La capitolul lipitura in aluminiu stam bine la Galati...
E un nene, frigotehnist de pe vremea lui nea Ceasca care face lipituri garantate pe viata,nu ce am vazut pe la altii.Imi pare rau ca nu am facut poza sa vezi cum e,sudura e tip picatura daca ma exprim bine,de dimensiunea unei unghii iar in afara faptului ca e o mica diferenta de nuanta a materialului aproape ca nu iti dai seama ca e lipita teava acolo !!!Am lipit si radiatoare la el si tin,cel de pe masina mica are 2 ani si merge, asa ca am incredere...Am vazut la altii,parca erau lipite cu pistolul de lipit si fludor,pe genunchi 
Ca si schimb de experienta
, in alte situatii cand teava era dreapta si exista posibilitatea,ca sa nu lipesc am taiat teava si am venit cu o mufa rapida de imbinare,se gasesc la noi pe diverse dimensiuni la 50-60 lei bucata(se gasesc pe la atelierele care se ocupa cu furtune hidraulice si sertizari de furtune),se prind direct pe teava se strang in ambele parti si tin fara probleme.Am ales varianta asta datorita costurilor care la acea lucrare,o teava pentru o Fabie din 2003 costa 1150 lei,iar la dezmembrari nu o gasesti !!!!Iar la mine,teava respectiva,cea subtire cu presostat pe ea costa 750 de lei si lipitura a fost 40 lei !!!Stima.

Ca si schimb de experienta

Comment