Originally posted by 200ce_marius
View Post
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Mercedesuri de vanzare
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)
-
La 124 E500 sunt mai umflate aripile fata - spate. Ce va pot spune despre masina asta este ca a fost reconditionata cutia de viteze; acum vreo 2 ani nu schimba de nici o culoare; nu se stie cu cati bani a fost facuta (cu multi sau putini; calitate sau nu). In rest masina se prezinta bine, inchegata. Nu a circulat foarte multi kilometri pe plaiurile mioritice, din cauze subintelese "E500".
Dar, foarte greu in Romania sa primeasca 10 mii pe un 124. Parca-i si aud: "Cat ?, 10 mii pe o masina din '92, imi iau Passat din 2003 la banii astia..." Cert e ca preturile la un 124 500 in starea lui asta, in Germania, incep de la 9-10 mii.
Frumoasa masina.
Comment
-
Slabe sanse sa ia banii astia.Cei care vor 124...il vor cu motoare mici.Nu cu unu care face gaura in buget(in general).Masina o fi bine,dar romanii se uita la impozit,asigurare,consum....
Pe langa asta masina vine si cu un pretz foarte mare.
Eu zic ca este greu sa iei banii aia pe o masina din 92 la noi in tara.Indiferent de cat de teapana este masina.Romanii se vor uita la cele enumerate mai sus,plus ca la noi este prezent sindromul: Ma dau cu anu pe strada...nu cu masina in sine..1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
Si o panarama de scuter
Comment
-
Oleaca de offtopic:
Apropo de faptul ca masina E500 nu e marcata, am vazut in sfarsit AMG-ul E60 al barbosului, despre care mai discutaram noi. Era sa trec pe langa el ca pe langa orice W124, cum de altfel cred ca isi si doreste posesorul. Un W124 negru complet, marcat "E 200", cu niste elemente cromate la bari, si numar, stopuri si faruri aftermarket, evacuare cromata (foarte similara cu cea originala AMG, dar este Laser). Capota e prinsa cu cleme din alea, de curse.
Cand colo, mi se pare mie ca sta prea bine pe rotile-i, pe care imediat le ginesc a fi AMG-uri de 18". Instantaneu m-am gandit ca discutam despre un E500 sau peste. Dupa care am verificat umflatura la aripi, care corespundea cu supozitiile mele. Inauntru nu puteam vedea, fiindca are o folie peste geamuri, valeuuu... intunecata grav. Am facut rost de o lanterna, proces in urma caruia mi-am bucurat ochii cu un interior de E60 AMG: scaunele speciale, automat, multe optiuni, bord AMG cu 300 kmh s.a.m.d. Era exact masina in care l-am vazut pe barbos in vara, gonind in viteza pe langa Lizeanu. Va dati seama cum incearca lumea sa se puna cu el la semafor, crezand ca si-a tunat saracul batran un E200 cum a putut...
Se pare ca ii place sa se deghizeze: mai are un 280 E dinainte de 1990, care zici ca e 230 din 1994. Din cate stiu, nu sunt de vanzare.1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra
Comment
-
Alt oldtimer de vanzare
Inca un oldtimer negricios
mercedes-benz 200 D
EUR 2.000 RON 8.597
Categoria: autoturism
Capacitate: 2000 cm3
Data: 1965
Motorizare: Diesel
Kilometraj: 90.000 km
Culoarea: negru metalizat
Stare:inmatriculata
Opţionale confort:
-Trapa;
Altele:
-Masina de epoca;
Mures
Romania
Tel.: 0727346042Pasionat w124 : Mercedes w124 blog
Comment
-
Mercedes 600 W116 6.9
Mercedes 600 W116 6.9
Date generale despre masina:
An fabricatie: 1978
Carburant: benzina
Judet: Bucuresti
Pret: 1500 EURO
Date de contact:
Telefon : 0734054670
Email : bmw.addicted
Alte informatii despre masina:
VAND W116 450 SEL EDITIA LIMITATA CU MOTOR DE 6.9 SI 286 CAI /550 NM
A FOST INMATRICULATA RO SI RADIATA .. ACTELE SUNT PIERDUTE .
FUNCTIONEAZA BINE MICI PROBLEME CU INJECTIA SI PE PARTEA ELECTRICA
PRETUL 1500 E ASA CUM ESTE NEG SAU VARIANTE ( JANTELE DIN PRIMELE 2 POZE NU MAI SUNT)
Cutie automata
Proiectoare ceata
Geamuri electrice
Aer conditionat
Jante aliaj
Trapa
Inchidere centralizata
Link :
Attached Files- Mercedes-600-w116-69-1-288984.jpg (173.8 KB, 255 views)
- Mercedes-600-w116-69-2-288984.jpg (175.2 KB, 162 views)
- Mercedes-600-w116-69-3-288984.jpg (208.6 KB, 112 views)
- Mercedes-600-w116-69-4-288984.jpg (224.6 KB, 85 views)
- Mercedes-600-w116-69-5-288984.jpg (212.2 KB, 101 views)
- Mercedes-600-w116-69-1-1236905292-288984.jpg (196.4 KB, 88 views)
Pasionat w124 : Mercedes w124 blog
Comment
-
Asa stiam si eu, ca masina din primele doua poze (din Sibiu) s-a vandut in urma cu ceva timp in Germania.
Oricum, ceva nu-mi pare nici mie in regula.
Inmatriculata, acte pierdute, radiata...
Oricum, 40-50 de milioane as da si eu pe ea, numa asa sa simt un motor de 7 litri sub fese...
Comment
-
Originally posted by claudiu.g View PostAsa stiam si eu, ca masina din primele doua poze (din Sibiu) s-a vandut in urma cu ceva timp in Germania.
Oricum, ceva nu-mi pare nici mie in regula.
Inmatriculata, acte pierdute, radiata...
Oricum, 40-50 de milioane as da si eu pe ea, numa asa sa simt un motor de 7 litri sub fese...
Originally posted by cipa View PostCateva piese de colectie :
http://mercedes.anunturi-auto.4tunin...50-289596.html
Sa ne revenim... sa coborim pe Terra, ca viatza e ca parul anal, scurta si plina de... respect.
Comment
Comment