Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Lista preturi service auto bucuresti - super preturi !

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Au trecut 5 ani de la prima postare. Crezi ca mai sunt valabile?

Comment

Nici userul nu mai este activ. Ultima activitate: 12/12/2013 17:51

Sa inteleg ca nu prea le-a mers cu preturile de criza
      Administrator magazin online de cafea boabe

Comment

Colegul DC-MB, ce nu ai observat tu este ca discutiile si mai ales preturile si intamplarile sunt din...2012 !!!Asa ca de atunci a curs multa apa pe Dimbovita..... .Stima.
        Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
        Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
        Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
        SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
        https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

Comment

Lasa 'nea Cristi, mie îmi place că forumul a prins puțină culoare. Respect colegu' DC-MB, lipsea un om ca dvs. care sa tragă puțin hățurile, chiar nu aveam un membru care să pună puțin lucrurile în ordine.
          Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc mai mult cainele.

Comment

'Nea Lucian, daca e nevoie de culoare eu am pensulele pregatite... ..De unde incepem vopsitul??
            Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
            Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
            Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
            SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
            https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF