Salut ,
Am un Golf 3 de care as vrea sa scap in schimbul unui mercedes . Daca stiti pe cineva care e interesat dati`i numarul meu de telefon .
Datele masinii sunt urmatoarele .
Vw golf 3 - in 3 usi - culoare Rosu
An fabricatie : 1996
Motor : 1.8 benzina 90 cai
Cutie : Manuala 5+1
Optiuni : Abs , 2 Airbaguri , geamuri electrice , oglinzi electrice , aer conditionat , suspensie sport , faruri + triple tuning , proiectoare , etc mai multe detalii la telefon .
Probleme :
Nu sta la relanti tot timpul - posibil sa fie o fisa sau capac delcou
Nu merg stergatoarele - posibil o siguranta sau maneta de comanda
Nu are nici cd-player,nici casetofon ,
Nu are asigurare
Accept schimb cu Mercedes w190 , w124 , w202 cu singura conditie : Stare Estetica interior/exterior ingrijit , pentru ca la motor sau restul mecanii ii mai poti face cate ceva dar la aspect nu prea .
Pozele am sa le pun maine .
Detalii mail mbstee@gmail.com sau 0757.027.949 sau aici ... verific zilnic .
Am un Golf 3 de care as vrea sa scap in schimbul unui mercedes . Daca stiti pe cineva care e interesat dati`i numarul meu de telefon .
Datele masinii sunt urmatoarele .
Vw golf 3 - in 3 usi - culoare Rosu
An fabricatie : 1996
Motor : 1.8 benzina 90 cai
Cutie : Manuala 5+1
Optiuni : Abs , 2 Airbaguri , geamuri electrice , oglinzi electrice , aer conditionat , suspensie sport , faruri + triple tuning , proiectoare , etc mai multe detalii la telefon .
Probleme :
Nu sta la relanti tot timpul - posibil sa fie o fisa sau capac delcou
Nu merg stergatoarele - posibil o siguranta sau maneta de comanda
Nu are nici cd-player,nici casetofon ,
Nu are asigurare
Accept schimb cu Mercedes w190 , w124 , w202 cu singura conditie : Stare Estetica interior/exterior ingrijit , pentru ca la motor sau restul mecanii ii mai poti face cate ceva dar la aspect nu prea .
Pozele am sa le pun maine .
Detalii mail mbstee@gmail.com sau 0757.027.949 sau aici ... verific zilnic .
Comment