Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Autohut.ro - Magazin online de piese auto - simplu si rapid

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Autohut.ro - Magazin online de piese auto - simplu si rapid

Autohut.ro este cel mai nou si cel mai simplu magazin online de piese auto.

Membrii forumului beneficiaza de 5% discount la piese si 10% discount la manopera in unul din service-urile agreate de noi. Se pot face cereri de oferta direct pe forum.

Prin intermediul site-ului nostru poti comanda piesa dorita in 3 pasi:
    1. selectezi masina
    2. alegi piesa
    3. plasezi comanda.
    Dupa ce am confirmat comanda, iti livram piesa in maxim 24 de ore.

* Pentru comenzile mai mari de 399 LEI, livrarea este gratuita. Pentru comenzile sub 399 lei, se plateste o taxa de transport de 20 lei.
    * In Bucuresti puteti ridica comenzile de la sediul nostru din zona Gara de Nord (in cazul acesta nu veti plati transport)
    * Ai dreptul la retur in 10 zile
    * Toate piesele sunt noi si vin insotite de factura si garantie

Daca doriti o piesa care nu se gaseste pe site-ul nostru puteti face o cerere de oferta si noi va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Daca doriti sa ne contactati dati click aici sau dati un mail la office@autohut.ro

Salutar discountul oferit membrilor forumului, insa iau un singur exemplu (care poate fi irelevant):
    - disc de frana fata W210 ATE Power: 289 lei la voi si 240 lei la Autokarma (fara discount).
    Asadar...
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Nu am spus nicaieri ca avem cele mai mici preturi la toate piesele. E normal ca la unele sa avem preturi mai mari ca altii, dar sigur la unele avem si preturi mai mici decat altii.

Comment

Parerea mea e ca daca tot doriti sa faceti publicitate pe acest forum, ar trebui macar sa oferiti mai multe beneficii pentru membrii acestui forum. Dupa cum scria si colegul Cutaresku mai sus, alte site-uri au preturi mai bune decat dvs., deci, ca anuntul dvs. sa nu ramana la stadiul "frectie la picior de lemn", eu zic ca ar trebui sa oferiti mai multe beneficii, macar pentru membrii acestui forum. In speranta ca nu o sa o luati in nume de rau, va salut cu stima.

Comment

Nu vad de ce s-ar supara cineva , toti avem dreptul la opinii si eu sunt de acord cu tine.
          Alte "beneficii" nu pupam , aic domnu vrea publicitate si poate poate apleaca cineva urechea.
          Pompa apa la dumnealui pe site-345.37 ron si alt site (autokarma) pret- 178,19 ron (fara reducere)
          Deci ....

stima
          Banii nu aduc fericirea, dar e mai confortabil sa plangi intr-un mercedes decat pe o bicicleta...!!!

Comment

Originally posted by autohut View Post
            Nu am spus nicaieri ca avem cele mai mici preturi la toate piesele. E normal ca la unele sa avem preturi mai mari ca altii, dar sigur la unele avem si preturi mai mici decat altii.
            Ca sa nu sterg anuntul, te rog sa-mi dai exemple de preturi mai mici, adica ce ai recomanda membrilor forumului sa cumpere de la voi, ce e rentabil.
            Daca nu se intapla treaba asta in 24 de ore, luam si BAN, pe alte forumuri publicitatea se plateste.
            Last edited by Zeus; 01-08-2013, 18:09 PM.

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
            Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Pai beneficii avem pana acum: 5% discount la piese , 10% discount la manopera , transport gratis pentru comenzi peste 399 lei .

Intr-adevar se poate sa existe diferente de preturi si in aceste cazuri va rugam sa ne spuneti care este acea diferenta si vom incerca sa va oferim pretul mai bun .

Nu luam in nume de rau, acceptam orice critica si incercam sa ne imbunatim serviciile pe baza acestor critici

O alta problema ar fi faptul ca nu am reusit sa aducem toate preturile la zi, deoarece sunt milioane de produse, si nu putem sa luam fiecare produs in parte sa vedem daca pretul este corect, astfel se mai strecoara si niste greseli.

Dar in privinta asta puteti face o cerere de oferta aici sau pe site si noi va raspundem cu preturile la zi si cu reducerea de 5%.

Comment

Ok, eu primul.
                Oferta de pret pentru o bara fata fara ornamente.
                Mercedes E300 an 1998 fara spalatori la faruri ,cu proiectoare.

Unix 419 lei
                Autokarma 412 lei
                Autohut...........?

stima
                Banii nu aduc fericirea, dar e mai confortabil sa plangi intr-un mercedes decat pe o bicicleta...!!!

Comment

Autohut 399 lei

Comment

Originally posted by autohut View Post
                    Autohut 399 lei
                    Cu discount de 5 % ?
                    Si transport ?

stima

Comment

Cu discount de 5% si cu transport inclus.

Comment

Deci sincer sa fiu pretul este cam acelasi cu ce am gasit eu aici in Constanta
                        399 + 5% = 418.95 nu e rau
                        Unix 419 - 5% = 398.05 si o iau pe loc.
                        Acum mai conteaza si calitatea , sa nu fie turceasca ca d'asta am gasit la 279 lei dar e de tot rasul materialul.
                        Multumesc pentru raspunsul prompt.

stima.

Comment

Bara este VAN WEZEL

Comment

@Zeus
                            Comparatia facuta de tine este intre un rulment fata(autokarma) si un rulment spate(autohut). De aceea si diferenta enorma de pret.
                            Putina atentie nu ar strica inainte...
                            Multumesc
                            Last edited by cutaresku; 01-08-2013, 18:12 PM.

Comment

Asa este, scuzele mele, rulmentul la voi este 197Ron. Am sters postarea mea pentru a nu induce lumea in eroare.
                              Confuzia s-a creat deoarece rulmentii fata sunt asemanatori cu cei spate la masina mea, nu sunt conici.
                              Last edited by Zeus; 01-08-2013, 18:17 PM.

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                              Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF