Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfat la achiziționarea unui V classe W638

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Sfat la achiziționarea unui V classe W638

  Salut, de curand am gasit 2 Mercedes V 220 cdi, 1 manual , iar celalalt automat, an 2000 cel manual si 1999 cel automat.
  Acum nu stiu pe care sa-l aleg. Ambele au 6 scaune. As dori o parere. Masina imi trebuie si pentru a tracta din cand in cand si o platforma de 2009 kg MTMA. Multumesc anticipat. Drumuri bune la toti colegii.

 • #2
  Tinand cont ca faci tractari, ar fi de preferat manuala.
  Last edited by cutaresku; 03-18-2017, 11:25 AM.

  Comment


  • #3
   Atentie si la suspensia spate. Pernele de aer se pot inlocui cu arcuri facil. Verifica si vacuumul.
   https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

   Comment


   • #4
    Eu tot manuala as zice. Detin un V220 cdi din 1999 manuala la care s-au scos pernele si s-au montat amortizoare si arcuri. Mult mai practica avand in vedere clima de la noi. Am avut un drum de facut in care masina a avut aproape o tona incarcatura (boxe, ecrane led si lumini) si atasat am avut o remorcuta in care erau lejer vreo 600 700 kg. Masina s-a comportat impecabil. Recomand modelul V220 cel cu motorul de 90 kw, cutie manuala.

    Comment


    • #5
     Da zgârciţi mai sunteţi! Deţin un V-class din 1999. De 4 ani am schimbat perne noi şi un compresor nou de la W211, anul trecut am mai schimbat supapele, probleme nu am cu ea, dar comfortul pe perne şi pe arcuri nici nu doresc să-l compar!
     http://www.clubmercedes.ro/air-kit-638-t39806.html
     Last edited by Florin_WES; 03-19-2017, 01:32 AM. Reason: Reguli generale de postare.

     Comment


     • #6
      Va multumesc tuturor pentru sfaturi.

      Comment

      Working...
      X
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF