Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Premio Dumivest-piese auto,ulei,incarcare clima,geometrie,anvelope auto/4x4/camion

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Premio Dumivest-piese auto,ulei,incarcare clima,geometrie,anvelope auto/4x4/camion

    Compania DUMIVEST a fost infiintata in anul 1999, ca un proiect care trebuia sa impuna standarde noi pe piata anvelopelor din judetul Timis si Arad. Compania a dobandit clienti semnificativi intr-o perioada de timp scurta, ca o dovada a calitatii exceptionale a serviciilor oferite de catre angajatii Dumivest.

    In prezent, compania Dumivest se ocupa cu comercializarea anvelopelor noi , pentru autoturisme, microbuze , 4x4 , camioane , agricole si industriale . De asemenea, comercializam si jante aluminiu si otel, de la producatori precum OZ, BORBET, MSW, SPARCO, RVS, FORME, DEZENT, AEZ, DOTZ, ENZO si altele. Pentru compania Dumivest lucreaza 14 specialisti in domeniu, folosind aparate si utilaje de ultima generatie, garantand calitatea lucrarilor.

    Gama de servicii oferite de Dumivest cuprinde:
    Reglare geometrie directie
    Mecanica directie
    Echilibrare jante auto
    Vulcanizare
    Indreptari jante aluminiu

    De la inceputul anului 2005, compania Dumivest a inceput colaborarea directa cu MICHELIN ROMANIA si GOODYEAR DUNLOP ROMANIA. Doar pentru tine, dispunem de o gama larga de anvelope noi de diferite marci si dimensiuni, pe stoc.

    Daca te intereseaza un model de anvelopa pe care nu-l avem pe stoc, ti-l putem aduce pe comanda in cel mai scurt timp. In momentul de fata, Dumivest detine cel mai mare stoc de anvelope din judetul Arad si Timisoara si are colaborare stransa cu mai multe firme detinatoare de parcuri auto.

    Dumivest este pregatit in orice moment sa-ti ofere cele mai importante tipuri de reparatii a autoturismelor. Toate reparatiile sunt efectuate intr-un atelier echipat cu cele mai moderne scule si utilaje de ultima generatie.

    Gama autoturismelor, pe care putem face intervenţii, cuprinde atat producatori nationali cat si producatori internaţionali. Intervenţiile si reparatiile sunt efectuate de catre specialisti in domeniu, personal calificat care garanteaza pentru lucrarile efectuate. Astfel, am redus timpul de reparatie si am ridicat nivelul calitaţii care se regăseşte in rezultatele excelente si clientii multumiti.

    Serviciile oferite de catre mecanicii Dumivest includ:
    Geometrie directie (unghi de fuga)
    Aparatura BOSCH de ultima generatie
    Directie auto si alte reparatii
    Clima auto
    Elevator auto, BAUSMART, ridicare pana la 3 tone, pentru reparatii directie
    Diagnoza auto BMW, OPEL, VW, AUDI, MERCEDES, FORD, SEAT, CITROEN, PEUGEOUT, etc.

    Una dintre cele mai importante operatiuni care orice posesor de autovehicul trebuie sa o execute periodic este efectuarea si testarea geometriei la rotile autoturismului. Această revizie periodică ajută la prevenirea accidentelor rutiere sau uzurii componentelor sistemului de direcţie si suspensie.
    Datorită uzurii premature, preţul reparaţiilor poate ajunge si de cateva ori mai mare decăt in cazurile in care verificarea geometriei s-a efectuat la timp.

    Principalele probleme care pot aparea datorită deficientei roţilor sunt:

    traiectoria necorenspunzatoare pe suprafeţele de rulare
    eforturi sporite ale soferului de a mentine maşina pe o directie buna
    uzura prematura a anvelopelor
    consum ridicat de carburant

    Dumivest iti recomanda sa efectuezi verificarea geometriei rotilor de fiecare data cand schimbi un element al sistemului de directie sau al sistemului de suspensie. De asemenea, iti recomandam si echilibrarea rotilor, dupa fiecare schimb de anvelope, deoarece anvelopele se dezechilibreaza in timp si poate duce la uzura prematura a elementelor sistemului de directie.

    Dumivest iti asigura un service rapid si calitativ al rotilor pentru orice tip de autoturism. Specialisti Dumivest deasemenea realizeaza inlocuirea anvelopelor pentru autoturisme, atat ca urmare a uzurii acestora cat si la schimbarile de sezon, anvelopele inlocuite sezonier putand fi pastrate in depozitul propriu.

    Toate reparatiile se realizeaza prin utilizarea de piese de schimb din stocul propriu asigurat de catre furnizorii europeni, garantand calitatea acestora.

    Personalul Dumivest iti ofera urmatoarele servicii:
    Vulcanizare
    Montat / demontat anvelope normale
    Montat / demontat anvelope DSST, ROF, Run Flat
    Echilibrare jante
    Valve auto
    Camere auto
    Indreptat jante aluminiu
    Presiune cu azot (prin vidare)

    Toate operatiile sunt efectuate de catre specialiati in domeniu, personalul antrenat si pregatit profesional. Deasemenea, specialistii Dumivest iti ofera consultanta gratuita privind alegerea anvelopelor potrivite autoturismului tau si anotimpului curent.

    http://www.dumivest.ro

    Tel: 0752 270 062 Sergiu
    Adresa: Timisoara: Calea Buziasului nr.130
    Arad: Calea Radnei nr.236

    Discount 10% pentru membrii forumului !
    Attached Files
    W203 C180K Wetterauer Stage 1|K&N Intake|MAE Rims|H&R Spacers|CL Smoked Taillights|Llumar|Stein Springs
    E93 335i COBB V3|BBS Rims|H&R Spacers|HiFlo Gas Pump|Catless X Pipes|NGK Iridium|BMS Dual cone intake|V-max On|Performance Grills
    YFZ 450 5V|DOHC|HMF Stage 4 DynoJet|HMF Race Spec Exhaust|K&N Intake|ProTaper HandleBar|ÀDX Nerfbars|White Brothers Spacers|NGK Iridium IX Spark|Smoked Headlamps|DID Chain|ZipTie Mod
    GRAND CHEROKEE 4.0 Ironman

    Asphalt F*ck*r
Working...
X
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF