Imi cer scuze pentru cei care suna si ii aman,dar suntem extrem de ocupati in perioada aceasta cu jantele de vara..curtea exterioara,depozitul si atelierul mecanic sunt efectiv pline cu jante la indreptat,sudat,alezat,reconditionat,din aceasta cauza avem intarzieri de 2-3 saptamani la termenele stabilite.
Multumim pentru intelegere.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Repar,vopsesc,polishez jante auto
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Buna as dori si eu sa stiu daca pot gasi la un pret mai rezonabil anvelope de iarna pt OPEL.Multumesc
Leave a comment:
-
Reconditionat jante Nissan,indreptat,rectificat,vopsit negru perlat,aplicat 3 straturi de lac perlat cu aspect de oglinda de foarte buna calitate.Attached Files- Imag003.jpg (59.4 KB, 335 views)
- Imag010.jpg (70.3 KB, 332 views)
- Imag011.jpg (71.9 KB, 318 views)
- Imag013.jpg (63.9 KB, 310 views)
- Imag016.jpg (60.6 KB, 305 views)
- Imag017.jpg (73.8 KB, 64 views)
- Imag023.jpg (78.4 KB, 55 views)
- Imag030.jpg (62.1 KB, 66 views)
- Imag031.jpg (79.5 KB, 60 views)
- Imag033.jpg (69.1 KB, 62 views)
Leave a comment:
-
Vopsit argintiu si aplicat 2 straturi de lac perlat pe spite si pe buze.
Vopseaua albastra aplicata cu trafaletul,fara luciu si in coaja de portocala a fost facuta electrostatic. Nu in atelierul nostru.Attached Files- Imag038.jpg (59.5 KB, 81 views)
- Imag040.jpg (61.2 KB, 41 views)
- P260811_15.58_[04].jpg (87.0 KB, 32 views)
- P260811_16.00_[02].jpg (70.7 KB, 33 views)
- P260811_16.00_[05].jpg (96.9 KB, 32 views)
- P260811_16.02.jpg (100.2 KB, 31 views)
- P260811_16.13_[01].jpg (82.0 KB, 38 views)
- P260811_16.13_[02].jpg (81.3 KB, 50 views)
Leave a comment:
-
Scuze ca ma abat de la subiectul topic-ului, si stiu ca ai mult mai multa experienta ca mine in jante dar cel care a facut lucrarea asta spune acolo ca janta originala era de 14 ca a mea, i-a taiat bordura ei originala apoi a taiat fata jantei, practic a taiat-o in 2 janta si apoi a gaurit fata jantei si i-a pus bordura polishata si a sudat-o la loc! Sa ma scuzi daca am inteles eu gresit! Chiar imi plac foarte mult tipul asta de jante si as vrea sa le fac asa pe ale mele ca momentan pe masina am unele jante pe 17 inch care nu-s Mercedes si le-as schimba cu unele ca astea din linku de mai sus! Multumesc!Attached Files
Leave a comment:
-
Jantele tale sunt dintr-o singura bucata,sunt turnate.Originally posted by Bogdan Cip View PostScuze ca intreb dar de ce spui ca sunt diferite, ca eu le vad la fel! Deci sa inteleg ca mi s-a spulberat visul sa imi vad cobra pe jante din astea! Multumesc frumos pentru raspuns!
Jantele din link-ul atasat de tine sunt modulare din 3 bucati cu buza detasabila...nu ai vazut ca buza(obada) este prinsa cu multe prezoane mici??
Alea sunt jante adevarate,le poti modifica J-ul si ET-ul dupa cum doresti...si banuiesc ca sunt extrem de scumpe.Last edited by b86dtm; 08-18-2011, 19:09 PM.
Leave a comment:
-
Scuze ca intreb dar de ce spui ca sunt diferite, ca eu le vad la fel! Deci sa inteleg ca mi s-a spulberat visul sa imi vad cobra pe jante din astea! Multumesc frumos pentru raspuns!
Leave a comment:
-
Am facut in atelierul meu sute de seturi modulare cu buza polishata,daca te uiti in paginile anterioare am prezentat cateva lucrari.Originally posted by Bogdan Cip View PostCe zici s-ar putea face asa ceva la noi in tara?
http://www.wheel-whores.com/forum/vi...hilit=Mercedes
Am 8 angajati specializati in reconditionarea de jante,ne ocupam de 6 ani si avem absolut orice utilaj pentru acesta activitate,iar o parte din lucrarile pe care le vezi pe site-uri din afara sunt facute la noi in atelier deoarece 90% din lucrari vin din Germania,Austria,Italia
Din pacate ale tale sunt alt tip de jante nu ca cele din linkul atasat de tine.
Buza la jantele modulare este dintr-un aliaj ce permite polisharea de tip oglinda,precum si unele tipuri de jante care vin polishate din fabrica.
pentru celelalte tipuri de jante se pot face polishari pe buze sau polishari integrale dar este mult de munca si rezultatele nu sunt din cele mai bune.
Reparat janta de Hyundai,roluita la cald,facut sanfren si sudat pe buza exterioara 17cm,pe buza interioara 12cm,rectificat pe strung..vopsit..lacuit.Attached Files- Imag011.jpg (46.5 KB, 51 views)
- Imag012.jpg (46.5 KB, 46 views)
- Imag013.jpg (43.3 KB, 40 views)
- Imag014.jpg (44.1 KB, 39 views)
- Imag015.jpg (48.8 KB, 42 views)
- Imag029.jpg (55.1 KB, 42 views)
- P300711_14.37.jpg (99.1 KB, 40 views)
- P300711_14.37_[01].jpg (102.3 KB, 34 views)
- P300711_14.38.jpg (99.6 KB, 35 views)
- P300711_14.38_[01].jpg (107.8 KB, 41 views)
Leave a comment:
-
Si eu la fel iti spun,pot polisha numai buza jantei.Originally posted by fanMb.MariuS View PostAm si eu niste jante brock b1 pe 16 sunt cam matuite vreau sa le polisez integral pe fatza sunt 7.5j si pe spate 9j,se poate face?sau numai buza?Intreb deoarece am mai vorbit cu alte persoane care poliseaza si cica la modelu asta nu se baga decat la polisat buza ca in interior nu poate ceva de genu,n-am inteles prea bine,dak se poate te da-mi si mie un pm cu nr de telefon,mersi !
Nu pot polisha modelul acesta de janta,in principiu polisez numai jantele care au fost polishate din fabrica.Originally posted by Bogdan Cip View PostSalut. Cat ar ajunge jantele astea de polishat, a patra janta nu am reusit sa ii fac poza dar cam la fel arata si ea? Multumesc
Inca un set de Borbet T la reconditionat,polishat buzele,vopsit interior/exterior.
Leave a comment:
-
Salut. Cat ar ajunge jantele astea de polishat, a patra janta nu am reusit sa ii fac poza dar cam la fel arata si ea? Multumesc
Leave a comment:
-
Era greu sa te uiti in primul post?Originally posted by fanMb.MariuS View Post,daca se poate te da-mi si mie un pm cu nr de telefon,mersi !
tel.0766220909
Leave a comment:
-
Am si eu niste jante brock b1 pe 16 sunt cam matuite vreau sa le polisez integral pe fatza sunt 7.5j si pe spate 9j,se poate face?sau numai buza?Intreb deoarece am mai vorbit cu alte persoane care poliseaza si cica la modelu asta nu se baga decat la polisat buza ca in interior nu poate ceva de genu,n-am inteles prea bine,dak se poate te da-mi si mie un pm cu nr de telefon,mersi !
Leave a comment:
-
Reconditionat jante VW Passat,indreptat la rece,rectificat julituri pe buze si pe fata jantei,rectificat coroziuni,aplicat grund anticoroziv,vopsit fata/spate gri carbon,aplicat un strat de lac care continea perla argintiu stelar si inca 2 straturi de lac clar.Attached Files- Imag038.jpg (54.4 KB, 53 views)
- Imag046.jpg (42.2 KB, 57 views)
- Imag049.jpg (43.5 KB, 51 views)
- P110811_14.33_[07].jpg (84.0 KB, 46 views)
- P110811_14.36_[01].jpg (67.0 KB, 44 views)
- P110811_14.36_[02].jpg (67.8 KB, 33 views)
- P110811_14.36_[03].jpg (67.7 KB, 28 views)
- P110811_14.37.jpg (83.3 KB, 31 views)
- P110811_14.37_[01].jpg (60.7 KB, 31 views)
- P110811_14.37_[02].jpg (57.2 KB, 34 views)
Leave a comment:

Leave a comment: