Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes w110 Coada de Randunica in Cluj !

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mercedes w110 Coada de Randunica in Cluj !

Salutare , sambata trecuta am fost la cj sa dau un examen , cand am ajuns la niste prieteni unde urma sa dorm , am vazut o masina inchisa la culoare cu mult crom , eram ferm convins ca e benz , dar nu stiam exact ce .. cand m-am apropiat nu`mi venea sa cred , era o coada de randunica 200d in stare buna zic eu. Am intrebat oamenii care stau in zona , cica masina are proprietar insa e ca si abandonata , adica nu face nimic cu ea.. o tine pe zona verde , descuiata... Am facut repede cateva poze , nu am avut mult timp ca intarziam la examen . Ce parere aveti ?.. A , si stiti cumva careva a cui este?
    Mercedes w123 200 http://www.clubmercedes.ro/my-merced...0.html?t=24300

cam asa arata... si interiorul este in stare foarte foarte buna.. scaunele sunt perfecte ..
    Attached Files

Comment

Asta-i Mercedes de colectie , tata !.
      Dupa cum arata spatele , n-ar fi de serie . Pare facuta la comanda .
      Pacat sa se piarda . Nu merita sa ajunga la fier vechi .

Comment

Ofer % !

Originally posted by robitzoo View Post
        Salutare , sambata trecuta am fost la cj sa dau un examen , cand am ajuns la niste prieteni unde urma sa dorm , am vazut o masina inchisa la culoare cu mult crom , eram ferm convins ca e benz , dar nu stiam exact ce .. cand m-am apropiat nu`mi venea sa cred , era o coada de randunica 200d in stare buna zic eu. Am intrebat oamenii care stau in zona , cica masina are proprietar insa e ca si abandonata , adica nu face nimic cu ea.. o tine pe zona verde , descuiata... Am facut repede cateva poze , nu am avut mult timp ca intarziam la examen . Ce parere aveti ?.. A , si stiti cumva careva a cui este?
        Daca faci rost de niste date de contact ale proprietarului dau cep la butoiul cu ,,Wizichii,,

Straduieste-te ! Cei mai buni informatori sunt copii din zona ! Astept P.M. !

************************************************** ********************************************
        Daca un coleg de forum din CLUJ are idee despre aceasta masina il rog acelasi lucru : date de contact ale proprietarului !

Multumesc anticipat iar recompensa ramane valabila !
        ************************************************** ********************************************
        Last edited by BONDAR_1954; 12-19-2011, 12:31 PM.

Comment

nu sunt din cj , nu stiu cand mai ajung p`acolo... o sa vorbesc cu persoana la care am stat , poate afla ceva..

Comment

Scrie macar zona unde se afla masina, in Cluj.
            Poate un coleg din Cluj isi face timp sa vada cine e proprietarul !

O seara placuta !
            Omul invata pina la moarte si cind.............

Comment

Iubitor de ,, fiare vechi ,, !

nu sunt din cj , nu stiu cand mai ajung p`acolo... o sa vorbesc cu persoana la care am stat , poate afla ceva..
              Eu sunt cel din titlu !

Da-mi te rog un P.M. cand ai noutati ! NU PE FORUM !

Mi-e teama de oportunisti !

Comment

Salut !

Trimite un PM cu nr. tau de telefon la BONDAR_1954 ...........

Omul vad ca , cauta de ceva vreme asa o masina !

Chiar af fi bine sa ajunga masina asta la un pasionat convins care nu ezita sa puna mina ......

Intradevar mai rar sa vezi ce Ford Capri are colegu BONDAR_1954 !

Nu am mai vazut asa o masina de la inceputul anilor '90 !

Sper sa aveti bafta la cumparare !

Comment

*** mercedes uber alles ***

Originally posted by zistok View Post
                  Salut !

Trimite un PM cu nr. tau de telefon la BONDAR_1954 ...........

Omul vad ca , cauta de ceva vreme asa o masina !

Chiar af fi bine sa ajunga masina asta la un pasionat convins care nu ezita sa puna mina ......

Intradevar mai rar sa vezi ce Ford Capri are colegu BONDAR_1954 !

Nu am mai vazut asa o masina de la inceputul anilor '90 !

Sper sa aveti bafta la cumparare !

Iti multumesc tare mult pentru intentiile tale bune, cat si pentru aprecierile legate de CAPRA mea !

( Doua variante de ,,BOT,, )

Cand ajungi prin Bucuresti cauta-ma ! Mai vorbim ... mai ne imprietenim !

CRACIUN FERICIT!
                  Attached Files
                  Last edited by BONDAR_1954; 12-21-2011, 12:01 PM.

Comment

Partea proasta e ca inca nu exista un posesor de Randunica impecabila care sa o vanda in maxim 1000 eur...

Comment

Scuze de Off Topic !

Salutare !

Eu chiar am spus o parere sincera !Merci ptr. invitatie dar nu am treaba prin
                      Bucuresti ( ma si bucur ca nu prea imi place aglomeratia de la voi )
                      Orcum, daca aveti drum prin Sighisoara ............ ma sunati si dau eu cafeaua fara probleme.......e valabil si ptr. colegul Rufus............ !
                      Daca ati rezolvat ceva ( cumparat , vindut ), chiar va rog sa ne scrieti pe topic !

O zi buna !

Comment

No flame !

Originally posted by Rufus View Post
                        Partea proasta e ca inca nu exista un posesor de Randunica impecabila care sa o vanda in maxim 1000 eur...
                        Mai pun ... daca merita !

Dar ... nici 2.800 pentru un BOT !

........ si mai lasa ' omu !

SAU asta cu 500 de Euro ???

DECI - fiecare cere cat vrea pe ,, fierul ,, lui !
                        Last edited by BONDAR_1954; 12-21-2011, 18:09 PM.

Comment

@bondar
                          Sa zicem ca masina de la Cluj are motorul si actele ok. Care e valoarea masinii in opinia dvs?
                          Si de ce fel de "oportunisti" va este teama? De cei dispusi sa plateasca o suma mai mare de 1000?

Comment

.............................

Originally posted by Rufus View Post
                            @bondar
                            Sa zicem ca masina de la Cluj are motorul si actele ok. Care e valoarea masinii in opinia dvs?
                            Si de ce fel de "oportunisti" va este teama? De cei dispusi sa plateasca o suma mai mare de 1000?
                            BREEEEEEE !

Oportunistii ,,este,, aia care merg la ciupeala , care vor sa scoata castanele gata coapte din foc ,cu mana altuia , nicidecum o

LICITATIE = Oameni dispusi sa plateasca mai mult ... bla , bla , bla .

Matale ai pofta de FLAME-uri !

Ma iei la descusut ca la sectie ???

E... Craciunul ! Macar acum lasa-ne !
                            Last edited by BONDAR_1954; 12-22-2011, 17:59 PM.

Comment

*** oportunistii ***

...........Si inca un exemplu !

Va rog dragi colegi sa il ajutati pe ' colegu RUFUS ( doru - 0723.404.505. )

sa isi vada visul cu ochii

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF