Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand sau schimb mercedes w 124

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dane ai PM

Comment

Salut! masina arata bine dar am cateva nelamuriri si adica ,la modelul dupa 90 am observat ca au bandouri late la usi. Cel din poze pare a fi fara Facelift 85-89.

Comment

Ceva noutati la pret?
        Merci,

Comment

Salut! masina arata bine dar am cateva nelamuriri si adica ,la modelul dupa 90 am observat ca au bandouri late la usi. Cel din poze pare a fi fara Facelift 85-89.

Masina e din 1991,luna mai,asa iese din decodificarea VIN-ului,ce am inteles de la fostul propietar e ca i s-au furat bandourile in 2007 undeva in Bucuresti,si la vremea aia un set de bandouri costa undeva la 250€,lui i s-a parut scump si a pus din astea inguste....oricum de regula bandourile late ascund multa rugina...

Ceva noutati la pret?
          Merci,

Astept oferte....de bun gust...

Comment

Neata! eu am de vreun an de zile un Volskwagen Vento din 97 cu Ac visiniu.Masina
            merge si arata bine consum 6.5 afara 10 oras. Ma cam bate gandul la un schimb dar as prefera sincer un 200D avand consum redus.

Comment

Tu stii....nu pot sa te oblig eu...stii unde ma gasesti,eventual urca si tu cateva poze cu Vento-ul,ce motor are 1,8?sau 2,0?

Comment

Comment

Arata bine masina,tu decizi...un 200D in mintile lui la noi nu mai gasesti si cine are unul intradevar cum trebuie,il tine pentru el.Benzinarele de regula arata mai bine,ca sunt mai putin umblate...

Comment

Intradevar iti dau dreptate nu prea mai vezi prin ,,anunturi'' diesele de 2000 bune ,decat cele de capacitati mari, cu motoare mai fiabile dar la care te arde statul la taxe si impozite. Si nu prea ma vad stand cu sufa legata la ''Ia-ma nene'' la -0 grade.

Succes!! si poate ne auzim

Comment

Merci,si tie la fel!

Comment

Astazi m-a sunat un potential client...intreba daca merg electricele pe masina...daca merge trapa...daca merg avariile...daca se aprinde plafoniera cand deschid usa...si inca vreo mie de intrebari de ganul asta.

Deci raspunsul e da,functioneaza tot ce e electric pe masina,inchiderea,lampile,trapa cu doua pozitii,are si lampi de citit in spate,balansul la muzica functioneaza fata spate,oglinda dreapta electrica functioneaza,apropo oglinzile sunt heliomate...tetierele spate rabatabile functioneaza perfect...ce sa mai tot ce e electric misca cum trebuie...

Comment

Up pentru un Mercedes care arata foarte bine !
                          O vad zilnic in curtea liceului Energetic din Ploiesti (invat acolo) si cateodata ma opresc la ea si ma mai uit .

Bafta la vanzare .

P.S : Mai bine ii pui un GPL si nu o mai dai , e doar o parere .

Comment

Merci mult...nu stiu ce imi rezolva viitorul...dar o sa vedem cu timpul.

PS:Nu o sa o mai vezi la Energetic,am schimbat locul de munca.

Din cauza ca pierdea presiunea in pompa de frana ,i-am schimbat azi garniturile pompei,lichidul si i-am facut aerisirea,masina are frane beton.

Pretul este de 2100€ negociabil.
                            Last edited by Carmine; 02-22-2011, 18:06 PM.

Comment

Inca valabil,in principiu ma intereseaza banii,pentru ca am eu ceva si vreau sa mai pun bani pentru ceva mai nou...dar sunt deschis si la schimburi

Comment

Up pentru o masina buna

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF