Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Va rog niste Sfaturi / Cunostinte despre acest W 210 din DEVA

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Va rog niste Sfaturi / Cunostinte despre acest W 210 din DEVA

Urmeaza ca varumio sa achizitioneze acest W210, pentru unchiu.
    Care aveti ceva cunostinte / impresii despre el, va rog sa postati, fie bune , fie rele.

Masina va ramane inscris ape Italia.

Multumesc !

Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Pret:
    1,800 EUR (Brut) pret negociabil
    Caroserie:Break
    Fabricatie:1998
    Data inmatricularii:10/1997
    Rulaj:226,000 km
    Transmisie:manuala
    Putere:137 kW (186 CP)
    Cilindree:1998 cm³
    Norma Euro:euro2
    Combustibil:benzina
    Culoare:argintiu-metalizat
    Numari de usi:4/5
    Tara de origine:Germania
    Tara inmatricularii:Italia

ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, tapiserie piele, jante aliaj, trapa, controlul tractiunii, inchidere centralizata, alarma, airbag, servo directie, xenon, ESP, proiectoare ceata, plafon panoramic, geamuri colorate

Fara accident

Cu numere de Italia roman pe acte recent adus 2 climatronic interior piele ful electric central pe cheie motor kompresor telescoapele sint slabe fara combinati
    Attached Files
    W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
    http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

pare pocnit in stanga si uzura interiorului imi dau de gandit ca ori n-a prea fost intretinut ori are km dati inapoi..in rest la fata locului..
    Cearta pe net e ca la paraolimpiada: chiar de castigi, tot handicapat esti...

Comment

Poti sa ne dai o poza de sub aripa stanga si una de sub capota privind in jos sa vedem lonjeronu stanga si daca se poate si una de sub masina sa se vada partea fata ?
      Poate e asa cum zice colegu mai sus dar poate sa fie si numai inchiderea de la capota defectuoasa.
      Dupa cum se poate vedea farul stanga e putin bagat in interior si este mai nou decat farul dreapta , ma duce cu gandul la posibila lovitura sau inlocuire far. Daca e doar atat nu e grav dar sa nu fi fost structura afectata.
      Last edited by white8snow; 04-10-2011, 20:38 PM.
      +40758148228 whats app active

Proud owner of Lady Blue W140.

Comment

La banii aia il mai cauti la dinti?
        https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Originally posted by hitman1234 View Post
          pare pocnit in stanga si uzura interiorului imi dau de gandit ca ori n-a prea fost intretinut ori are km dati inapoi..in rest la fata locului..
          Se stie ca italienii, cel putin majoritatea nu prea au grija de masini, mai ales la interior,
          Am vazut si eu farurile din dreapta (partea pasagerului) ca sunt schimbate, si capota nu se aseaza, nu stiu care e problema.

Originally posted by white8snow View Post
          Poti sa ne dai o poza de sub aripa stanga si una de sub capota privind in jos sa vedem lonjeronu stanga si daca se poate si una de sub masina sa se vada partea fata ?
          Poate e asa cum zice colegu mai sus dar poate sa fie si numai inchiderea de la capota defectuoasa.
          Dupa cum se poate vedea farul stanga e putin bagat in interior si este mai nou decat farul dreapta , ma duce cu gandul la posibila lovitura sau inlocuire far. Daca e doar atat nu e grav dar sa nu fi fost structura afectata.
          Nu am poze, si nu pot face poze,
          Masina este in Deva , am pezele de pe Autovit, masina este in vizor si voiam ceva informatii de la cineva de prin zona,

Originally posted by cutaresku View Post
          La banii aia il mai cauti la dinti?
          Tocmai ca pretul e bun, si ma gandeam ca este cineva din Deva care mai intra pe forum si poate stie masina.

Toate cele bune !

Comment

Am inteles, ca pe aceste modele s-au pus si perne de aer pe spate.

Pe ce modele de W210 s-a pus cu precadere mai precis, sa vad daca se incadreaza si asta intre acelea,

Stiu , daca as avea o serie de sasiu as stii, insa seria o voi face rost mai tarziu.

Multumesc !

Comment

Din câte ştiam eu toate modele w210 break au perne pe spate, care se leagă la pompa de servo.

Maşina întradevăr lasă de dorit, însă la banii ăştia...

Mă uimeşte faptul că e Avantgarde (geamuri albastre, ornamente crom, inscripţii, lemn închis la culoare, cusături scaune), dar e cheală ca şi opţiuni (excepând pielea şi klimatronicul). Îi lipseseşte inclusiv pilotul automat.
              ...

Comment

La W210 break pe spate e suspensie hidraulica care functioneaza cu nitrogenul din cele doua sfere(in jur de 100 euro una)+uleiul hidraulic(60 lei litrul,Febi)ce unge si caseta de directie+valva regulatoare.Un telescop nou costa cam 400 de euro acum trei ani dar se poate schimba si doar cel defect,fata de cele normale care se recomanda a se schimba in pereche.
                Last edited by Black xs; 04-12-2011, 00:02 AM.

Comment

Originally posted by Luxian View Post
                  Din câte ştiam eu toate modele w210 break au perne pe spate, care se leagă la pompa de servo.

Maşina întradevăr lasă de dorit, însă la banii ăştia...

Mă uimeşte faptul că e Avantgarde (geamuri albastre, ornamente crom, inscripţii, lemn închis la culoare, cusături scaune), dar e cheală ca şi opţiuni (excepând pielea şi klimatronicul). Îi lipseseşte inclusiv pilotul automat.
                  OffTopic: Am mai vazut si eu un W210 E240 prefacelift avangarde, cu foarte putine dotari... O fii ceva raritati masinile astea Avangarde fara dotari . Poate mai sunt oameni care comanda Avangarde numai pentru pachetul de suspensii si nu si pentru dotari.
                  OnTopic: Masina a fost lovita in fata dreapta! Daca mergi la vizionare, verifica si partile mecanice de pe partea aia, sa nu ai surprize la cumparare. Un Mercedes ieftin...deobicei ajunge la pretul lui prin piesele care trebuie sa le bagi in masina dupa cumparare. Am patit-o pe pielea mea! Bafta!

Comment

Va multumesc pentru raspunsuri.

Deocamdata masina ramana in "suspans" pentru ca au intervenit alte chestii.

Va rog sa inchideti topicul, iar daca va fi nevoie voi cere redeschidera lui.

Multumesc !

Comment

Am vorbit cu proprietarul, si eu sunt interesat de achizitionarea utilajului. Omul nu le are deloc cu partea tehnica si mecanica. In schimb, actele cica sunt pe numele unui bun prieten al lui, roman, toate in regula.
                      In partea dreapta a masinii, luftul ce se vede intre far si capota este din cauza ca nu a inchis bine capota. Din ce mia zis proprietarul, masina nu a fost lovita. A vazut-o si un amic in deva si cica arata bine in exterior cu exceptia catorva stersaturi pe bari. fata - spate.
                      O singura problema are masina, are rugina pe rama usii dreapta spate, deasupra geamului. Nu am mai vazut masina sa rugineasca acolo.
                      Atasez si o poza cu compartimentul motor, luata de pe alt site unde este postat anuntul.
                      Daca nu o pana marti, posibil sa o cumpar eu..sper.
                      Attached Files
                      Last edited by yitzack; 04-16-2011, 20:13 PM.

Comment

Originally posted by yitzack View Post
                        Am vorbit cu proprietarul, si eu sunt interesat de achizitionarea utilajului. Omul nu le are deloc cu partea tehnica si mecanica. In schimb, actele cica sunt pe numele unui bun prieten al lui, roman, toate in regula.
                        In partea dreapta a masinii, luftul ce se vede intre far si capota este din cauza ca nu a inchis bine capota. Din ce mia zis proprietarul, masina nu a fost lovita. A vazut-o si un amic in deva si cica arata bine in exterior cu exceptia catorva stersaturi pe bari. fata - spate.
                        O singura problema are masina, are rugina pe rama usii dreapta spate, deasupra geamului. Nu am mai vazut masina sa rugineasca acolo.
                        Atasez si o poza cu compartimentul motor, luata de pe alt site unde este postat anuntul.
                        Daca nu o pana marti, posibil sa o cumpar eu..sper.
                        Nu stiu de ce am impresia ca proprietarul cu care ai vb te minte. E destul de ciudat cum in partea stanga, capota e inchisa bine, dar nu si in dreapta (vezi poza unde masina e pozata direct din fatza). Ma rog, e doar parerea mea, nu-s tinighigiu.
                        Succes!

Comment

Am mai avut w210 si am condus destul de multe. Cand inchizi capota si o impingi dintro parte si nu din mijloc, nu se inchide corect de fecare data..prietenul meu a vazut-o cu capota inchisa bine, nu se vede nici un luft.

Comment

Capota la w210 are doua "încuietori", câte una pe fiecare parte. Dacă apeşi doar dintr-o parte, e posibil ca una din încuietori să nu facă "click", şi nu se închide cum trebuie. Dacă apeşi după aceea cu mâna pe ea se închide. E plauzibilă afirmaţia, şi se poate verifica uşor la faţa locului.
                            ...

Comment

Asta zic si eu, tre so inchizi de pe mijloc sa "prinda" ambele incuietori...Omul mia zis initial la telefon chestia asta, si apoi un prieten mia confirmat ca nu este nici o problema cu botu masinii. Totu tine de bani acum

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF