Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Slk 55 Amg

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Slk 55 Amg

Un model sport,dar in acelasi timp de un lux impresionant.

Modelul este dotat cu un motor de 5.439 cmc care produce 360 CP si un cuplu maxim de 510 Nm la 4.000 rpm.Acceleratia de la 0 la 100 km se face in 4,8 secunde iar viteza maxima este de 250km/h,limitata electronic.
    Attached Files
    Das Neueste vom Erfinder des Autos. Die neue Mercedes-Benz.

Am vazut cateva prin Bucuresti, dar parca nu este chiar asa frumos, designul este putin cam invechit.
    http://img524.imageshack.us/img524/8...nsgalleqr3.jpg

Comment

Asa este, si eu ma asteptam la ceva mai pompos.
      Plus ca ar fi cazul sa il restilizeze putin...sa scoata ceva mai nou.

Comment

Si stopurile sunt model cam vechi, oricum cred ca o sa se faca un facelift in viitor.
        http://img524.imageshack.us/img524/8...nsgalleqr3.jpg

Comment

Ai dreptate cu stop-urile, unde mai pui ca linia de la SLK au folosit-o si la SLR, bine, modificata, iar lumea s-a cam plictisit.

Comment

s-a plictisit lumea de slk amg?????????
            da de logan sau skoda ce s-a mai intamplat???

Comment

In Romania, multe masini deosebite risca usor sa cada in banal...pentru ca le intalnesti des pe strada...

De exemplu, noul BMW X6... Am facut un drum pana la Brasov (unde am stat cateva zile) si cred ca am numarat cel putin 7-8 bucati.
              La fel e si cu ML-urile, X5-urile...
              Cred ca in Bucuresti intalnesti un model scump la fiecare 10-15 minute (alta masina)...asa ca de aici provine 'plictiseala'.

Dacia sau Skoda, sunt masini populare... Dacia e marca cea mai vanduta in Romania, iar Skoda e cea mai vanduta marca de import in Romania. Sunt masini populare care se vand bine...nu se pot compara 'plictiselile'...

Comment

eu nu m-as plictisi de o masina "deosebita" cu atat mai putin fiind un mercedes amg....
                parerea mea.....

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF