Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vand Mercedes W124 300E 4matic - 1000 euro

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by vizirucostinel View Post
    Salut!
    Ma intereseaza pretul urmatoarelor piese:
    -planetare fata
    -basculele fata
    -bara stabilizatoare (cu tot cu prinderi)
    -amortizoarele fata
    Astept raspunsul dumneavoastra. O seara buna!
    A lasat un numar de telefon.

A scris clar ca nu se pune el sa dezmembreze masina.Masina se vinde intreaga.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Da, masina se vinde intreaga. Reamintesc ca n-am timp si nici knowhow-ul necesar pentru a o desface...nu mai vorbesc de scule... Tovarasii de pe forum care se ocupa de asa ceva sunt poftiti sa o taie ei... Asta e, statul e penibil. Nu mai vreau sa-mi permit sa arunc 2000 ron anual pe impozit. De acu inainte trecem la Logan si mai stiu eu ce brichete de masini. Ma doare sufletul ca s-a ajuns aici, dar asta e. Va salut.
      1988 Mercedes-Benz 300E 4matic

Comment

Pacat de masina,da clasa multor masini,dar aste e..a facut renault-ul ce a vrut el cu legile in tara asta,legat de taxe si impozite la masini.

Comment

800 Eur. Sus cu ea. M-as bucura s-o cumpere cineva de pe forum care despica tigai, ca piesele sa ajunga aici, sa se foloseasca colegii de ele. Seara faina colegii.

Comment

650Euroi. Sus.

Comment

Originally posted by Marian_Chirila View Post
              Pacat de masina,da clasa multor masini,dar aste e..a facut renault-ul ce a vrut el cu legile in tara asta,legat de taxe si impozite la masini.
              Imi place maaaaxim cum securitatea face legile si aici p forumul asta unde am jurat k nu mai intru, da trea sa mai verific una-alta, bine k a lasat commul asta tipic plecaciunii in fatza asupritorilor, tipic natiunii astea d iobagi, si a sters commul meu la fel d ontopic k si asta.....mai aveti d sters unu si imi place cum sunteti tari in fata calculatorului la sute d km distantza k fatza in fatza in conditii similare unu fatza d altul adica parte in parte ati face p voi si ati fugi k gainile bete securisti imputiti c sujeti din banii fraierului d rand ce plateste TALHARIA NUMITA IMPOZIT!!!
              NU luam logan, ci umblam cum fac eu acm cu masini inscrise in alte tzari ba mai mult cu motor mare, NU dau impozit si nici rovigneta si caut pompe unde curge benzina numa bine kt sa nu ma fure asa tare nici cu taxele din aceasta!!!!!
              EU UNUL M-AM SATURAT!!! MINGEA E LA VOI!!!!!
              Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

Comment

Originally posted by NinjaV12 View Post
                Imi place maaaaxim cum securitatea face legile si aici p forumul asta unde am jurat k nu mai intru, da trea sa mai verific una-alta, bine k a lasat commul asta tipic plecaciunii in fatza asupritorilor, tipic natiunii astea d iobagi, si a sters commul meu la fel d ontopic k si asta.....mai aveti d sters unu si imi place cum sunteti tari in fata calculatorului la sute d km distantza k fatza in fatza in conditii similare unu fatza d altul adica parte in parte ati face p voi si ati fugi k gainile bete securisti imputiti c sujeti din banii fraierului d rand ce plateste TALHARIA NUMITA IMPOZIT!!!
                NU luam logan, ci umblam cum fac eu acm cu masini inscrise in alte tzari ba mai mult cu motor mare, NU dau impozit si nici rovigneta si caut pompe unde curge benzina numa bine kt sa nu ma fure asa tare nici cu taxele din aceasta!!!!!
                EU UNUL M-AM SATURAT!!! MINGEA E LA VOI!!!!!
                Omule,cu cine ce certi ?

Te astept pe privat.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Sus cu Mercedezul.

Comment

Masina s-a vandut nu de multa vreme unui coleg de pe forum, nu stiu care, da` stiu ca o va folosi la un proiect de-al lui. Se poate inchide. Urmatoarea masina va fi cu un motor sub 2.0l capacitate. Sanatate colegilor.

Comment

Working...
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF