Vand/schimb teren extravilan in suprafata de 4300mp, front la drum 32m in comuna Garbou la 20km de Cluj-Napoca. Terenul este situat la drumul pe care vine apa la comuna, este la aproximativ 300m de ultima casa si deci si de curent, cam la 1km de drumul principal un pic mai pe deal cu panorama deosebita catre o padure, nu este inca intabulat, am titlu de proprietate pe taicamio, dar se poate face intabularea destul de ieftin (2-3 sute de E) si fiind incadrat ca pasune se poate construi pe el ceva demontabil precum o cabana(am vb la primarie).
Pretul ar fi undeva la 3000E pt cash si la schimb masina de valoare apropiata, depinde de ce oferta este, in principiu nu ofer diferenta, dar depinde si asta de propunere. Pentru o masina mai ieftina se poate vinde si numai o suprafata echivalenta cu valoare masinii.
Pt schimb prefer Mercedes, Smart, sau Bmw in principiu modele dupa '95 sau daca este G-klasse poate fi orice an
Se mai accepta si orice 4X4 iar in principiu sunt deschis la propuneri.
Motivul vanzarii sau a schimbului(sa nu fie dubii ca ar fi tzeapa) chiar si cu masina e ca mai am inca 2 terenuri mai aproape de mine, iar acesta chiar imi prisoseste desi impozitul e numai 22Ron pe an, terenul fiind mostenit
Contact prin PM sau 0745457676
Pretul ar fi undeva la 3000E pt cash si la schimb masina de valoare apropiata, depinde de ce oferta este, in principiu nu ofer diferenta, dar depinde si asta de propunere. Pentru o masina mai ieftina se poate vinde si numai o suprafata echivalenta cu valoare masinii.
Pt schimb prefer Mercedes, Smart, sau Bmw in principiu modele dupa '95 sau daca este G-klasse poate fi orice an

Se mai accepta si orice 4X4 iar in principiu sunt deschis la propuneri.
Motivul vanzarii sau a schimbului(sa nu fie dubii ca ar fi tzeapa) chiar si cu masina e ca mai am inca 2 terenuri mai aproape de mine, iar acesta chiar imi prisoseste desi impozitul e numai 22Ron pe an, terenul fiind mostenit

Contact prin PM sau 0745457676
Comment