Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Calendar ClubMercedes.ro

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Calendar ClubMercedes.ro

Am deschis acest topic in ideea ca dvs sa postati cateva poze cu masinile dvs sau ale prietenilor{cu o conditie:sa fie Mercedes}pe care ulterior,12 dintre ele sa le prelucram si sa le punem intrun calendar exclusiv al forumului nostru.
    Sper sa va placa ideea si asa incet incet sa devenim si noi un forum care se respecta....{sper eu sa punem in practica si alte idei gen tricouri personalizate,o asociatie si multe altele}.
    Dar pentru moment calendarul doar suntem la inceput de an.Domnilor aveti onoarea...

P.S. Pentru coperta ma gandeam la o poza cu herr Daimler si herr Benz.
    Attached Files
    Last edited by Mertzanu; 01-03-2010, 17:25 PM.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

E o idee foarte buna. Veniti cu propuneri pentru poze, nu va fie teama ca se strang prea multe, putem oricand face un poll pentru selectarea celor 12 norocoase !
    Last edited by Mertzanu; 01-03-2010, 17:28 PM.
    sigpice60 525d

Comment

Da,e buna initiativa colegului mircea600sel.Putem crea mai tarziu si steaguri/stegulete cu stickerul forumului nostru.
      W202 elegance / 1.8 benzina,1993

Comment

Ideea este foarte buna desi am asa o impresie ca n`o sa se concretizeze nimic. A mai fost o tentativa de genul acesta acum ceva timp care a ramas doar o simpla idee nefinalizata... Pe forumul nostru sincer nu ai cu cine dom`le, foarte putini oameni!

Comment

@cipa, cu putina incredere si ceva mai mult optimism, speram sa scapam definitiv de eticheta asta gen "n-ai cu cine" si sa fim o adevarata comunitate, asa cum merita aceasta marca.

Calendarul sa fie primul pascatre multele actiuni si activitati ce vor urma !
          sigpice60 525d

Comment

Cateva poze si de la intalnirile ****** Banat...
            Attached Files
            Last edited by Mertzanu; 01-03-2010, 17:29 PM.

sigpic

Comment

Domnilor, ar fi bine daca ar fi poze facute de noi masinilor noastre... Sau ale altora. Dar sa fim proprietari pe poze... In natura, in garaj, intr-o lumina mai ciudata... Poze cat mai artistice. Dupa care, un photoshop "meserias" le ia, le perie de scame si le integreaza in calendar. Ce ziceti?

Comment

Originally posted by andrei_preoteasa View Post
                Domnilor, ar fi bine daca ar fi poze facute de noi masinilor noastre..

Foarte buna ideea,sa fie poze cu masinile noastre,avem ceva piese pe forum,si ar fi fain sa punem poze din fiecare anotimp,pe fiecare luna sa fie anotimpul respectiv.Daca s-ar concretiza ar fi frumos.Mi-ar placea sa am un calendar cu mertzuri
                Attached Files
                Last edited by Mertzanu; 01-03-2010, 17:30 PM.
                God, If you give us Tupac back, we will give you Justin Beiber

Comment

Foarte buna ideea, am discutat parca si la intalnire despre asa ceva si sunt pentru, haide-ti sa ne vedem cu totii poate reusim o intalnire nationala undeva unde sa poata ajunge toata lumea cu masinile, sa le privim si sa le discutam, sa alegem mai multe masini de culori diferite din aceeasi clasa cum ar fii :
                  - C-class, culori : alb, gri, albastru, si ce culori mai au colegii si aliniate de la ce model avem mai vechi pana la ce model avem mai nou.
                  - E-class, culori : idem cu ce am scris la C-class
                  - S-class, culori :.........................
                  - ML
                  - G
                  - ETC...............
                  Sau putem posta aici pozele fiecare cu masinile noastre si putem vota toti care masini pot participa la acest minunat calendar.
                  E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

Comment

Mari povestitori mai suntem noi romanii....pune-ti fratilor POZE...sa putem alege si sa-l bagam in lucru...

sigpic

Comment

Am sa va prezint o parte din poze acum si daca plac acestea nu mai fac altele, daca este nevoie am sa o prezint si in alta locatie dar cea cu Casa Poporului eu zic ca este ok, las restul de comentarii pentru masina mea colegilor ai acestui forum si chiar ma pot lauda cu un exemplar superb va las sa apreciati daca merita sau nu sa fie pozata sau inclusa in acest calendar.

Deci sa inceapa toti sa isi prezinte masinile si sa ii dam drumu la vot, haide-ti ca am spart gheata ......

Frumoase pozele, dar din pacate rezolutia este prea mica. Daca poti sa mai faci niste poze asemanatoare, dar de o claritate mai buna ar fi excelent.
                      Attached Files
                      Last edited by Mertzanu; 01-03-2010, 17:32 PM.
                      E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

Comment

Buna ideea... Imi place... Am si eu o poza cu masina mea care imi place mai mult, dar sincer voi mai face si altele...

Eu propun sa nu punem poze de pe net, ci sa punem poze cu masini de pe forum... Sunt mai frumoase masinile noastre decat alea de pe net (nu-i asa? ), pentru ca sunt ale noastre .
                        Attached Files
                        * 2011 RENAULT FLUENCE PASSION 1.5dCI 110 CP
                        * 2007 YAMAHA FZ1-N 998 cmc 150 CP

In trecut:
                        2001 Mercedes-Benz w203 C180 ELEGANCE
                        2002 Jaguar X-TYPE 2.5i 4x4
                        1999 Peugeot 106 1.4i

Comment

Raman fidel "moldovencii" de la Chisinau, de care m-am indragostit iremediabil. Oricum,cred ca "za best" ar fi sa avem calendar cu masinile membrilor sau cel putin din Romania....
                          Attached Files
                          Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                          http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                          http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Originally posted by carmine View Post
                            Oricum,cred ca "za best" ar fi sa avem calendar cu masinile membrilor sau cel putin din Romania....
                            Pai cu masinile membrilor forumului , ca altfel de ce s-ar mai numi Calendarul ClubMercedes.ro .

Asa i-am zice Calendarul Gugle Search.com sau ceva de genul .

Deci poze cu cazanul din dotare va rugam.
                            Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Rog un moderator sa stearga toate pozele care sunt de pe google si sa lase doar cele care ne apartin noua cu adevarat...Va multumesc!

P.S. Doar poze cu masina proprietate personala si poze de la intalnirile din Timisoara.
                              Attached Files
                              Last edited by Mertzanu; 01-03-2010, 17:34 PM.

sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF