Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand A140, cutie automata

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Vand A140, cutie automata

    Vand Mercedes A140 Elegance, fabricatie 1998, VIN: WDB1680311J091391, circa 135000 km (masina circula aproape zilnic), cutie automata (5 viteze automate, 4 pe secvential), trapa lamelara, culoare gri metalizat, radio-casetofon original Mercedes, magazia de casete a fost scoasa si creat un buzunar in consola bordului (ptr. ochelari, chei, acte etc), toate cartile masinii (inclusiv cea care are codul radio-casetofonului) si mapa acestora originale, incluzand caietul de service Germania. Oglinzi laterale gravate laser cu nr. VIN. Presuri originale si tava portbagaj Mercedes Benz speciale pentru clasa A. Este echipata cu cauciucuri de iarna marca Continental, noi. Idem si rezerva. Jenti originale din tabla, acoperite de capace originale. Pe acumulator (56A) nu scrie data instalarii, dar pare nou. Oricum, asta iarna n-am avut probleme. Climatronic, SRS, ABS, ESP, ASR, parbriz/oglinzi/luneta incalzite, toate geamurile electrice, 2 chei de tip briceag (una functionala ca telecomanda).
    Istoric autoturism:
    A140 a avut 2 proprietari in Germania. A fost cumparata de la firma Kleopatra Automobile GMBH din Hannoversche Heerstrasse 122, in mai-iunie 2012 (circa 132000 km), ca si cadou pentru sotia cumparatorului. Cum doamna nu conduce, acesta a revandut-o in luna septembrie 2012, catre mine.
    Mi s-a spus ca, la cumpararea din Germania, masina a trecut printr-o revizie (efectuata acolo), la care:
    - Au fost schimbate furtunele de la motor (si chiar par noi),
    - Au fost inlocuite filtrele (nu am avut nicio problema cu functionarea masinii),
    - A fost schimbat uleiul in cutia de viteze si motor.
    Masina are toate testele RAR efectuate serios (nu am dat spaga! nu am fost rechemat!), taxa de poluare platita (emisiile CO2 -182 g/km – Euro 3 - au fost stabilite de RAR din cataloage si nu prin masurare). Numerele de inmatriculare sunt la rand, rovigneta este valabila pana in 12/2013, ITP 09/2014, iar RCA 04/2013. Taxa de poluare platita in octombrie 2012, nerecuperata. Motorul nu a fost spalat de la cumparare si arata impecabil, desi cu putin praf si ceva stropi! Nu exista nicio urma de scurgere!
    In septembrie 2012, am schimbat uleiul de la motor si am inlocuit un pivot (partea dreapta) care incepuse sa dea semne de duca.... Restul interventiilor mele au constat din schimbarea becurilor arse…
    Test Star 3 atasat (cu toate erorile initiale) realizat de colegul Mastermario71. Inregistrarile electronice ale reviziilor coincid ca data cu cele din caietul de service. Toate erorile au fost sterse cu exceptia celei de la cutia de viteze. Colegul Automaticul (care a vazut masina si eroarea), a opiniat ca eroarea este data de defectarea electromagnetului de la selectorul de viteze (vitezele – P-R-N-D - se pot schimba fara apasarea pedalei de frana). Reparatia este relativ simpla si ieftina. Nu am reparat-o deoarece nu m-a deranjat!
    Trapa este blocata, avand rupte 1-2 patine (una gasita in santurile de drenare). Nu intra insa apa. Motorul trapei este functional. Costurile unei trape SH sunt de circa 100-150 euro, iar inlocuirea ei nu necesita calificare, putand fi efectuata de oricine, dupa paginile din EWA2008 pe care le-am listat.
    Consum real: oras 10 - 10,5l, extraurban 6,2 - 6,5l (sub 130 km/h).
    Predau toate documentele originale detinute (plata taxei de poluare, certificat autenticitate etc.), copii, traduceri dupa actele de mai sus, inclusiv fisierele scanate.
    Este o masina foarte buna, ideala pentru o doamna/fata sau pentru oras. Si nu numai! Nu cunosc si nu am simtit niciun defect suplimentar. Nu zdrangane absolut nimic (haion, scaune, rulou portbagaj, centuri siguranta etc.).
    Pret: 3200 euro.
    Persoana de contact: Adrian Pagu, tel. 0722870681.
    Attached Files
    Chiar imi place masinuta asta!

  • #2
    Adu-i aminte lui Marian sa-si regleze ceasul la scula aia smechera Panasonic. Si cu update-urile la STAR l-am batut

    Bafta la vanzare!

    LE: e gluma, evident!
    Last edited by cutaresku; 03-26-2013, 22:43 PM.
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

    Comment


    • #3
      Originally posted by cutaresku View Post
      Adu-i aminte lui Marian sa-si regleze ceasul la scula aia smechera Panasonic. Si cu update-urile la STAR l-am batut

      Bafta la vanzare!
      Corect! Acum am vazut. Testarea a fost efectuata pe undeva prin octombrie 2012, parca pana-n pranz! O sa-i transmit.
      Am spus tot ce stiu despre aceasta masina de care, sincer, nu as vrea sa ma despart, dar... asta e!
      Multumesc.
      Chiar imi place masinuta asta!

      Comment


      • #4
        Multa bafta la vanzare iti doresc ,dar va rog eu frumos nu mai scrieti climatronic la clima cu "robineti"(AC).

        sigpic

        "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

        Comment


        • #5
          Originally posted by mircea600sel View Post
          Multa bafta la vanzare iti doresc ,dar va rog eu frumos nu mai scrieti climatronic la clima cu "robineti"(AC).
          Parerea mea este ca... este climatronic!
          1. Sus in lampa din plafon este un senzor de temperatura care are si o mica pompita de aer.
          2. Pe acel robinet, am gradate valorile 16, 22, 28 grade. Si chiar le tine vara/iarna, daca... butonul economic nu este activat. Ca or fi sau nu 16, 22 sau 28 grade nu am verificat...
          3. Apasarea butonului pentru incalzirea parbrizului, duce automat la dezactivarea functiei economic.
          4. Orice anunt pentru acest model, indiferent din ce tara este, spune ori clima automata ori climatronic, ambele fiind acelasi lucru.
          5. Sisteme similare le gasesti pe Audi si VW, sub aceiasi denumire (ex. golf 5).
          Fara suparare, in momentul in care sistemul imi mentine o temperatura aleasa de mine dupa o scara, e...climatronic. Parerea mea!
          O idee pentru a ne lamuri ar fi decodarea VIN, dar nu stiu cum si unde.
          Chiar imi place masinuta asta!

          Comment


          • #6
            Nu conteaza ce e, functional sa fie.
            https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

            Comment


            • #7
              Ce naspa da data aia acolo...colegul adip1962 a venit intr-o perioada intermediara cand schimbam softul cu unul nou si mergeam cu 2 softuri in paralel.Promit sa ma revansez gratis la colegul adip1962 cu un nou PDF de diagnoza ca sa vada colegul Silviu ce update-uri are baiatul mai nou
              Bafta la vanzare colegului....si vino mai repede prin Bucuresti Silviule sa-ti vad "fiara"

              Comment


              • #8
                VEHICLE TYPE: Car
                MODEL NAME: A 140
                ENGINE: 166940 30 042047
                TRANSMISSION: 722700 00 004173
                BODY: 00000
                FRONT AXLE: PA9715W0043639311443
                ORDER NUMBER: 0721003310
                INTERIOR COLOR: 408A
                PAINTS: 706

                RETARDER: 1 980901


                273 TELEPHONE PRE-INSTALLATION D-NET MOBILE

                280 LEATHER STEERING WHEEL AND LEATHER GEAR SHIFT KNOB

                285 Unknown

                292 SIDEBAG

                331 CASSETTE COMPARTMENT

                354 ANTENNA FOR TELEPHONE D/E-NET

                400A FABRIC

                417 LAMELLAR ROOF

                423 5-SPEED AUTOMATIC TRANSMISSION

                441 ADJUSTABLE STEERING COLUMN

                550 TRAILER COUPLING

                580 AIR CONDITIONING

                584 ELECTRIC WINDOW LIFTER, 4-WAY, V 124, 6-WAY

                659 LIGHT ALLOY WHEELS, 5-HOLE

                706 CKD-VEHICLES - RANGE OF DELIVERY - INDONESIA

                723 BAGGAGE COMPARTMENT COVERING

                759 RADIO MB AUDIO 5 WITH VK/RDS

                808 AEJ 06/1/M/X

                880 CLOSING SYSTEM WITH INFRARED REMOTE CONTROL

                932 BOX ON LEFT FRONT SEAT

                955 EQUIPMENT PACKAGE ELEGANCE

                988 REG. DOC. AND COC CERTIFICATE WITH EC TYPE LABEL

                669 Unknown

                923 Unknown

                939 Unknown

                Bafta la vanzare.

                Comment


                • #9
                  Habar nu aveam de kitul ptr. telefon. Dar nici nu am avut de umblat pe acolo...
                  Multumesc Mihai.
                  Chiar imi place masinuta asta!

                  Comment


                  • #10
                    Avand in vedere ca ma grabesc - am nevoie de bani - pretul de vanzare scade la 3000 euro.
                    Multumesc.
                    Chiar imi place masinuta asta!

                    Comment


                    • #11
                      Intre timp s-au mai schimbat niste lucruri asa ca, anuntul devine urmatorul:

                      Vand Mercedes A140 Elegance, fabricatie 1998, VIN: WDB1680311J091391, circa 135000 km (masina circula aproape zilnic), cutie automata (5 viteze automate, 4 pe secvential), trapa lamelara, culoare gri metalizat, radio-casetofon original Mercedes, magazia de casete a fost scoasa si creat un buzunar in consola bordului (ptr. ochelari, chei, acte etc), toate cartile masinii (inclusiv cea care are codul radio-casetofonului) si mapa acestora originale, incluzand caietul de service Germania. Podeaua este placata in laterale cu metal inoxidabil, gravat la portierele din fata cu Mercedes Benz. Oglinzi laterale gravate laser cu nr. VIN. Presuri originale si tava portbagaj Mercedes Benz speciale pentru clasa A. Este echipata cu cauciucuri de iarna marca Continental, noi. Idem si rezerva. Jenti originale din tabla, acoperite de capace originale. Pe acumulator (56A) nu scrie data instalarii, dar pare nou. Oricum, asta iarna n-am avut probleme. Clima, SRS, ABS, ESP, ASR, parbriz/oglinzi/luneta incalzite, toate geamurile electrice, 2 chei de tip briceag (una functionala ca telecomanda).
                      Istoric autoturism:
                      A140 a avut 2 proprietari in Germania. A fost cumparata de la firma Kleopatra Automobile GMBH din Hannoversche Heerstrasse 122, in mai-iunie 2012 (circa 132000 km), ca si cadou pentru sotia cumparatorului. Cum doamna nu conduce, acesta a revandut-o in luna septembrie 2012, catre mine.
                      Mi s-a spus ca, la cumpararea din Germania, masina a trecut printr-o revizie (efectuata acolo), la care:
                      - Au fost schimbate furtunele de la motor (si chiar par noi),
                      - Au fost inlocuite filtrele (nu am avut nicio problema cu functionarea masinii),
                      - A fost schimbat uleiul in cutia de viteze si motor.
                      Masina are toate testele RAR efectuate serios (nu am dat spaga! nu am fost rechemat!), taxa de poluare platita (emisiile CO2 -182 g/km – Euro 3 - au fost stabilite de RAR din cataloage si nu prin masurare). Numerele de inmatriculare sunt la rand, rovigneta este valabila pana in 12/2013, ITP 09/2014, iar RCA 10/2013. Taxa de poluare platita in octombrie 2012, nerecuperata. Motorul nu a fost spalat de la cumparare si arata impecabil, desi cu putin praf si ceva stropi! Nu exista nicio urma de scurgere!
                      In septembrie 2012, am schimbat uleiul de la motor si am inlocuit un pivot (partea dreapta) care incepuse sa dea semne de duca.... Restul interventiilor mele au constat din schimbarea becurilor arse…
                      Test Star 3 atasat (cu toate erorile initiale) realizat de colegul Mastermario71. Inregistrarile electronice ale reviziilor coincid ca data cu cele din caietul de service. Toate erorile au fost sterse cu exceptia celei de la cutia de viteze. Colegul Automaticul (care a vazut masina si eroarea), a opiniat ca eroarea este data de defectarea electromagnetului de la selectorul de viteze (vitezele – P-R-N-D - se pot schimba fara apasarea pedalei de frana). Nu am reparat-o deoarece nu m-a deranjat!
                      Trapa este perfect functionala
                      Consum real: oras 10 - 10,5l, extraurban 6,2 - 6,5l (sub 130 km/h).
                      Predau toate documentele originale detinute (plata taxei de poluare, certificat autenticitate etc.), copii, traduceri dupa actele de mai sus, inclusiv fisierele scanate.
                      Este o masina foarte buna, ideala pentru o doamna/fata sau pentru oras. Si nu numai! Nu cunosc si nu am simtit niciun defect suplimentar. Nu zdrangane absolut nimic (haion, scaune, rulou portbagaj, centuri siguranta etc.).
                      Pret: 3000 euro.
                      Chiar imi place masinuta asta!

                      Comment


                      • #12
                        Revitalez acest anunt...

                        Schimbari / inlocuiri la masina (schimburile de ulei/filtre nu le mai pun):
                        - 129154 - pivot dreapta
                        - cca.130000 - inlocuit trapa/mocheta (sau cum s-o numi ea) de langa trapa.
                        - 125880 - inlocuit rulmenti/carbuni alternator, curea accesorii si cele 3 role.
                        - 137090 - inlocuit pivot stanga
                        - cca.140000 - placute frana fata
                        - 142501 - saboti frana spate
                        - 143444 - bujii (erau originale)
                        - 146521 - intrerupator pedala frana
                        - 151130 - motor stergator luneta / mocheta haion
                        - 152780 - conducta scurta frana spate stanga.
                        Oricum, cautand postarile mele le gasiti pe toate...

                        Evident, accept diagnoza, dar platiti drumul pana acolo.
                        Km reali sunt cei din poza.

                        La pret inca ma mai gandesc, dar va fi in jur de 2200 euro.
                        Attached Files
                        Last edited by adip1962; 10-04-2015, 16:02 PM.
                        Chiar imi place masinuta asta!

                        Comment


                        • #13
                          Am uitat...
                          In pret intra si 4 cauciucuri de iarna + 4 jenti pe ele...
                          Chiar imi place masinuta asta!

                          Comment


                          • #14
                            Abia astept sa citesc anuntul de vanzare scris de colegul adip1962, cand se va plictisii de un W222, de exemplu....

                            ...sistemul Comand Online este condus de un procesor Intel Atom, care impreuna cu cei 6 senzori radar si cu cele 56 de leduri din faruri....
                            http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                            www.mbretrofit.ro

                            Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                            Comment


                            • #15
                              S-a dat!
                              2000 euro.
                              Rog un moderator sa inchida subiectul.
                              Multumesc.
                              Chiar imi place masinuta asta!

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF