Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Repar sisteme de inchidere centralizata

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Repar sisteme de inchidere centralizata

Repar sisteme de inchidere centralizata (broaste usi) pentru w203, w209, w211, w164, w245. Preturile difera in functie de model.Mai multe detalii ofer la telefon 0729485987
    Diagnoza Star, reparatii mecanica si electrica pentru auto fabricate dupa 1995.

Pentru un w 123 200 d din 1981, puteti remedia - repara inchiderea , este completa numai ca pierde pe undeva si nu prea ma pricep, plus ca motorul dupa ce il opresc merge in continuare ,ulterior, dupa 1 minut da sa se opresca in tremurat pina la oprire.

Comment

Imi pare rau dar nu te pot ajuta.
      Diagnoza Star, reparatii mecanica si electrica pentru auto fabricate dupa 1995.

Comment

Bunã ziua. Mai e valabil anunțul cu reparația broaștelor ușilor? Am un w245, ușa dreapta spate ,,mitraliazã" la închidere. Am cumpãrat arcurile despre care se vorbește cã ar fi vinovate.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF