Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vand Mercedes 123 coupe 1400 euro

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

As vrea, daca se poate, niste poze mai concludente in care sa se vada mai bine si aripa stanga si capota la rezolutie cat mai mare. Poti sa mi le trimiti si direct la reduard@k.ro ? Cu actele sunt probleme? Pe numele cui este? Se poate face vanzare-cumparare? Multumesc.

Comment

Din moment ce nu este inscrisa ce relevantza are pe numele cui este ?

Comment

Originally posted by dracea View Post
        As vrea, daca se poate, niste poze mai concludente in care sa se vada mai bine si aripa stanga si capota la rezolutie cat mai mare. Poti sa mi le trimiti si direct la reduard@k.ro ? Cu actele sunt probleme? Pe numele cui este? Se poate face vanzare-cumparare? Multumesc.
        Intra pe id meu danny_bazavan si iti dau si pozele tot aici. Actele sunt ok se poate face act de vanzare cumparare.

Comment

Daca mai aveti nelamuriri puteti suna la numarul de telefon din anunt!

Comment

Up ...................................

UP...........................................
            Last edited by Carmine; 06-08-2010, 21:27 PM. Reason: Un up se da la 7 zile.

Comment

UP................

Upppppppp......................................... ...................
              Last edited by Carmine; 08-25-2010, 22:10 PM. Reason: Un up se da la 7 zile.

Comment

Uppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

Comment

Se poate scoate .Masina s-a vandut.Multumesc

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF