forum este exact acelasi motiv pentru care acum cateva luni am renuntat sa mai postez...
On topic: Acest w124, care personal nu atrage privirea nimanui, probabil din cauza prafului care s-a pus pe pretioasa sticla de vin, este o masina banala la un pret mult mult prea mare. Eu nu pricep de ce colegul care vinde aceasta masina, la pretul la care vrea el, cand vede ca nu are public, el continua cu exercitii de imaginatie si analogii de pe alta planeta. Fiecare e liber sa isi exprime parerea, totusi.
Nu cred ca atunci cand cineva chiar vindea ceva interesant si atractiv pe forumul asta a avut parte de feedback negativ, aiurea, fara motiv. Gica contra sunt 2-3 dar nu toti.
Masina asta chiar nu e interesanta, e banala, arata ca o masina de 20 de ani. Nu surprinde pe nimeni.
Bafta la vanzare. O sa ai nevoie.
P.S. S-a dat startul la programul "Rabla 2012"!
Brunorej esti Dumnezeu? Nu? Ca daca nu esti Dumnezeu nu inteleg de ce faci afirmatii de genul "Acest w124, care personal nu atrage privirea nimanui" "Masina asta chiar nu e interesanta, e banala, arata ca o masina de 20 de ani. Nu surprinde pe nimeni."
Nici n-am inteles-o pe aia cu "personal nu atrage", adica nu inteleg in ce limba e. Sorry, poate sunt eu de pe alta planeta.
N-ai tu de unde stii cui ii place si cui nu. N-ai tu de unde stii cu cine am vorbit pe PM, cine m-a sunat si am purtat discutii la telefon, poate un director de la Microsoft Romania, poate un Sef Service de la o reprezentanta Mercedes dintr-un oras din Romania, poate alti oameni, poate nimeni, poate...
Oricum, n-ai tu de unde stii ca nu esti Dumnezeu. Imi pare rau sa-ti dau vestea asta, dar chiar nu esti...
La Rabla nu ajunge anul asta dar poate prinde Rabla 2013 )
mircea600sel: pe langa multele tale post-uri, in sfarsit ai un post umoristic-ironic. Imi place. In sfarsit incep sa te suspectez de inteligenta... Eu zic ca mai bine bagi post-uri de-astea, decat... de celalalte...
P.S. Eu n-am zis nimic rau de tine in post-urile anterioare, W124researcher(pentru care am toata aprecierea, din mai multe motive) a fost primul care a interpretat ce am zis eu si s-a gandit la tine... dar poate n-a fost cu intentie din partea mea, poate da... Oricum, ar trebui sa-ti dea de gandit, poate...
Simt putina frustrare in faptul ca te-ai legat in proportie de 90% din postul tau de faptul ca am gresit cand am strecurat un cuvant care dupa cum ai spus si tu, a fost o greseala...
Mai departe... poate iti este greu sa admiti ca, cu tot respectul, esti posesorul unei rable (RÁBLĂ, rable, s. f. (Fam. și depr.) 1. Lucru vechi, uzat sau de calitate proastă), dar asta este realitatea. Masina aia nu merita nici pe departe suma ceruta de tine. Adevarat, este mai frumos decat un w124 cu care te miri ce s-a carat.
Am atasat acestui post niste poze care contin niste repere de care sa tii cont cand mai vorbesti de masini bine pastrate, bine intretinute... ca sa stim despre ce vorbim. Fa abstractie de faptul ca asta e un E500. Aici vorbim strict de cum e pastrat, intretinut.
Faptul ca m-ai comparat cu Dumnezeu, mi s-a parut cel putin ceva mega rasuflat, mai ales la anii tai...
1. N-a fost 90%, a fost mult mai putin, nu stai bine cu procentele. Adica eu am inteles ca am facut 90% cu Mercedes si Microsoft, nu cu tine...
2. RABLA: a) lucru vechi - CORECT, 22 de ani; b) uzat - NU, deci INCORECT; c) calitate proasta - aici, fara suparare, ai luat-o razna
3. Mai departe: 8.000 EUR e o suma mare? Poate...
4. Pretul masinii mele nu e 25.000, sau 32.000, cat se cere pe acel E500 de la Young Classic. E de 3-4 ori mai mic... ca sa stim despre ce vorbim.
5. La anii mei, faptul ca TU te-ai comparat cu Dumnezeu, prin afirmatiile ce le-ai facut, mi s-a parut cel putin exagerat. Deci nu-mi baga mie-n mufa afirmatii pe care tu le-ai facut, ok?
P.S. Oricum, imi place ultimul tau post, adica asta pe care-l comentez in cele 5 puncte. Are un nivel mult mai ridicat de inteligenta decat cel anterior, te-ai uitat si in DEX, mi-ai si "tras-o" putin, per total e ok.
Mie-mi place cu IQ ridicat, voua nu?
LE:
P.S. Si pozele mele sunt facute cu un Sony compact de 7.2 MP, nu cu vreun DSLR cum sunt cele de la Young Classic. Asta ca fapt divers...
1. Nu am stat sa calculez procentul... nici macar la creion nu l-am aproximat.
2. Am bolduit unde se incadreaza masina ta... in nici un caz nu e de proasta calitate. Corect era sa postez definitia completa, nu-i asa? Nu ma pun la ora asta sa ciopartesc dexul ca sa iasa cum as vrea eu sau cum vrei tu.
3. 8000 Euro, da, e o suma mare... pentru o asemenea masina.
4. In pretul ala e si motorul, de acolo pretul. Un 200D, era si culmea sa il vanda la banii aia, recunoaste. Adica un E500 si in ziua de azi iti da niste senzatii de care multi nici nu au auzit.
5. Nu iti bag nimic in mufa. Si asa nu sunt dus la biserica, mai aduci zeitati si pe forumuri cu masini, mai mult, ajung sa fiu comparat cu Dumnezeu. Puteai sa alegi alt personaj, poate imi placea mai mult... incearca actori ).
P.S. Nivelul e acelasi. Locul de unde scriu e altul. Ca sa fiu sincer cu tine, primul post l-am scris la terasa). Promit ca atunci cand intru in polemici cu tine, sa iti raspund din locuri unde nu imi este distrasa atentia.
Si tot ca fapt divers... DSLR-ul nu e chiar DSLR, dar ai reusit sa ma flatezi. E vorba de o sapuniera de FujiFilm FinePix A820 de 8.3 Megapixeli.
brunorej: E prea tarziu sa studiez cu atentie post-ul tau. Dar la prima vedere, pare buna de tot replica ta. La 22 de ani, respect . O sa "te citesc" maine mai cu atentie, ca sa vad daca "mi-ai tras-o", ca sa "ti-o trag" inapoi, eventual sa "mi-o tragi" din nou, S.A.M.D.
Dar, la prima vedere, pari ok .
Oricum, per total, nu pot sa nu remarc ca ai trecut de la
"masina ta nu place nimanui"
la
"masina ta... in nici un caz nu e de proasta calitate".
Eu , unul, as renunta la unele dotari, cum ar Webasto sau stergatoarele de faruri, pentru a economisi ceva bani, daca as vrea neaparat W 124 din acesta.
La urma urmei orice antichitate, chiar si "de vinoteca", are un pret corect. De obicei, aceste preturi sunt catalogate ca sa stie colectionarii sa se orienteze cam cat se ceara sau cat sa ofere pe "sticla cea veche".
Iar valoarea ei, a "sticlei", nu este data exclusiv de vechime, avand in vedere ca in epoca respectiva, cam asa lucra toata lumea, "storcand strugurii" si nu "adaugand pastile in apa". Tehnologia rau inteleasa a dus la aplicarea ultimei metode. Insa ceea ce este cu adevarat valoros, peste timp, este nobletea acelui "vin de demult", nu numai vechimea insasi. "Varsta" in mod exclusiv nu poate fi o calitate intrinseca.
Este doar o opinie personala. Si o spun eu, care am postat pe acest topic W 116-ele 6.9 la vreo 70 000 de euro vandut de Brabus, parca, intr-o stare care nu mai reclama niciun comentariu(negativ). Deci am un strop de autoritate morala de a comenta.
Cele bune!
Off topic --- as ruga un moderator binevoitor cu riscu de a primi ban ,avertisment etc. sa stearga tot ce nu este legat de topicul vanzari auto multumesc maxim , imi face placere sa vad ce auto apar la vanzare sau reapar nu conversatii plictisitoare , promit ca voi face la offtopic un thread despre acest w124 extrem de rar sa aberam pro si contra.
Perfection is everything , Perfection is Mercedes-Benz` !!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment