Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

G 55 Amg

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• tenebris
    replied
    Originally posted by Danny_bb View Post
    Masina asta continua sa ma uimeasca.. sfideaza logica, fizica si ce mai vreti voi. Cred ca e singura masina de teren pe care mi-as cumpara-o. Si este de teren in adevaratul sens al cuvantului. Nu un SUV care ramane fara cuvinte la prima iesire de pe sosea.
    Stiu
    E foarte tare
    http://youtube.com/watch?v=c_kEx8xx04s - Topgear comentand G55-ul .

Leave a comment:

• Danny_bb
    replied
    Originally posted by tenebris View Post
    -G 55 AMG
    476CP@6100rpm; 0-100km/h: 5,6s; Consum mixt: 16,3l/100km
    Masina asta continua sa ma uimeasca.. sfideaza logica, fizica si ce mai vreti voi. Cred ca e singura masina de teren pe care mi-as cumpara-o. Si este de teren in adevaratul sens al cuvantului. Nu un SUV care ramane fara cuvinte la prima iesire de pe sosea.

Leave a comment:

• tenebris
    replied
    Originally posted by S Klasse View Post
    In cat timp face 0-100 km/h?

-G 55 AMG
    476CP@6100rpm; 0-100km/h: 5,6s; Consum mixt: 16,3l/100km

-G 500
    296CP@5500rpm; 0-100km/h: 9,7s; Consum mixt: 15,8l/100km

Leave a comment:

• GTR-said
    replied
    Pozele de care va spuneam.
    Attached Files

Leave a comment:

• andrei190d
    replied
    doamne.... cat mi-ar place un G400 CDI.. sau un G pregatit de off-road cu motor 3000 diesel.. toata stima pt acest model

Leave a comment:

• GTR-said
    replied
    pai acum sunt foarte multe.
    Masinile astea mai "greu de atins" intra foarte greu la noi, imi amintesc acum cativa ani buni, singurul CL din Romania a aparut intr-un videoclip al celor de la 3SE. Era un exemplar alb, iar proprietarul a acceptat sa dea masina numai dupa ce i-a luat numerele de inmatriculare. Plus ca in fata oricum nu avea, doar era masina de strainatate.
    Si acum vezi CL-uri la tot pasul.
    Cam asa a fost cu fiecare masina care apare la noi. Cred ca mai putin CLS-ul, care a venit buluc in Romania.

Leave a comment:

• GTR-said
    replied
    Am vrut sa pun si niste poze de la expozitia din Bucuresti 2006 cu G 55 AMG dar nu mi le-a incarcat.

Leave a comment:

• Danny_bb
    replied
    eu am mai vazut g-uri prin romania.

Leave a comment:

• GTR-said
    replied
    Asa e, si nici nu are un concurent real.
    Si pana in anul 2005 in Romania a fost un singur exemplar, G 300 care se gasea mai mereu la reprezentanta Mercedes de pe Expozitiei, si care putea fi inchiriat (spntra unei sume exorbitante iti dai seama).

Uite si cateva poze.
    Attached Files

Leave a comment:

• Danny_bb
    replied
    Daca nu ma insel G-klasse este cea mai buna masina de teren. (de serie).

Leave a comment:

• GTR-said
    replied
    Am omis, insa din cauza gabaritului, demarajul nu este punctul forte, insa la suta
    de kilometri, varianta clasica ajungea in aprox 9 secunde. Imbunatatita fiind si cu ceva CP adaugati, cred ca s-a schimbat putin si acest lucru, insa nu stiu sigur la ce performante a ajuns.
    Oricum, la ce masina este si ce poti face cu ea......are destule plus-uri, ca doar de asta a ales-o si Papa Ioan Paul.

Iata un articol in acest sens:

Nimeni nu se gandea in urma cu 30 de ani ca Mercedes G-Klasse isi va pastra prospetimea un timp atat de indelungat. Acest automobil a rezistat tuturor tentatiilor modei, ramanand in exterior aproape neschimbat. Modificarile aduse au vizat in principiu interiorul si partea mecanica.
    Dintre toate automobilele din lume care i-au fost oferite in decursul anilor, Papa a optat pentru un Mercedes G Cabrio.
    De fapt, acest Mercedes este complet inchis cu sticla incasabila, pentru a-l feri pe Sfantul Parinte de orice atentat.

Leave a comment:

• S Klasse
    replied
    In cat timp face 0-100 km/h?

Leave a comment:

• GTR-said
    started a topic G 55 Amg

G 55 Amg

Siguranta si stabilitate.

Cu 25 de ani in urma,Mercedes-Benz introducea pe piata auto unul dintre cele mai capabile automobile de teren prezente pe piata.Astazi,G 55 AMG propune un propulsor V8 de 476 CP,un cuplu maxim de 700 Nm pe o plaja de turatii cuprinsa intre 2.650 si 4.500 rpm si o viteza maxima de 250 km/h.
    Attached Files
Working...
X
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF