Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Intrebari W126

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Intrebari W126

    Buna, tocmai am achizitionat un w126 si am cateva intrebari

    1) din prima poza si a doua la centuri am atasat niste module sau cum sa le zic nu stiu ca atunci cand pun contactul prin ele iese aer se aude un fas ca si cum iese aer + ca are niste reglaje de la 0 la 4 si de la A la E care nici alea nu stiu ce fac

    2) in a treia poze se vede bordul ca e de ala mai deosebit .. se poate reface o mica parte din el sa arate ceva ? momentan arata doar un K atat + ce in inseamna RS pe pe bord din dreapta ca are in mai multe locuri .. si pe la centuri !

    3) la ceasul de sub bricheta am doua butoane care le pot fi setate cu anumite ore si in capat am un buton mic cu o flacara pe el .. cand dau de el imi da aer in masina prin grile...si se aude un releu tzeapan cum face clant


    Poate imi doneaza cineva sau contra cost doua folii care vin pe butoane cu temperatura ..sar`mana aticipat

    Va multumesc si astept raspunsuri .. am sa revin cu poze la masina cand se face vreme buna !
    Attached Files
    Last edited by doktor4carz; 07-18-2008, 00:50 AM.
    `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

    now - bicicleta !

    0744 239 949

    WEB
    http://garajautodiag.blogspot.com

  • #2
    Originally posted by sovieticool View Post
    buna tocmai am achizitionat un w126 si am cateva intrebari

    1) din prima poza si a doua la centuri am atasat niste module sau cum sa le zic nu stiu ca atunci cand pun contactul prin ele iese aer se aude un fas ca si cum iese aer + ca are niste reglaje de la 0 la 4 si de la A la E care nici alea nu stiu ce fac

    2) in a treia poze se vede bordul ca e de ala mai deosebit .. se poate reface o mica parte din el sa arate ceva ? momentan arata doar un K atat + ce in inseamna RS pe pe bord din dreapta ca are in mai multe locuri .. si pe la centuri !

    3) la ceasul de sub bricheta am doua butoane care le pot fi setate cu anumite ore si in capat am un buton mic cu o flacara pe el .. cand dau de el imi da aer in masina prin grile...si se aude un releu tzeapan cum face clant


    poate imi doneaza cineva sau contra cost doua folii care vin pe butoane cu temperatura ..sar`mana aticipat

    va multumesc si astept raspunsuri .. am sa revin cu poze la masina cand se face vreme buna !
    1) Unfla/desumfla cu aer anumite partii ale scaunului, pentru a sporii confortul.
    2) Colegul dan500se cred ca te poate lamurii cel mai bine http://www.clubmercedes.ro/mercedes-...sana-t607.html
    Mercedes din Banat-Crisana - Mercedes Benz Forum
    3) Este incalzire programabila (extra obtiune) "Webasto", iarna o programezi sa-ti incalzeasca interiorul masini sa te urci dimineata la caldurica.
    Last edited by orca; 07-18-2008, 00:36 AM.
    .. ________ ..
    o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
    (Oo\==/oO)
    ..U...............U.
    Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
    http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

    Comment


    • #3
      Imi face impresia ca ai luat 126-le transformat cu motor de W124 250 dizel pe el, ca imi pare cunoscut bordul. Oricum, trebuia sa itzi descrii nitzel mashina, ca sa ne luminam si noi, da deh... Ala se cheama Reiserechner, sau computer de bord. Daca intr-adevar mashina a fost modificata, la revedere Reiserechner. La restul, a raspuns Orca. Si atentzie mai mare la punctuatzie si la ortografie, ca sint satul sa corectez postari...

      Comment


      • #4
        Intr-adevar ar fi nevoie de lamuriri cu privire la datele tehnice ale masinii...

        RS vine de la Restrain System...un sistem de pretensionare in caz de accident-impact...Vad ca tu nu ai SRS-care cred ca e un sistem mai avansat (interesant-avand in vedere dotarile masinii)

        In ceea ce priveste computerul de bord-dupa cum a scris si Dok-daca motorul a fost schimbat,nu prea mai sunt sanse sa fie utilizabil.Probabil mai arata el ceva dar din descrierea sumara facuta nu imi pot da seama ce...Oricum-pacat ca nu-l mai poti folosi.
        Pune si tu mai multe poze cu masina-interior exterior-si date tehnice!
        Eventual verifica pe site-ul rusese VIN-ul masinii tale...astfel vei afla toate obtiunile care le-a avut masina originala precum si tipul exact-cum a iesit pe poarta fabricii!
        Eu am o banuiala ca a fost un 420 sau 500 SE sau SEL, dar ne vom lamurii cand revii cu mai multe informatii!
        Pana atunci...Felicitari pt. achizitie si multi km fara probleme!

        P.S. Masina ta are multe obtiuni speciale...de aceea as fi foarte curios de originile ei...De unde a fost cumparata sau cine a fost proprietar anterior!

        Aici este un link cu obtiunile la 126 http://www.meinbenz.de/preislisten/s...stattung89.htm
        Last edited by dan500se; 07-18-2008, 07:25 AM.
        W123 280E Blue Green Metallic

        W126 280SE Champagne Metallic
        W126 280SE Black Blue Metallic
        W126 500SE Lapis Blue Metallic
        W126 500SE Midnight Dark Blue

        W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
        W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

        Comment


        • #5
          Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Am sa pun poze cu ea dupa ce ii fac o spalare, dar sa ii fac un scurt cuprins. an 87 motor 124 cutie automata.. grup de benzina, model 4.2 SE (asa a zis fostu proprietar tre sa vad ce a zis dan cu VINU , trapa 2 pozitii bornu smecher care nu functioneaza .. piele neagra , incalzire in scaune, geamuri electrice, instalatia de ac toata pe ea ii mai lipseste un furtun de la radiator la instalatie (imi trebuie cineva din iasi care le are cu reparatu ac-ului) restu va mai dati seama din poze care promit ca o sa le pun cat de curand. Acum apelez la mintile luminate a colegilor care ma pot ajuta cu o solutie cum sa pun motorul pe tampoane calumea ca acum sta ca dracu si se duce cand in fata cand in spate. M-ar ajuta niste brate pentru motor care sa imi vina pe locurile de prindere originale dar nu prea este asa ceva am o poza cu ce tziganeala a facut acolo fostu proprietar, iar eu cat de curand vreau sa fac ordine.

          p.s: adaug ca nu are vascocuplaj si cureaua imi sta un dinte decalat la fulia de la pompa de apa.. am pus-o cum trebuie dar sare imediat la prima pornire + ca de sus capacul la motor e crapat si curge ulei .. in rest e totu ok .. ups uitam ca nu am piese de sub volan ornamentu cu galeria care baga aer in portiere

          Ma scuzati daca nu prea scriu corect (in special dok) dar sunt obosit ca m-am chinuit sa schimb tamponu si sunt praf mai ales ca sunt si de noapte la servici



          orice sfat il accept

          salut tuturor
          Attached Files
          `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

          now - bicicleta !

          0744 239 949

          WEB
          http://garajautodiag.blogspot.com

          Comment


          • #6
            Detalii mai exacte sunt necesare...
            Pacat ca transformarea a fost facuta atat de defectuos si mai mare pacat ca astfel s-a stricat bunatatea de masina
            VIN-ul te va edifica cu privire la originile sale.

            Asteptam restul detaliilor!
            W123 280E Blue Green Metallic

            W126 280SE Champagne Metallic
            W126 280SE Black Blue Metallic
            W126 500SE Lapis Blue Metallic
            W126 500SE Midnight Dark Blue

            W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
            W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

            Comment


            • #7
              am sa postez aici si pozele cu agregatu o sa mai vedeti unele nereguli va rog sa le comentati sa dati sfaturi si ca sa fie totul bine

              poate ma ajuta cineva cu un panou de ala de sub volan ca al meu numai este
              Attached Files
              Last edited by sovieticool; 07-20-2008, 15:52 PM.
              `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

              now - bicicleta !

              0744 239 949

              WEB
              http://garajautodiag.blogspot.com

              Comment


              • #8
                vreau sa mai zic ca viscocuplaj nu are e facut o magarie si e pus pe direct ... as vrea informatii daca as putea adapta modulul de econimic si sport la aceasta cutie cum imi dau seama daca are asa ceva sau poate toate au ?
                Attached Files
                `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

                now - bicicleta !

                0744 239 949

                WEB
                http://garajautodiag.blogspot.com

                Comment


                • #10
                  astept un raspuns poate stie cineva de ca imi sta cureau decalata un dinte si o solutie desteapta pentru suportul la motor !!!

                  mai am o mica problema ..apa nu sta la 80 de grade sta cand la 50 cand la 80. la 50 sta cand o cobor o vale si o pun pe liber in sarcina urca la 80 .. e normal asa ceva ?

                  multumesc!
                  Attached Files
                  Last edited by sovieticool; 07-20-2008, 16:06 PM.
                  `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

                  now - bicicleta !

                  0744 239 949

                  WEB
                  http://garajautodiag.blogspot.com

                  Comment


                  • #11
                    Colegu`...ai bagat la poze...
                    Masina arata bine...
                    Am observat intr-o poza ca un opritor sau limitator de la usa e rupt...si nu intleg de ce bancheta din spate e acoperita cu o patura!Poate scaunele sunt distruse!?!

                    In legatura cu temperatura apei nu stiu ce sa spun.La mers in oras,bara la bara e normal ca temperatura sa urce iar dupa ce scapi din aglomeratie sa coboare la drum intins in jurul valorii de 80 de grade care cred ca e si temperatura optima de functionare a motorului ( cel putin la motorul meu asa era).
                    Nu stiu daca valoare de 50 de grade sa fie potrivita dar avand in vedere ca motorul a fost schimbat nu pot sa ma pronunt!
                    W123 280E Blue Green Metallic

                    W126 280SE Champagne Metallic
                    W126 280SE Black Blue Metallic
                    W126 500SE Lapis Blue Metallic
                    W126 500SE Midnight Dark Blue

                    W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                    W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

                    Comment


                    • #12
                      bancheta e stas o sa pun poze cu ea


                      poate mai aveti raspunsuri si la celelalte intrebari
                      Last edited by sovieticool; 07-20-2008, 22:15 PM.
                      `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

                      now - bicicleta !

                      0744 239 949

                      WEB
                      http://garajautodiag.blogspot.com

                      Comment


                      • #13
                        vreau butonul de avarie daca are cineva .. imi trebuie doar partea de sus rosie .. ca butonu e intreg dar s-au rupt picioarele alea de plastic
                        `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

                        now - bicicleta !

                        0744 239 949

                        WEB
                        http://garajautodiag.blogspot.com

                        Comment


                        • #14
                          Nu ai verificat VIN-ul?
                          Sunt tare curios de datele acelea!
                          W123 280E Blue Green Metallic

                          W126 280SE Champagne Metallic
                          W126 280SE Black Blue Metallic
                          W126 500SE Lapis Blue Metallic
                          W126 500SE Midnight Dark Blue

                          W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                          W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

                          Comment


                          • #15
                            Pune suportii de cauciuc de la w201(190) sau w124.
                            Tu poti sa vezi mai bine care fulie nu este aliniata, presupun ca de-aia nu iti sta cureaua bine. Mai am componente de AC, daca iti trebuie, conducte, regulatoare...
                            MB 380SE 2.6

                            Comment

                            Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF