Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vopistorie auto la preturi de criza

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vopistorie auto la preturi de criza

Executam vopsitorie auto profesionala preturi mici :

-folosim lacuri si vopsele STANDOX si DEBEER,

-materiale si abrazive 3M

-lacuri ceramice

- pasta polis 3M

folosim scule profesionale, pt o vopsire si o uscare rapida.

zona bucuresti, popesti leordeni

contacte: Ionut 0763 566 875
    Bogdan 0767 501 075

0760.575.912
    Attached Files
    Last edited by cutaresku; 05-29-2012, 22:51 PM.

L-am mutat la Bursa.
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Spune si tu ceva preturi/piesa. Sper ca aveti si alte nuante de vopsea. ( Just kidding)
      Diagnoza Star, reparatii mecanica si electrica pentru auto fabricate dupa 1995.

Comment

Am o aripa fata stanga la un mercedes W210,an 2001,culoare albastru met.

Un pret,cat dureaza,cum procedam???

Comment

Salut, scuze de intarziere.
          Preturile incep de la 150 - 300 de lei piesa.
          Timpul variaza de la 1 zi la 3 zile.

0760 575 912 Noul meu nr de tel si ne-am mutat in Crangasi

Nu-i nevoie sa deschizi topic nou, iti ajunge acesta.
          Last edited by cutaresku; 05-21-2012, 20:45 PM.

Comment

Originally posted by Take88 View Post
            Salut, scuze de intarziere.
            Preturile incep de la 150 - 300 de lei piesa.
            Timpul variaza de la 1 zi la 3 zile.

0760 575 912 Noul meu nr de tel si ne-am mutat in Crangasi

Nu-i nevoie sa deschizi topic nou, iti ajunge acesta.
            Acum nu s-a ma bag dar in zona noastra se vopseste intre 80 - 150 lei / element in functie de ce materiale se folosesc cu cuptor s-au fara etc. !

In rest bafta si spor la treaba !
            Omul invata pina la moarte si cind.............

Comment

Originally posted by zistok View Post
              Acum nu s-a ma bag dar in zona noastra se vopseste intre 80 - 150 lei / element in functie de ce materiale se folosesc cu cuptor s-au fara etc. !

In rest bafta si spor la treaba !
              Si eu vopsesc cu vopseaua mea si materialele mele si cu cabina mea cu tot la 150 , cine face cu 80?

plus ca folosesc si materiale bune . 3M si standox

Cateva poze mai noi!
              Attached Files
              Last edited by cutaresku; 05-26-2012, 18:17 PM.

Comment

Salut!
                Am un w210 din 2000 albastru metalizat si ma intereseaza si pe mine un pret la vopsit integral + cateva retusuri: o aripa spate usor sifonata si ceva rugina la arcurile de la aripile spate unde se unesc cu pragurile.
                Atept raspuns pe forum sau 0721879137
                Multumesc!

Comment

Astept totusi un pret aproximativ, cred ca ti-am dat suficiente detalii pentru asta!

Comment

Originally posted by ceascaz View Post
                    Astept totusi un pret aproximativ, cred ca ti-am dat suficiente detalii pentru asta!
                    salut un pret aproximativ ar fi de la 2000 de lei in sus
                    0760575912 ionut

Comment

Salut.
                      O Skoda Octavia 2 cat ar costa o vopsire integrala.
                      Un pret cat mai aproximativ te rog.
                      As vrea sa o fac neagra

Comment

Salut,
                        unde anume in crangasi aveti punctul de lucru, as avea si eu cateva elemente de vopsit si vreau sa stabilim un pret.

Comment

Originally posted by stefanfotea View Post
                          Salut.
                          O Skoda Octavia 2 cat ar costa o vopsire integrala.
                          Un pret cat mai aproximativ te rog.
                          As vrea sa o fac neagra
                          Salut un pret in mare 500 Euro daca e schimbare de culoare e elt pretz

Comment

0760.575.912 Ionut

Comment

Nu pot sa cred cum de ai vopsit jentile fara sa demontezi anvelopele si sa tai valvele .Vopseaua se va intrerupe la marginea jenti si de cite ori se va scimba anvelopa se va rupe din vopsea .Vopseaua si lacul trebuia sa fie pina in interiorul jentii unde se aseaza anvelopa .Nu ti se pare normal ca inainte sa te speli pe picioare sa iti dai jos pantofii?

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF