Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

placute frana

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • placute frana

    Detin un mercedes e220 cdi din 2000.Am schimbat placutele de frana la rotile din fata,iar la bord imi apare la defectiuni 1 Malfunction si urmatorul mesaj "Brake lining wear visit workshop!".Cand am schimbat placutele de frana au fost pusi senzorii de la placutele vechi.De ce imi apare acest mesaj?Va multumesc

  • #2
    Cit de mortzi erau senzorii ?

    Comment


    • #3
      pot fi senzorii, sau la alte masini (nu stiu daca la mertz, dar am vazut ieri la un X5) trebuie resetat computerul de bord (si a pus senzori noi si placute aduse de la fabrica din Germania). A fost la tester si i-a resetat calculatorul si s-a rezolvat

      Comment


      • #4
        Verifica inca o data senzorii. Dar cel mai bine ,in momentul in care ti-ai pus placute noi schimba si senzorii.

        Comment


        • #5
          Originally posted by donrafael View Post
          Verifica inca o data senzorii. Dar cel mai bine ,in momentul in care ti-ai pus placute noi schimba si senzorii.

          Placutele pe care le-am cumparat nu aveau senzori,din aceasta cauza mecanicul a pus vechii senzori.Acesti senzori se gasesc de cumparat si separat?Daca da de unde?

          Comment


          • #6
            In majoritatea cazurilor se aduc separat, la majoritatea magazinelor ce vand piese auto, daca nu au cumva pe stoc, pot sa-ti aduca in maxim 2 ore senzorii de placute. Pretul unei perechi este intre 7-15 RON depinde de magazin si marca.
            Last edited by orca; 02-18-2008, 20:34 PM.
            .. ________ ..
            o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
            (Oo\==/oO)
            ..U...............U.
            Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
            http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

            Comment


            • #7
              Din ce au auzit si eu la mercedes e o problema cu schimbatul placutelor de frana din cauza SBC-ului. La tine nu stiu daca este cazul dar la mine de ex la W211 cand ii schimb placutzele de frana trebuie sa il pun neaparat pe tester.

              Comment


              • #8
                placute farasenzori

                senzorii ca sa functioneze ..trebuie date gauri in placute cu burghiu de 1,5mm iar in gauri trebuie introduse capetele metalice miltiifilare ale senzorilor.
                atentie :capetele nu trebuie sa atinga parti metalice din placuta care e metalica .Deci cand uzura placutei ajunge la max ...discul atinge partea multifilara care are potential pozitiv si atunci prin contact se transmite informatia la martorul de la borb. De fapt e vorba de inchiderea unui simplu circuit electric.
                steen

                Comment


                • #9
                  Au deja gaura placutele.

                  Comment


                  • #10
                    senzori frana

                    pot sa-i trimit eu doi senzori daca totusi nu gaseste sa cumpere.
                    steen

                    Comment


                    • #11
                      Imi apare mesajul "BRAKE LINING WEAR. VISIT WORKSHOP!" doar dupa ce spal masina. Dupa ce o repornesc nu mai apare. Sa fie uzate placutele sau e doar o eroare? A mai patit cineva asa?

                      12052012501.jpg

                      Comment


                      • #12
                        Ai placute uzate. Daca si dupa schimbul placutelor+ senzori defectiunea persista, trebuie sa-ti refac instalatia electrica (intre ceasuri bord si senzori)

                        Sau daca ai placute ca lumea/ o poti ignora, ii faci verificare manuala vizuala la fiecare 30000km parcursi, demontind roata si verificind etrierele. CALIPERS

                        Originally posted by Mertzanu View Post
                        Imi apare mesajul "BRAKE LINING WEAR. VISIT WORKSHOP!" doar dupa ce spal masina. Dupa ce o repornesc nu mai apare. Sa fie uzate placutele sau e doar o eroare? A mai patit cineva asa?

                        [ATTACH]75037[/ATTACH]

                        Comment


                        • #13
                          Salut, a schimbat cineva placutele de frana pe spate la w203 ? Detin un W203 din 2002 si si mi-a aparut eroarea "BRAKE LINING WEAR. VISIT WORKSHOP”. Am banuit ca sigur sunt placutele de pe spate, care sunt de cand e masina, adica de 11 ani, se pare ca se uzeaza tare greu, desi daca ma uit si acum mai au ceva carne pe ele. In fine am comandat un set de TRW-uri si m-a mirat faptul ca nu au acel decupaj pentru senzor. M-am uitat la plcutele mele de pe masina si nu par a avea vreun locas de senzor nici acestea si nici nu vad vreo unul acolo. Pe fata are unul pe partea dreapta dar ma mira sa nu aiba si pe spate. L-am rugat pe cel de la magazin sa mai verifice odata plcutele si a confirmat ca acestea sunt sigur, desi mi-a vandut si un set de senzori. Asta ma face sa cred ca de fapt problema ar putea fi senzorul de pe fata si nu placutele de pe fata deoarece aceste au fost schimbate acu vreo 25000 de km si par sa mai aiba cel putin jumatate de ferodou pe ele. Ce parere aveti ? Voi aveti senzor pe spate? Multumesc !

                          Comment


                          • #14
                            Pai la 210, par exemple, doar placutele fata au senzori...
                            https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

                            Comment


                            • #15
                              Nici la w211 nu am senzori pe placutele spate. Doar pe fata.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF