Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Inmatriculari in BULGARIA indiferent de puterea motorului !!!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Inmatriculari in BULGARIA indiferent de puterea motorului !!!

NMATRICULEZ ORICE AUTO IN BULGARIA LA CELE MAI MICI PRETURI !!!

INDIFERENT DE PUTEREA MOTORULUI (chiar daca depaseste 120kw) PRETUL ESTE ACELASI - 500 EURO !!

SE ASIGURA ACT VANZARE - CUMPARARE PE NUMELE DUMNEAVOASTRA, RCA (CARTE VERDE) SI ITP, PROCURA NOTARIALA (CU TRADUCERE) PE VIATA CU POSIBILITATE REVANZARE AUTOMOBIL !

PENTRU MASINILE DEJA INMATRICULATE IN BULGARIA ASIGUR RCA (CARTE VERDE) SI ITP FARA A MAI FI NEVOIE SA VA DEPLASATI CU AUTOMOBILUL PANA IN BULGARIA!

CELE MAI MICI PRETURI !!!!

Acte necesare pentru efectuarea inmatricularii :

- Brief Mare - Germania , Libretto pt Italia ( Cartea Masinii )
    - Brief Mic - Germania ( Talon )
    - Actul de proveninenta al masinii ( Contract Vanzare-Cumparare in original intocmit in tara de provenienta al masinii )
    - Asigurarea masinii
    - Numerele de inmatriculare

Pretul include :

- Asigurare valabila 1 AN
    - Carte Verde
    - Procura Tradusa care va imputerniceste pe dvs. sa aveti drept de circulatie , vanzare , platire a rovignetelor , de efectuare a reviziilor tehnice , legitimare in fata organelor de politie,etc
    - Procura va fi tradusa si legalizata la notar.
    -Valabilitatea este pe termen NELIMITAT.

Produsul este NOU

Pret: 500 EURO

Telefon: 0722.702.408

Pentru masinile care depasesc 120 kw pretul este de 600 EURO, pentru restul, pana in 120 kw pretul este 500 EURO!

Buna!

Ma intereseaza inmatricularea unui Pontiac Trans Sport din '91 cu motor 3.1 V6 benzina, 120 CP. Am 3 intrebari:

1. Unde trebuie adusa masina pentru inmatriculare?
    2. Este ok daca nu mai am numerele de Austria (masina este acum pe numere rosii de RO cu toate actele masinii - carte, talon, contract Vanzare-Cumparare)?
    3. Cat costa impozitul anual + asigurare RCA in Bulgaria pentru o masina de genul asta (ma gandesc sa inmatriculez pe Bulgaria inca un Pontiac deja inscris in RO)?
    Last edited by MIR; 01-05-2010, 10:30 AM.
    Aerodynamics are for people who can't build engines.
    Enzo Ferrari

Comment

Originally posted by MIR View Post
      Buna!

Ma intereseaza inmatricularea unui Pontiac Trans Sport din '91 cu motor 3.1 V6 benzina, 120 CP. Am 3 intrebari:

1. Unde trebuie adusa masina pentru inmatriculare?
      2. Este ok daca nu mai am numerele de Austria (masina este acum pe numere rosii de RO cu toate actele masinii - carte, talon, contract Vanzare-Cumparare)?
      3. Cat costa impozitul anual + asigurare RCA in Bulgaria pentru o masina de genul asta (ma gandesc sa inmatriculez pe Bulgaria inca un Pontiac deja inscris in RO)?
      Am discutat la telefon, sper ca v`am lamurit! Numai bine va doresc!

Comment

up up up !

Comment

Pentru ceva cu motor de 2500cmc ce impozit pe an si cat RCA?Si daca se poate inscrie usor cu volan pe dreapta.

Comment

Originally posted by razor View Post
            Pentru ceva cu motor de 2500cmc ce impozit pe an si cat RCA?Si daca se poate inscrie usor cu volan pe dreapta.
            De inscris se inscrie la fel de simplu ca orice alta masina. Doar impozitul si RCA sau cu tot cu ITP? Pt. masina deja inmatriculata sau pt. masina care va fi inmatriculata te intereseaza pretul?

Multumesc! O seara buna!

Comment

lipsa acte

ce se poate face daca nu mai am toate actele masinii? (le-am pierdut sau am cumparat-o fara acte)

cred ca am doar
              - Asigurarea masinii

imi lipsasc cartea si talonul

Comment

Originally posted by Adiemus View Post
                ce se poate face daca nu mai am toate actele masinii? (le-am pierdut sau am cumparat-o fara acte)

cred ca am doar
                - Asigurarea masinii

imi lipsasc cartea si talonul
                O masina cumparata fara acte e 99% furata! Deci nu te`as sfatui sa cumperi masina fara acte pt. ca e buna doar de dezmembrat sau taiat si vanduta la fier vechi.

Dar te rog sa ma lamuresti pt. a te putea lamuri si eu la randul meu. Ai deja cumparata o masina fara acte? E inmatriculata in BG? Te rog sa fi mai explicit !

Multumesc!

Comment

Am si eu cateva intrebari: pe langa cei 500 de euro mai trebuie sa cheltuiesc sa duc si masina in Bulgaria pentru ITP ? Am un Audi A 6 pe care l-am cumparat din Germania si am radiat masina. Initial este fara numere. Am toata documentatia, masina are motor de 2500 cmc si este din 2001. Cam ce cheltuili am sa o inmatriculez in Bulgaria? Daca crezi ca este mai usor sa vorbim la telefon, da-mi un mesaj pe numarul 0722 599 936.
                  Iti multumesc anticipat pentru raspunsul tau!

Comment

Originally posted by cipa View Post
                    O masina cumparata fara acte e 99% furata! Deci nu te`as sfatui sa cumperi masina fara acte pt. ca e buna doar de dezmembrat sau taiat si vanduta la fier vechi.

Dar te rog sa ma lamuresti pt. a te putea lamuri si eu la randul meu. Ai deja cumparata o masina fara acte? E inmatriculata in BG? Te rog sa fi mai explicit !

Multumesc!
                    am cumparat deja masina si nu este inmatriculata in bg, dar:

fostul proprietar a fost cu masina in bg si m-a sunat pe mine daca nu vreau sa platesc eu inmatricularea - 1000 euro, de unde inteleg ca ceva acte are, dar inca nu am intrat in posesia lor.
                    din lipsa de bani nu am facut inmatricularea la acel moment. iar intre timp se pare ca a mai pierdut ceva din acte (pe bune).

revin luni cu detalii dupa ce o sa primesc si actele

Comment

Originally posted by radu16b View Post
                      Am si eu cateva intrebari: pe langa cei 500 de euro mai trebuie sa cheltuiesc sa duc si masina in Bulgaria pentru ITP ? Am un Audi A 6 pe care l-am cumparat din Germania si am radiat masina. Initial este fara numere. Am toata documentatia, masina are motor de 2500 cmc si este din 2001. Cam ce cheltuili am sa o inmatriculez in Bulgaria? Daca crezi ca este mai usor sa vorbim la telefon, da-mi un mesaj pe numarul 0722 599 936.
                      Iti multumesc anticipat pentru raspunsul tau!
                      Daca masina nu mai are numere deloc trebuie sa va deplasati cu platforma pana in C-ta ceea ce este enorm ca si cheltuiala. Daca puteti scoate numere rosii pe langa cei 500 euro va trebui sa mai platiti platforma din vama pana in Dobrich si anume 50 euro. In acesti 500 euro intra absolut toate actele cu traducerile aferente RCA+Carte verde+ITP valabile 1 an de zile, dupa care le pot reinnoi tot eu fara sa mai mergeticu masina. Imi trimiteti actele necesare prin curier si se rezolva.

0722.702.408 pt. orice alta nelamurire.

am cumparat deja masina si nu este inmatriculata in bg, dar:

fostul proprietar a fost cu masina in bg si m-a sunat pe mine daca nu vreau sa platesc eu inmatricularea - 1000 euro, de unde inteleg ca ceva acte are, dar inca nu am intrat in posesia lor.
                      din lipsa de bani nu am facut inmatricularea la acel moment. iar intre timp se pare ca a mai pierdut ceva din acte (pe bune).

revin luni cu detalii dupa ce o sa primesc si actele
                      Daca aveti actele necesare, si anume brief mare si mic si certificat de proprietate se rezolva fara probleme cu 500 euro.

Comment

Acte Spania

Revin cu mercedesul inmatriculat in Spania, a fost preluat cu numerele originale, nu sunt numere provizorii din cate imi dau seama din acte, dar...

- stiti cumva cum arata actele comlete ale unei masini din Spania?

astazi am primit si actele masinii. aparent dosarul este complet, dar nu imi dau seama care este cartea autovehiculului.

acte:

1 talon, cu reviziile tehnice, 2 exemplare cu mentiuni diferite, fiecare cam cat o foaie A4 indoita in 2 (poate unul este cartea)
                        2 contract vanzare din Spania
                        3 imputernicire din spania - probabil ca sa poata circula cu ea acolo
                        4 asigurare din spania
                        5 contract din ro intre cel care a luat-o din spania si pers de la care am luat-o eu
                        6 asigurare in ro, pentru inmatriculare.

si a doua intrebare:
                        Daca nu am contract pe numele meu pot sa o inmatriculez in BG?

Comment

Revin cu mercedesul inmatriculat in Spania, a fost preluat cu numerele originale, nu sunt numere provizorii din cate imi dau seama din acte, dar...

- stiti cumva cum arata actele comlete ale unei masini din Spania?

astazi am primit si actele masinii. aparent dosarul este complet, dar nu imi dau seama care este cartea autovehiculului.

acte:

1 talon, cu reviziile tehnice, 2 exemplare cu mentiuni diferite, fiecare cam cat o foaie A4 indoita in 2 (poate unul este cartea)
                          2 contract vanzare din Spania
                          3 imputernicire din spania - probabil ca sa poata circula cu ea acolo
                          4 asigurare din spania
                          5 contract din ro intre cel care a luat-o din spania si pers de la care am luat-o eu
                          6 asigurare in ro, pentru inmatriculare.

si a doua intrebare:
                          Daca nu am contract pe numele meu pot sa o inmatriculez in BG?
                          Este in regula da, se poate inmatricula... daca aveti act de vanzare cumparare intre proprietarul din Spania si dvs sau ambele acte vanzare-cumparare adica intre proprietarul din Spania si cel care a luat`o de acolo si intre dvs si cel care a cumparat`o de la proprietarul de drept al masinii din Spania.

Atasez mai jos un model al actelor: in prima poza este cartea masinii iar in pozele 2 si 3 talonul fata verso.
                          Attached Files

Comment

Working...
                          X
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF