Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme cheie...cred!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Probleme cheie...cred!

    Salut,am un e200 CDI,2005 si am o gravã problema:nu citește cheia,d fapt are momente Knd vrea Knd nu dar de cele mai multe ori nu,de ex d 2 saptamâni nu reușesc sa o pornesc!ma poate ajuta cineva!!!va rog!

  • #2
    STAR si spune tot , pe ghicite nu prea merge.




    stima
    Banii nu aduc fericirea, dar e mai confortabil sa plangi intr-un mercedes decat pe o bicicleta...!!!

    Comment


    • #3
      Te ajut eu dar esti cam departe trebuie anulat imo sau rescris alt cip
      diagnoza reparatii mb dezmembrari auto

      Comment


      • #4
        Ai doar o cheie ?
        diagnoza reparatii mb dezmembrari auto

        Comment


        • #5
          Da am doar o cheie,mai explicit nu pot sa fiu ca nu știu c sa zic,astea sunt simptomele.am schimbat bateriile a mers,o zii dupã nu a mai vrut,le-am schimbat iar dar nu a mai vrut,am fost cu ea la Mercedes Craiova dar a funcționare si Cicã nu le-dat nici o eroare

          Comment


          • #6
            Uite o metoda simpla sa vezi daca-ti functioneaza chea: ia un telefon cu camera, trece telefonul in modul foto, ia cheia si puneo cu varful in dreptul obiectivului sa se vada si apasa butoanele sa vezi daca licare. Metoda asta este valabila petru tot ce inseamna telecomanda. Cu ochiul liber nu se vede dar camerele foto le percep si se vad pe ecran. Daca nu se vede nimic inseamna ca este cheia. De reparat te pot ajuta eu.
            Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
            Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
            Onorez comenzi si in Bucuresti
            Tel. 0736375626 Marian

            Comment


            • #7
              Am încercat cu aparatul foto si licare o lumia albã,asta înseamnã ca nu este din cauza cheii?am desfãcut-o acum si am dat pe integrate cu spray de contacte si a luat-o,dupã ce am scos-o nu a mai vrut!am repetat cu spray dar iar nu mai vrea!ma dispera!!!!

              Comment


              • #8
                Ai scapat cheia pe jos sau ai trantit-o, in capatul ei are o bobina, unu din capetele litei sa desprins, uitate cu atentie, eventual cu o lupa, este un bobinaj f. fin si sigur acolo este buba. Eu am patit-o si am reparat-o. Cu un pistol de lipit o poti rezolva sau mergi cu ia la un centru de reparatii telefoane ca ei au scule pentru lipituri fine.O copie la cheie te costa in jur de 250 euro si se comanda numai la reprezentanta. BAFTA!!! Tine minte si poti proba: Bateriile din cheie nu au legatura cu pornirea masinii. Ele sunt numai pentru inchidere, montajul electronic are treaba. Daca nu-ti merdeau ledurile atunci erea o problema mai mare (bateriile sau cipul din cheie) dar cheia functioneaza.
                Last edited by nora-marian; 11-14-2012, 14:20 PM.
                Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
                Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
                Onorez comenzi si in Bucuresti
                Tel. 0736375626 Marian

                Comment


                • #9
                  Originally posted by alexcristian200 View Post
                  Te ajut eu dar esti cam departe trebuie anulat imo sau rescris alt cip
                  Cum anulezi tu immo la Mercedesul asta ?
                  Sau cum zici tu ca rescri cip?
                  Inainte sa postezi citeste problema cu atentie.
                  E vorba de un CDI3 la care nu merge emulator,si nici macar contactul nu il poate pune deci si daca il anulai cum porneai cu fire?
                  Cheia de Mercedes nici macar nu are cip in ea ,este un board cu procesor NEC ce este programat in functie de datele din contact.
                  Daca la introducere in contact datele nu sunt recunoscute din cazua contactului sau a cheii ,contactul nu autorizeaza invartirea cheii.
                  Asta e explicatia pe scurt a sistemului,nu mai spun de ESL.

                  Si pentru KYRPAV inchiderea din cheie merge?

                  Comment


                  • #10
                    nu merge nici inchiderea din cheie,dar a mers,deci cand functiona inchiderea din cheie nu pornea si ai dreptate nu se pune contactul,nu se deblocheaza nici macar un semn,la bord nu indica nimic.inchiderea din cheie nu mai vrea de cateva zile dar ledurile se aprind,semn ca ea functioneaza

                    Comment


                    • #11
                      Te pot ajuta daca vrei,ai mesaj privat

                      Comment


                      • #12
                        Nu am msg privat 0765737303 sau da-mi Nr tau si vb

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by KYRPAV View Post
                          nu merge nici inchiderea din cheie,dar a mers,deci cand functiona inchiderea din cheie nu pornea si ai dreptate nu se pune contactul,nu se deblocheaza nici macar un semn,la bord nu indica nimic.inchiderea din cheie nu mai vrea de cateva zile dar ledurile se aprind,semn ca ea functioneaza
                          In varful montajului electronic al cheii se afla o bobina cu o lita ca firul de par de subtire, capetele litei respective se lipesc pe doua moate fine in varf langa leduri. Acolo este problema, una sau ambele capete (lipituri) nu fac servici.
                          Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
                          Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
                          Onorez comenzi si in Bucuresti
                          Tel. 0736375626 Marian

                          Comment


                          • #14
                            Nu e sigur cea ce spui tu,in general fara litza respectiva trebuie sa mearga centralizata.
                            POate are hash error in EZS,sau cheia este dusa...
                            Krypav ma poti contacta la 0731910797 dupa ora 10 in fiecare zi,Sebastian

                            Comment


                            • #15
                              Salut aceiasi problema o am si eu ,doar ca la mine se pune contact,scrie ESP defective,,anvart cheia an contact si nimik,azi 3 ore m-am chinuit si nimik,problema mare este ca eu cand pun contactul,bujiile incandescente nu apar an bord,si porneste un ventilator la motor

                              Am scris aici sa nu mai deschid un alt topic,deci ce sa mai anteleg am 2 chei nu porneste cu niciuna

                              Ma poate ajuta cineva???am pus-o chiar pe un tester azi ,nu da nimik,ideea este ca nu avem reprezentanta an oras,cel mai aproape este la 100 km ,daca ami poate spune cineva ce se antampla
                              Respect

                              Nu mai posta consecutiv.Foloseste functia Edit.
                              Last edited by mircea600sel; 11-17-2012, 00:53 AM.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF