Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Diagnoza si reparatii Mercedes cu Star3, C4, SDConnect

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• In materie de diagnoza si nu numai, Marian Forever!
    Free Up!

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
    Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

• Domnule,ai vreodata drum prin Sibiu? sau Ardeal in general?

Comment

• Sau la Baia Mare? Ori poate ai un "omolog" aici?

Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
        E pur si muove!
        Mercedes B-Class, W245, B180 CDI - 2009

Comment

• Comment

• Va urez tuturor Craciun fericit alaturi de cei dragi si cat mai putine probleme cu masinutele.

Comment

• Doamne ajută !
              Aceleași urări calde și drumuri bune, indiferent pe unde ne poartă viața și de volanul pe care-l învârtim !

Comment

• La Multi Ani sanatosi sa fim cu totii indiferent ce masina conducem sau cine suntem.Va doresc un An Nou cu cat mai multe realizari si pace in suflet.

Comment

• Salutare, am un M.B a class 190 din 2000, problema mea e ca am luat o mica teapa cu el, in fine am debitmetru defect, urmeaza sa cumpar cele 2 lamele si sa le schimb operatie simpla pentru mine, insa am inteles ca trebuie continuat cu ceva reglaje din Star, ma poti ajuta in sensul asta cu o programare pentru reglajele aferente? STIMA

Comment

• adryansok...modelul tau nu permite foarte multe reglaje di Star dar sigur poti trece cu masinuta sa vedem ce-i putem face.Rezolva cu debitmetrul si ne auzim la tel.
                    Bye

Comment

• Salutare, sunt posesor de clk 230 w208. As dori sa fac o diagnoza la dvs. Sunt din Slatina. Vin special la Bucuresti. Cand ar fi indicat?
                      Masina "da in nas" la kickdown, consum mare-20% in oras de provincie....
                      Multumesc.

Comment

• Va pot ajuta doar daca masina nu are instalatie de gaz.Pentru detalii nu ezitati sa sunati L-V 10.00 - 18.00.

Comment

• Va salut Domnu' Marian. La cate aprecieri pozitive aveti, nu m-am putut abtine sa nu va scriu. Am un MB e200 kompressor w211 din 2004 si am o problema enervanta la dansa . Numai la ralanti, scade turatia ( nu foarte mult) constant. In rest, merge foarte bine. As vrea sa stiu cand as putea sa vin sa vedem ce a apucat-o? Multumesc frumos!

Comment

• Buna ziua, un nr de contact pentru user mastermario71? Vreau sa fac o programare, multumesc
                            Last edited by Badea8000; 08-19-2019, 13:33 PM.

Comment

• Vezi că este trecut în primul post.
                              Regulament general Club Mercedes.

Comment

• Buna seara.
                                As dori sa trec si eu masina prin mainile dvs ptr o verificare, este posibil maine ? Multumesc

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF