Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Cumpar/accept de pomana VGA PCI

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumpar/accept de pomana VGA PCI

Cumpar sau accept de-a moaca o placa video foarte veche.
    Sunt interesat de o placa video veche pe portul PCI.Poate sunt printre noi cunoscatori a vechilor generatii de placi video gen RIVA TNT2 cele de 32 sau chiar 64mb.Si mai fain ar fi cu iesire TV coaxiala.
    Am un PC cat un receiver de tv cu procesor de 1ghz, 1.5gb rami, hdd 160extern de desktop si placa video de 4 mb.
    Rahatul de placa video nu suporta grafica, merge doar text.
    Procesorul este destinat unui SO care are initial 32mb, are card CF si cititor intern de smart card.
    Are doar un slot PCI
    Momentan ruleaza Ubuntu oneiric, dar a necesitat sa ii montez cooler pe carcasa, deoarece se incingea de-l lua naiba, el avand racire pasiva.

Vreau sa rulez desktop si sa il fac multimedia, plus sa fie conectat la camera video din strada.

Il dau la schimb si pe un EEEPC din generatia 900 perfect funtional.Poate are cineva un proiect mai indraznet decat al meu.

Restul de detalii le discutam pe PM.
    Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
    https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Inca sunt interesaaaaaaat!!!!
    Caut placa vga pci si nu gasesc, toate placile sa apeleze la mine!!!!
    Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
    https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Comment

De ce nu ai zis nimic pana acum, am eu vreo 2 pe undeva prin pod , am sa le caut si te anunt.

stima
      Banii nu aduc fericirea, dar e mai confortabil sa plangi intr-un mercedes decat pe o bicicleta...!!!

Comment

Asa ceva te aranjeaza?
        Attached Files

Comment

Am si eu una,tot pt PCI.De 32 Mb,cred..Ti-o dau degeaba,daca te intereseaza!Aaa si mai am una pt AGP 8x,daca te intereseaza,de 128 Mb.
          W124 E220 din 95

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF