Pompa de servo caraie in momentul in care virez volanul catre capete.
Caraitul tine cateva secunde, dar se opreste cand volanul sta drept.
Nivelul de lichid e peste maxim. Daca il pun la nivel caraie intruna si nu se mai opreste.
Odata cu caraitul apare si spuma, semn clar de aer pe undeva.
Lichidul nu e original, sa nu pare sa fie. Fata de cel original 345.0 / CHF11s, e mai gros. Se vede asta clar ochiometric.
Culoarea e maro, dar poate e de la jeg/varsta.
Am incercat deja aerisiri cu motorul oprit si rotile in aer. Am invartit de volan de m-am acrit.
Cand ajung la jumate cursei intr-o directie se aude cum ghiortzaie ceva prin instalatie.
In vas apare ceva lichid cu bule. Nivelul creste.
Am invartit pompa cu mana, parca mai misca ceva aer.
Daca insist mult cu viratul in cele din urma imi arunca ceva lichid din vas.
Vasul evident e fara capac la aceste manevre. Si de cand cu stresul asta, busonul nu il mai tin strans, doar cat sa nu intre praf.
Deci ceva se intampla, dar nu destul cat sa imi rezolve problema.
Azi verific daca nu am scurgeri in caseta, inclusiv in burdufuri. De afara nu vad probleme.
Daca totul e ok o sa inlocuiesc lichidul, am deja cumparat.
Context:
Problemele au inceput iarna, dupa ce am facut niste drifturi pe zapada pe un teren viran.
Probabil ca datul rapid din volan plus lichidul destul de gros din servo nu ajuta.
Pompa a inceput sa caraie si lichidul era cu spuma.
Am mers acasa si apoi am completat cu lichid original.
Lichidul actual sigur nu e ce trebuie, servo mergea greoi pana se incalzea masina.
Vara n-au fost probleme.
De atunci tot timpul tin nivelul peste max si din pacate aud caraituri cand trag maxim de volan.
De pun lichidul la nivel caraie constant.
Repet, caraiala apare acum la viraje mai stranse, de invart doar putin de volan, totul e ok.
Servo merge bine.
Pareri?
Caraitul tine cateva secunde, dar se opreste cand volanul sta drept.
Nivelul de lichid e peste maxim. Daca il pun la nivel caraie intruna si nu se mai opreste.
Odata cu caraitul apare si spuma, semn clar de aer pe undeva.
Lichidul nu e original, sa nu pare sa fie. Fata de cel original 345.0 / CHF11s, e mai gros. Se vede asta clar ochiometric.
Culoarea e maro, dar poate e de la jeg/varsta.

Am incercat deja aerisiri cu motorul oprit si rotile in aer. Am invartit de volan de m-am acrit.
Cand ajung la jumate cursei intr-o directie se aude cum ghiortzaie ceva prin instalatie.
In vas apare ceva lichid cu bule. Nivelul creste.
Am invartit pompa cu mana, parca mai misca ceva aer.
Daca insist mult cu viratul in cele din urma imi arunca ceva lichid din vas.
Vasul evident e fara capac la aceste manevre. Si de cand cu stresul asta, busonul nu il mai tin strans, doar cat sa nu intre praf.
Deci ceva se intampla, dar nu destul cat sa imi rezolve problema.
Azi verific daca nu am scurgeri in caseta, inclusiv in burdufuri. De afara nu vad probleme.
Daca totul e ok o sa inlocuiesc lichidul, am deja cumparat.
Context:
Problemele au inceput iarna, dupa ce am facut niste drifturi pe zapada pe un teren viran.

Probabil ca datul rapid din volan plus lichidul destul de gros din servo nu ajuta.

Pompa a inceput sa caraie si lichidul era cu spuma.
Am mers acasa si apoi am completat cu lichid original.
Lichidul actual sigur nu e ce trebuie, servo mergea greoi pana se incalzea masina.
Vara n-au fost probleme.
De atunci tot timpul tin nivelul peste max si din pacate aud caraituri cand trag maxim de volan.
De pun lichidul la nivel caraie constant.
Repet, caraiala apare acum la viraje mai stranse, de invart doar putin de volan, totul e ok.
Servo merge bine.
Pareri?
Comment