Am intrat in posesia unui aparat destept, dar nu vreau sa raman cu el, deci il pun spre vanzare.
Este vorba de un fel de tableta, dar e mai destept decat o tableta.
Este modeleul ASUS R2H
Are urmatoarele caracteristici technice: Procesor Pentium Celeron la 900 Mhz.
Memoria ram 1,3 giga DDR2.
Hard disk de 60 Giga
Receptor GPS
Ecran de 7 inchi (17,5 cm).
Wireles
Bluetooth
Camera Web de 1,3 megapixeli
Cititor de amprenta.
Mai are doua porturi USB normale, un mini port usb, placa retea normala.
Are instalat pe el sistemul de operare Windows XP SP3 si programele aferente, mesenger, winamp, adobe reader, google chrom, dar se pot instala si alte programe dupa plac, iar pentru navigare are IGO 8.3.1 cu hartile din septembrie anul curent.
Am mai instalat si Microsoft Autorute versiunea 2013 si cu asta se poate naviga.
Este n perfecta stare de functionare, bateria mai tine 1 ora, cand a fost noua tine doar 2 ore, acum 4 ani!
Am la el husa originala, minitastatura pe USB, alimentator la 220 volti, se poate folosi si in masina ca are nevoie de exact 12 volti si 3 amperi pentru functionare, astfel de alimentatoare se gasesc usor in magazine la pretul de 50 RON.
Ofer un DVD cu toate driverele necesare si sistemul de operare, daca se doreste reinstalarea lui ulterior.
Nu doresc schimburi, pretul este cat se poate de fix, nu negociez din el.
Accept orice test la fata locului inainte de cumparare.
Pentru detalii va stau la dispozitie aici pe forum sau la numarul de telefon: 0744709202, Jacob. Daca sunati specificati ca sunteti de pe forum!.
Pret 800 RON.
Este vorba de un fel de tableta, dar e mai destept decat o tableta.
Este modeleul ASUS R2H
Are urmatoarele caracteristici technice: Procesor Pentium Celeron la 900 Mhz.
Memoria ram 1,3 giga DDR2.
Hard disk de 60 Giga
Receptor GPS
Ecran de 7 inchi (17,5 cm).
Wireles
Bluetooth
Camera Web de 1,3 megapixeli
Cititor de amprenta.
Mai are doua porturi USB normale, un mini port usb, placa retea normala.
Are instalat pe el sistemul de operare Windows XP SP3 si programele aferente, mesenger, winamp, adobe reader, google chrom, dar se pot instala si alte programe dupa plac, iar pentru navigare are IGO 8.3.1 cu hartile din septembrie anul curent.
Am mai instalat si Microsoft Autorute versiunea 2013 si cu asta se poate naviga.
Este n perfecta stare de functionare, bateria mai tine 1 ora, cand a fost noua tine doar 2 ore, acum 4 ani!
Am la el husa originala, minitastatura pe USB, alimentator la 220 volti, se poate folosi si in masina ca are nevoie de exact 12 volti si 3 amperi pentru functionare, astfel de alimentatoare se gasesc usor in magazine la pretul de 50 RON.
Ofer un DVD cu toate driverele necesare si sistemul de operare, daca se doreste reinstalarea lui ulterior.
Nu doresc schimburi, pretul este cat se poate de fix, nu negociez din el.
Accept orice test la fata locului inainte de cumparare.
Pentru detalii va stau la dispozitie aici pe forum sau la numarul de telefon: 0744709202, Jacob. Daca sunati specificati ca sunteti de pe forum!.
Pret 800 RON.
Comment