Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Diagnoza si reparatii Mercedes cu Star3, C4, SDConnect

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Om de nota 10+ , recomand 100 % !!!!!!

Comment

Va multumesc pentru apreciere predadnl si unrealxpload.
      Oricand cu placere

Comment

Salut, te-a, sunat acum 2-3 zile in legatura cu testarea unui E200 pt maine. Din pacate a picat intelegerea intre mine si proprietarul la MB, deci nu am sa ajung maine. Imi pare rau sper ca nu te-am incurcat prea tare.
        Numai bine!

Comment

dr_dumi...mie imi pare rau ca nu intri si tu in Clubul Mercedes, dar poate o sa ai totusi ocazia.Bafta si numai bine

Comment

Paste fericit tuturor si drumuri bune.

Comment

Spre Brasov nu ai drum?

Comment

S202...ce bine ar fi sa am drum spre Brasov...dar din pacate spre Brasov inseamna vacanta pentru mine si nu prea am placerea asta.
                Daca te pot ajuta cu ceva totusi...sunt aici

Comment

Doresc sa ii adresez multumiri si aici d-lui Marian pentru ajutor. Diagnoza, regenerare DPF si mici ajustari pentru o functionare mai buna a masinii. Foarte serios, amabil si, cel mai important, priceput !

Comment

Salut. Tu te ocupi si de service?
                    Daca nu, imi poti recomanda un service bun, un mecanic bun?
                    Merci!

Comment

Multumesc Vlakky...oricand cu placere
                      Te astept cand doresti sa rezolvam si problemele masinii tale (daca are desigur).
                      Last edited by Zeus; 11-01-2018, 23:05 PM.

Comment

Te salut! Am un w203 C200 CDI din 2001 si am o problema cu becurile de marsarier... nu se aprind. Becurile nu sunt arse, inainte se mai aprindeau din cand in cand in fuctie de pozitia ambreiajului, se aprindeau doar cand dadeam foarte incet in spate, cand ridicam ambreiajul mai tare se stingeau. Dar de la un timp nu se mai aprind deloc, indiferent de pozitia ambreiajului. Am fost la service si baiatul de acolo a incercat sa-mi schimbe comutatorul care vine undeva sub cutie, pe sub scut pe acolo... dar tot nu au mers luminile. Intrebarea mea este: crezi ca se vede pe tester o eroare la problema asta? Am fost de curand la tester si inafara de eroarea de debitmetru nu avea nimic stocat. Iti multumesc anticipat!

Comment

O problema similara am avut dupa revopsirea totala, motiv pentru care am returnat masina la Casa Auto. Mi-au dat-o dupa vreo jumatate de ora. Au spus ca era un contact oxidat (unde, nu stiu..).
                          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

fane_satar la w203 sigur iti arata pe Star eventualele probleme la becurile spate.
                            Cred ca nu ai verificat cu Star ci cu vreun tester multimarca.
                            Oricum e vorba cum spune si colegul Cutaresku de un contact oxidat.
                            Suna-ma si te lamuresc unde-i problema
                            Bafta

Comment

Am umblat acolo in portbagaj unde m-ati indrumat, am verificat mufele, dar luminile de marsarier tot nu merg . O sa atasez o poza, poate imi puteti spune exact care mufa e responsabila. Numai bine va doresc!
                              Attached Files

Comment

Marian este un om de nota 10++!
                                Recomand cu caldura!
                                http://www.w204.ro

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF