Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Volane piele

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Volane piele

Tapitam volane in piele naturala
    Attached Files

Nea Ionel, am aprobat anuntul doar datorita vechimii ca membru. Astept insa ASAP date de contact si preturi!
    Ultima poza, volanul de 210, cat costa afacerea (am deja piele pe el)?
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

volanul de 210, cat costa afacerea.

Multumesc,pretul este de 250 ron
      0724310008
      Volane in piele 250 ron daca are piele pe el sau 350 ron daca este din cauciuc

Comment

Semnatura ti-am sters-o. Din regulament:

2.1. Descriere
        Crearea secțiunii de publicitate și permiterea postării de anunțuri este o facilitate oferită membrilor cu activitate susținută, pentru a se ajuta între ei. Această secțiune însă nu face parte din scopul acestui forum.

Nu sunt acceptate link-uri catre nume de firme sau pagini personale, branduri, poze sau video in mesaje, cu scopul de a face reclama. Acestea pot fi permise numai in anumite cazuri si numai cu acordul administratorilor sau al moderatorilor.

Pentru a nu ne abate de la scopul inițial al acestei secțiuni, echipa de moderare/administrare are responsabilitatea de a descuraja și sancționara utilizatorii a căror înscriere pe forum a avut ca scop numai postarea de anunțuri.

Reducere pentru membrii clubmercedes avem? Ca daca nu, dispare si anuntul.

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
        Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Cat dureaza ca timp si demontat/montat cine se ocupa? Am un W204. Si pret. Se poate si nuca de la schimbator?

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF