Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Schimb BMW 730i 1990 cu Mercedes

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Schimb BMW 730i 1990 cu Mercedes

Salutare tuturor,

Dupa cum spune titlul, ofer la schimb pentru Mercedes (W115/W116/W123/W126/, sau si alte modele daca exista dori):

Bmw E32, 730i, 1990. ITP 2012, acte in regula, ABS, 2xairbag, blocant 4.10, interior piele gri, incalzire in scaune, electrice, tempomat, clima perfect functionala, discuri noi fata spate, amotizoare noi + bilstein de rezerva pe gaz in cutii, jante pe 18"+ set table 15", carlig remorcare detasabil.

Masina originala. Sta frumos in garaj, la adapost.

Accept si oferte cu cash, daca exista doritori, dar in principiu vreau schimb cu Mercedes. Pot fi gasit la 0720389750, PM sau aici.

Toate cele bune,
    Attached Files

E pe benzina sau diesel un w124 te ar interesa?

Mai adauga poze cu interiorul te rog.
    Last edited by mircea600sel; 10-19-2010, 18:50 PM.

Comment

Niste informatii despre numar de kilometri, poze la interior, consum, transmisie auto/manuala etc?
      Un pret informativ ?
      Last edited by mircea600sel; 10-19-2010, 19:17 PM.

Comment

Originally posted by AndreiM View Post
        Niste informatii despre numar de kilometri, poze la interior, consum, transmisie auto/manuala etc?
        Un pret informativ ?
        Parerea mea e ca este transmisie manuala{5trepte} si consumul undeva pe la 15L-17L in oras.Cel putin asa spun datele tehnice ale masinii.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Masina este cu trasnmisie automata!
          BMW 745, E23

Comment

Salutare din nou,

Masina a implinit la mine 300.000 km. Interiorul, din pacate nu am poze (cred ca numai una singura care este relevanta doar pentru culoare, dar promit ca incerc sa fac. Este gri deschis, spre alb, iar singura uzura remarcabila este cea de la scaunul soferului, ca doar e problema cunoscuta la Bmw, cel putin.

Cutia de viteze este o ZF 4hp22EH, Electric-hydra (cu mod Eco-Sport-Manual) Functioneaza perfect, schimba foarte frumos.

Cu orice alte detalii, va stau la dispozitie...

Cele bune,

later edit: Nu stiu ce sa zic de pret, in principiu as dori un schimb. Daca exista interes, discutam telefonic sau cu masina in fata.

Originally posted by topolinoo View Post
            E pe benzina sau diesel un w124 te ar interesa?

Mai adauga poze cu interiorul te rog.

Este benzina, motor M30B30 (tip M30, 6 cil in linie, 2986? cmc) 12 valve, injectie BOSCH Motronic 1.3, 188 Cp; se misca foarte ok masina cu diferentialul original scurt 4.10 autoblocant.

Cred ca W124/W126 m-ar tenta cel mai mult, dar astept si alte propuneri, sunt deschis la negocieri, beri, discutii pe teme auto. Sunt pregatit sa mai plusez cu o masina economica de facut treaba si cu 45.000 km la bord (detalii daca este necesar) in caz ca cineva doreste diferenta la ceea ce ofera
            Attached Files
            Last edited by Carmine; 10-19-2010, 21:36 PM.

Comment

Maestre ai posibilitatea sa postezi si ceva poze clare cu interiorul , de asemenea tu esti proprietar sau altcineva ?

Comment

Da, sunt proprietar. Cat despre poze, o sa incerc sa fac zilele astea cand am un pic de liber de la job

Comment

O poza cu jantele noi, astazi am facut-o, cum am promis.
                  Nu e nici up, nici bump, asa ca nu ma executati
                  Attached Files

Comment

Catalin te rog sa ma scuzi ca nu am mai avut posibilitatea sa vin , am avut niste probleme in familie si am fost nevoit sa le rezolv , te contactez eu ulterior , inca o data mii de scuze.

Comment

Eu mi-am facut datoria si am incercat sa sun cat de dimineata, dar ai avut telefonul inchis. Intr-un fel sau altul, puteai sa imi dai si mie un sms macar sa imi zici, dar lasa, e ok. Data viitoare poate avem mai mult noroc.

@moderating team: imi cer scuze ca am fost off-topic.

Cele bune,

Comment

Originally posted by catalinb View Post
                        Eu mi-am facut datoria si am incercat sa sun cat de dimineata, dar ai avut telefonul inchis. Intr-un fel sau altul, puteai sa imi dai si mie un sms macar sa imi zici, dar lasa, e ok. Data viitoare poate avem mai mult noroc.

@moderating team: imi cer scuze ca am fost off-topic.

Cele bune,
                        Nu e nici o problema.{cu offtopicu'}
                        Nu imi lasi si mie pe privat un pret pentru masina?Te rog frumos,ca poate dau o fuga pana la Bucuresti dupa ea.
                        Mersi.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

@mircea600sel ai pm!

Comment

Ca tot m-ati intrebat de pret, (care este valabil binenteles pentru o oferta cash): 1500 euro, as zice si negociabil.

Comment

salut!
                              Un schimb cu BMW E34 Automat din 1990, facut pentru America, rosu, ff intretinut, tanuta in garaj nu te-ar interesa?
                              Motor M20B25, cutie automataZF - 15HP18, cu mod sport si manual si ASC automat in modul manual.
                              Vind sau schimb, BMW E34 525i, Automatic, chromme packet, 270000 KM, 2500 CC - 196 CP(CIP) Foarte ingrijit, fabricatie 1990- pentru CALIFORNIA USA Computer de bord OBC4,
                              http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/834/ey711.jpg

MERCEDES UBBER ALLES !

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF