Mercedes Benz Forum
Atentie :
Acest forum este destinat pasionatilor de Mercedes Benz din Romania.Orice informatie oferita de dvs va contribui la buna dezvoltare a acestui forum.Nu uitati sa va inregistrati pe forum.

Go Back   Mercedes Benz Forum > Limuzine > Mercedes Benz A Klasse > Probleme tehnice - A Klasse

Problemă pozitii

Probleme tehnice - A Klasse


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-17-2018, 17:33 PM   #1
NervoS
Junior Member
 
Join Date: Feb 2017
Location: Craiova
Motorizare : 1.7 cdi
Age: 31
Posts: 3
:
[Junior Member]
Exclamation Problemă pozitii

Dețin un a class din 2000 1.7 cdi. Problema consta în selectarea din blocul de lumini a pozițiilor... În loc să se aprindă pozițiile se aprinde direct fază scurtă. Mașina o am de mai bine de 2 ani și asa am cumpărat-o. Ce credeți ca poate fi? De unde anume sa încep? Blocul de lumini l-am schimbat o data din cauza ca nu mai mergea fază lungă, a fost schimbat cu unul SH.
NervoS is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2018, 23:55 PM   #2
Crazyady
Senior Member
 
Crazyady's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Location: Bucuresti
Motorizare : W203 C200 Kompressor 1.8 163 cp pachet sport
Posts: 1,179
:
[Senior Member]
Default

Salut, vezi sa nu aiba o optiune activa in bord pentru faza scurta.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Crazyady is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2018, 23:59 PM   #3
LauLaur
V.I.P
 
LauLaur's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Moreni -Dambovita
Motorizare : 1598 cmc benzina
Age: 36
Posts: 2,909
:
[V.I.P]
Default

Nu exista nicio optiune de genul asta. Poti sa incepi prin a verifica daca exista vreo modificare facuta instalatiei si bineinteles cu un bloc de lumini bun, verificat.
Toate cele bune!
__________________
Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!
LauLaur is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2018, 08:11 AM   #4
NervoS
Junior Member
 
Join Date: Feb 2017
Location: Craiova
Motorizare : 1.7 cdi
Age: 31
Posts: 3
:
[Junior Member]
Default

Blocul este bun, verificat pe mașina donatoare. Cred că o să merg la un electrician sa verifice instalația... Mulțumesc pentru ajutor!
NervoS is offline   Reply With Quote
Old Today, 09:29 AM   #5
flexibal73
Junior Member
 
Join Date: Nov 2017
Location: Manglia
Motorizare : 1.9
Posts: 20
:
[Junior Member]
Default

La w 169 exista această opțiune, este descrisă în manual ca avertizare pentru unele țări. Manualul meu este in germană dar am un PDF in română unde este descrisă metoda prin care se activează.
flexibal73 is offline   Reply With Quote

Reply

Tags
pozitii, problema


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +3. The time now is 13:57 PM.



Politica de Securitate Google
Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
Anulare DPF